![]() |
Fortadpays - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: HYIP (/Forum-HYIP-348) +--- Wątek: Fortadpays (/Temat-Fortadpays-123946) |
RE: Fortadpays 220% ROI 21% z poleconych - bialy88 - 24-03-2016 14:19 Tylko parę osób widzi niepokojące objawy 'upadku' lub inni nie chcą widzieć , ale bądźmy dobrej myśli że Ci co są w programie to zarobią trochę kasy. Nie mniej jednak proponuję przemyśleć dalszą inwestycje. Pozdrawiam RE: Fortadpays 220% ROI 21% z poleconych - Matthew98 - 24-03-2016 18:50 (24-03-2016 14:19)bialy88 napisał(a): Tylko parę osób widzi niepokojące objawy 'upadku' lub inni nie chcą widzieć , ale bądźmy dobrej myśli że Ci co są w programie to zarobią trochę kasy. Nie mniej jednak proponuję przemyśleć dalszą inwestycje. Pozdrawiam Każdą inwestycję trzeba przemyśleć ![]() Napisz o jakie "objawy upadku" ci chodzi, bo póki co tylko siejesz ferment... RE: Fortadpays 220% ROI 21% z poleconych - bialy88 - 25-03-2016 15:33 (24-03-2016 18:50)Matthew98 napisał(a):(24-03-2016 14:19)bialy88 napisał(a): Tylko parę osób widzi niepokojące objawy 'upadku' lub inni nie chcą widzieć , ale bądźmy dobrej myśli że Ci co są w programie to zarobią trochę kasy. Nie mniej jednak proponuję przemyśleć dalszą inwestycje. Pozdrawiam Dzienny spadek naliczeń oraz obniżenie wypłat do 100 $ dziennie i ogólny limit wypłat narzucony na wszystkich . To chyba nic dobrego . Prawda? RE: Fortadpays 220% ROI 21% z poleconych - Fallriv - 25-03-2016 15:38 Spadek naliczeń wiąże się z limitami, po prostu ludzie mniej reinwestują ![]() Trzeba obserwować sytuację. Póki co jest wszystko usprawiedliwione dodawaniem nowych procesorów, jak już kolega wcześniej wspominał - chcą przerzucić część środków, by wypłaty szły w miarę równo z każdego procesora, stąd tymczasowe limity do wypłat. Dali sobie max. dwa tygodnie i podobno limity mają zniknąć - jak po tym czasie nadal będzie jakiś problem, to wtedy swoim poleconym zalecę, jak i sam zaczne powoli wycofywać trochę środków z tego programu. Na wszelki wypadek. Póki co jednak proponuje nie panikować, a poczekać ![]() RE: Fortadpays 220% ROI 21% z poleconych - kernst - 25-03-2016 15:56 (25-03-2016 15:38)Fallriv napisał(a): Spadek naliczeń wiąże się z limitami, po prostu ludzie mniej reinwestują ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz to padłem ![]() Dzienne naliczenia zależą od WPŁAT ŚWIEŻYCH funduszy (im więcej ludzie wpłacą świeżej gotówki tym większy może być procent) Choć to admin zazwyczaj ustala % nie skrypt, a więc skoro tak się dzieje to znaczy że do programu wpływa co raz mniej środków a coraz więcej ucieka ![]() inwestujcie dalej, ja sobie poobserwuję i tylko powiem " a nie mówiłem?" ![]() RE: Fortadpays 220% ROI 21% z poleconych - Matthew98 - 25-03-2016 16:05 (25-03-2016 15:56)kernst napisał(a):(25-03-2016 15:38)Fallriv napisał(a): Spadek naliczeń wiąże się z limitami, po prostu ludzie mniej reinwestują Naliczenia nie spadają. Cały czas są w przedziale 1, 6-1, 8% jak wczesniej ![]() Nie bawcie się we wróżenie. Limity mają być max jeszcze przez 2 tygodnie, potem się okaże jak jest. RE: Fortadpays 220% ROI 21% z poleconych - Fallriv - 25-03-2016 16:09 Kernst masz rację, nie rozwinąłem myśli - chodziło mi o to, że ludzie mniej reinwestują, co za tym idzie mniej wpłacają i mniej promują program ![]() A naliczenia nie są stałe Matthew, obecnie są 1,3% więc tendencja jest spadkowa. Ale również uważam, że panika jest jeszcze troszkę nie na miejscu - poczekajmy jeszcze te niecałe 2 tygodnie i zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Coby nie mówić, program się konkretnie rozwinął w ciągu ostatnich 3 miesięcy i jeśli coś go zabije, to nieudolna próba ciągłych zmian (chcą dobrze, ale co z tego), która wywoła panikę i masowe wypłaty. Tak jak było z Galactiads - program działał w najlepsze i nagle przez panikę i plotki padł ![]() Mam jednak nadzieje, że to ostatnie "zmiany" i administracja sobie daruje kolejne usprawnienia na kilka miesięcy, bo co za dużo kombinowania to nie zdrowo ![]() RE: Fortadpays 220% ROI 21% z poleconych - skorzany85 - 25-03-2016 17:00 Coraz większe zadłużenia spowodują to ze program nie dociągnie do wakacji ![]() RE: Fortadpays 220% ROI 21% z poleconych - Matthew98 - 25-03-2016 17:07 (25-03-2016 17:00)skorzany85 napisał(a): Coraz większe zadłużenia spowodują to ze program nie dociągnie do wakacji Zadłużenia? A co Pedro Fort wziął kredyt, żeby wypłacać użytkownikom? ![]() ![]() (25-03-2016 16:09)Fallriv napisał(a): A naliczenia nie są stałe Matthew, obecnie są 1,3% więc tendencja jest spadkowa.Ostatnie kilka dni nie miałem czasu śledzić naliczeń, więc możliwe ![]() Pożyjemy zobaczymy, okaże się w ciągu tych 2 tygodni. RE: Fortadpays 220% ROI 21% z poleconych - skorzany85 - 25-03-2016 17:11 Dokładnie tak ![]() Może nie jesteś w stanie tego pojąć, ale takie programy bo jakim czasie mają tylko stratę wobec użytkowników a tym samym zadłużenia. Zaraz ci to łopatologicznie wytłumaczę. Otóż, użytkownik A zaczął inwestycja na początku programu, po tych 15 msc czy ile tam ten program stoi zwróciło mu sie to i to z ładną nawiązką. Teraz tylko wypłaca, obcinanie wypłat do 100$ dziennie to znak , że czas sie zwijać, więc uzytkownik A wypłaca tyle ile sie da, jednak środków na koncie mu przybywa dziennie więcej niż 100$ więc zadłużenie rośnie, bo w nie wypłacają mu tyle ile chce na bieżąco tylko tą minimalną kwotę jaką jest 100$ ![]() Mam nadzieje ze zrozumiałeś. |