Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FastLead (/Forum-FastLead-406) +---- Wątek: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! (/Temat-Fastlead-pl-platforma-afiliacyjna-z-odnowieniami-132148) |
RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - Koja - 02-01-2017 23:25 Powinna być dobra konwersja, bo zalicza puste leady RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - Fastlead.pl - 03-01-2017 09:33 @Koja Owszem, oferujemy najwyższą konwersję na rynku. Rozliczamy się rzetelnie z każdego leada. Zapraszamy do testowania! RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - Fastlead.pl - 03-01-2017 18:06 Drodzy Partnerzy! Wraz z Nowym Rokiem przygotowaliśmy dla Was kilka nowych rodzajów wypłat: - Umowa o dzieło - Zasilenie portfela Bitcoin - Przekaz pocztowy Oprócz tego tak jak zawsze, można u nas wypłacić środki na podstawie rachunku - przelewem standardowym lub błyskawicznym. Ufamy, że w ten sposób każdy będzie mógł wypłacać swoje zarobki w najwygodniejszy dla siebie sposób! RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - Fastlead.pl - 04-01-2017 16:26 Drodzy Partnerzy! Przygotowaliśmy dla Was kolejną niespodziankę! Od dzisiaj na odnowieniach obowiązują nowe stawki: 4,50 PLN z odnowieniami co pięć dni oraz 7,50 z odnowieniami co środę! W ten sposób można zbudować stabilny, pasywny dochód. Przypominamy, że wciąż obowiązuje u nas stawka 6 PLN za zapisanie. Zapraszamy do testowania! RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - churel - 02-02-2017 01:15 Chciałbym się dowiedzieć czy Firma Fastlead.pl i Leadnow.pl ma tego samego właściciela bo aktualnie mam zamiar przenieść się z Leadnow i nie wiem czy jest sens RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - Fastlead.pl - 02-02-2017 09:05 @[churel] Mamy wspólnego, zagranicznego właściciela, poza tym jesteśmy konkurencyjnymi firmami. Jest to jedyny aspekt, który nas łączy. Zachęcamy do działania! RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - EasY. - 02-02-2017 09:26 (02-02-2017 01:15)churel napisał(a): Chciałbym się dowiedzieć czy Firma Fastlead.pl i Leadnow.pl ma tego samego właściciela bo aktualnie mam zamiar przenieść się z Leadnow i nie wiem czy jest sensJest sens, sam się przeniosłem i jestem bardziej zadowolony z ich usług. Konwersja lepsza niż u leadnow. RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - k.kopec997 - 02-02-2017 10:39 (02-02-2017 01:15)churel napisał(a): Chciałbym się dowiedzieć czy Firma Fastlead.pl i Leadnow.pl ma tego samego właściciela bo aktualnie mam zamiar przenieść się z Leadnow i nie wiem czy jest sens również polecam fastlead moje ostatnie zarobki w tym serwisie: http://zarabiam.com/galeria/displayimage.php?pos=-12286 RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - churel - 02-02-2017 17:08 Przeniosłem jeden mały serwis potem ewentualnie przeniosę inne RE: Fastlead.pl - platforma afiliacyjna z odnowieniami! - Fastlead.pl - 02-02-2017 17:39 @churel Bardzo nas to cieszy! Serdecznie zachęcamy do działania z nami! |