![]() |
Poradnik Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] (/Temat-Jak-zarobilem-pierwsze-3-tysiace-na-sub-premium-sms-Aktualizacja-domena-hosting-120374) |
RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - kukiz87 - 02-09-2015 16:06 Nie pomógł by ktoś mi zedytować tych lockerów na iframe z linkiem z leadmora ? kurde próbuje juz z godzine z róznymi kodami i nic , zamiast video wchodzi mi drugie okno z komentarzami z fb , mam identyko skrypt ale z viralem i mam króciutki kodzik iframe który działa świetnie tu nic nie pomaga RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - szyweg - 02-09-2015 16:27 @[kukiz87] Pomógłby ![]() Wywal z index linijki lockera z HC. Wklej to http://pastebin.com/xgjun1pF I w pliku video w 46 linijce podmień na swój link z wtftube http://screenshot.sh/oAFBpT9YK3Onm RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Raster96 - 02-09-2015 17:14 Trzeba przetestować ten poradnik. ![]() Jest jakiś prosty sposób na edycję treści strony czy trzeba wszystko zmieniać notatnikiem? Chciałbym zmienić tekst o tym instruktorze na jakąś swoją niszę. ![]() Druga sprawa - jak zmienić treść komentarzy? Z góry dzięki za pomoc. ![]() RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - szyweg - 02-09-2015 17:18 @up A pobierz sobie Notepad++ i w nim łatwiej edytować takie rzeczy. Co do komentarzy to folder files i edytujesz komentarze.html. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Adrjan77 - 02-09-2015 22:34 (02-09-2015 17:18)szyweg napisał(a): @up A pobierz sobie Notepad++ i w nim łatwiej edytować takie rzeczy. Polecam sublite text, a dla posiadaczy sprzętu z jabłuszkiem genialnego textmate'a. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Thinro - 02-09-2015 23:39 Ja mam zawsze jakieś problemy, wszystko fajnie gdybym tylko mógł domenę zarejestrować. Wybieram domenę, podaję dnsy i muszę podać jeszcze adres ip, bo bez tego nie mogę przejść dalej. Pomoże ktoś? RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Bazyl - 02-09-2015 23:50 Przełącz z "Use Freenom DNS Service" na "Use your own DNS" i będzie działać ![]() RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Thinro - 03-09-2015 00:59 (02-09-2015 23:50)Bazyl napisał(a): Przełącz z "Use Freenom DNS Service" na "Use your own DNS" i będzie działaćOk działa ![]() ![]() Wiem że powinien pojawić się formularz rejestracyjny, ale nic takiego niema, odświeżałem stronę itd. nie mam jak dokończyć rejestracji ![]() Próbowałem już kilka razy na różne domeny, email potwierdzałem kilka razy, pocztę mam na gmailu, sprawdzałem nawet na innej przeglądarce i jest to samo RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - draksone - 03-09-2015 07:43 Najwiekszy problem to fb,zrobilem 5 kont pododawalem 3-10 grup do kazdego konta i wiekszosc poblokowane.Konta robilem na trybie prywatnym ale moze to przez to ze siedzialem na 2 kontach jednoczesnie ?(mozilla i chrome) zauwazylem tez ze konta 4 i 5 mialy duzo mniejsza tolerancje,dodalem sie do 4 grup i ban na grupy... Jak sobie z tym radzicie ??Zwlaszcza autor poradnika ktory dodaje 300 postow dziennie ? RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - count765 - 03-09-2015 08:38 (03-09-2015 07:43)draksone napisał(a): Najwiekszy problem to fb,zrobilem 5 kont pododawalem 3-10 grup do kazdego konta i wiekszosc poblokowane.Konta robilem na trybie prywatnym ale moze to przez to ze siedzialem na 2 kontach jednoczesnie ?(mozilla i chrome) zauwazylem tez ze konta 4 i 5 mialy duzo mniejsza tolerancje,dodalem sie do 4 grup i ban na grupy... Usuwaj ciasteczka, to trochę pomaga. A poza tym facebook to niestety loteria ![]() |