Dziennik - Forex - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik - Forex (/Temat-Dziennik-Forex-122827) |
RE: Dziennik - Forex - Domel32 - 14-11-2015 21:54 Zwiększanie wolumenu przy wygranych nie jest metodą , która zapewni Ci stały zysk RE: Dziennik - Forex - PremAccHack - 14-11-2015 22:29 Nic z tego dziennika nie bedzie, na demie nie umiesz grac. Zainwestuj prawdziwe pieniądze dojdą emocje i przegrasz wszystko w góra 2 tygodnie. Masz słabą psychikę dlatego nie jesteś w stanie wyjść na plus RE: Dziennik - Forex - mamrocik - 14-11-2015 23:20 (14-11-2015 22:29)PremAccHack napisał(a): Nic z tego dziennika nie bedzie, na demie nie umiesz grac. Zainwestuj prawdziwe pieniądze dojdą emocje i przegrasz wszystko w góra 2 tygodnie. Masz słabą psychikę dlatego nie jesteś w stanie wyjść na plus Jak to grać nie umiem ? . Gram według wskazówek w poradniku, testuje system. Skąd Ty możesz wiedzieć jaką mam psychikę ? Jeszcze 6 dni abym przekroczył miesiąc testów. Licząc pipsy jestem dużo na plus, biorąc pod uwagę oczywiście wynik w pipsach u poprzedniego brokera. RE: Dziennik - Forex - outdoor - 15-11-2015 13:32 (14-11-2015 22:29)PremAccHack napisał(a): Nic z tego dziennika nie bedzie, na demie nie umiesz grac. Zainwestuj prawdziwe pieniądze dojdą emocje i przegrasz wszystko w góra 2 tygodnie. Masz słabą psychikę dlatego nie jesteś w stanie wyjść na plus dokladnie. typ siedzi na demo niecały miesiąc i mysli ze bedzie wygrywał bo wpłacił na konto jakiemuś wyzyskiwaczowi za poradnik. chciałbym zobaczyc ten poradnik posmiałbym sie a tak BTW. skoro ten poradnik dziła to czemu na real z nim nie pojdziesz? ;> obstawiam ze w tydzien wyzerowałbyś konto RE: Dziennik - Forex - mamrocik - 15-11-2015 14:15 Nareszcie jakieś HEJTY . Dobrze, że w końcu się pojawiły . Da da da, to do myślenia i do zastanowienia przed kupnem poradnika . Ludziska takie małe info dla Was : 1. Po pierwsze dostałem poradnik za darmo 2. Testuje go, oczywistą rzeczą jest, że nie wejdę w ciemno z kasiorką bez przetestowania na forexa 3. W cale nie myślę, że będę wygrywał,po to jest demo aby sprawdzić poprawność systemu 4. Gdyby niektórzy przeczytali początkowe moje posty, zauważyli by, że teraz gram na innym koncie Jeśli jeszcze o coś chcecie zapytać lub podyskutować śmiało 2 , nie mam nic do ukrycia . RE: Dziennik - Forex - zjadamkredki - 15-11-2015 14:24 Easy, nie przejmuj się jakiś no-name'em napinaczem ;D RE: Dziennik - Forex - mamrocik - 16-11-2015 21:10 (15-11-2015 14:24)zjadamkredki napisał(a): Easy, nie przejmuj się jakiś no-name'em napinaczem ;D Nie mam zamiaru, w końcu to nie mój poradnik . ------------------------------------------------------------ Dziś 3 pozycje. Domyślam się, dlaczego ktoś miał namyśli, że wyzeruje sobie konto ponieważ 5000zł to troszkę mało jak na granie 1 lotem . ------------------------------------------------------------ Teraz robię sobie przerwę tydzień czy dwa.( Za dużo na głowie .) Także tego 12,54 na plus u tego brokera Ogólnie ponad 400 zł na plus od czasu otrzymania poradnika ( niecały miesiąc ) Jeśli ktoś śledził temat, widział ,że udało mi się osiągnąć około 100 pipsów . Mało czy dużo to zależy jakim wolumenem byśmy grali . ------------------------------------------------------------ Podsumowując Nasuwa się pytanie : Czy warto kupić poradnik ? Nie otrzymałem, żadnych gratyfikacji finansowych, za prowadzenie mojego poradnika, gdyż był nią poradnik . Jestem obiektywny i odpowiedź zostawiam Wam, drodzy użytkownicy . Więc wracam za jakiś czas i będę dawał raport co tydzień, lecz to jeszcze zbyt krótki okres aby wskoczyć na szerokie wody z kontem REAL . Dzięki za czytanie moich wypocin . Proszę o nie zamykanie tematu. RE: Dziennik - Forex - klook - 21-11-2015 17:44 Grając moim wolumenem byłoby ponad 4000 zł! Tak czy inaczej, +400 zł przez niecały miesiąc pierwszego testowania strategii to bardzo dobry wynik. Wiedzą o tym hejterzy, którzy nagle zamilkli. RE: Dziennik - Forex - deidara3210 - 21-11-2015 19:43 Nie przejmujcie się takimi ludźmi, nie każdy rozumie co to forex ( w tym ja ) bądź opcje binarne ( w czym już bardziej się orientuję ) i typowe janusze nie mają pojęcia na ten temat i tylko potrafią pisać że na tym się nie da zarobić... Niektórzy kierują się tym że w internecie w większości ludzie tylko opisują jaki to cudowny system zarabiania, no tak w sumie coś mogło by śmierdzieć bo wszyscy zadowoleni i wgl, a co ma napisać typowy "kowalski" ? "No witam jestem Janusz Kowalski, i wpłaciłem 10 tyś w forex ale przegrałem bo... Bo nie umiałem grać" ? Jak nie macie wiedzy na ten temat bądź ściska was zazdrość że ktoś kto się na tym zna napisał dobry poradnik to możecie zachować to sobie RE: Dziennik - Forex - mamrocik - 02-12-2015 13:37 Hejeczka Wracam do prowadzenia dziennika. Zaczynam od 10 000 zł. Gram wolumenem 1 LOT. Na 12 zagranych pozycji 8 weszło . Niestety nie miałem wiele czasu dlatego tylko tylko . Przez 10 dni , zarobiłem 1670,14 zł . Czyli całkiem całkiem . Co jest w tym najlepsze, że poświęciłem na ten zarobek niecałe 30 minut ! Po niżej screen przedstawiający moje zagrania. ZIELONO Po malutku przekonuje się do tego systemu, że system działa, nie zależnie gdzie gramy. Także jestem 1670,14 zł na plus |