![]() |
AdBrook - konkurent TrafficMonson - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: AdBrook - konkurent TrafficMonson (/Temat-AdBrook-konkurent-TrafficMonson-114101) |
RE: AdBrook - konkurent TrafficMonson - dariuszxdd - 23-10-2015 07:13 Do osób które jednak są i mówię tutaj do normalnych ludzi z większą ilością paczek a nie tych co mają po 5-10 paczek co panikują... Jacob wspominał o problemach.. Jeżeli chodzi o wypłaty, to ludzie z payzą już się obawiajcie ![]() Ale co ja będę mówił, kto ma ten procesor wie co się będzie działo ![]() RE: AdBrook - konkurent TrafficMonson - Barabaszz - 23-10-2015 08:59 Czyli problem leży tylko po stronie payzy? Wypłaty kierowane na STP też wracały. RE: AdBrook - konkurent TrafficMonson - dariuszxdd - 23-10-2015 09:02 Nie ja mówię tylko że osoby z payzą mogą mieć za jakiś czas problemy... A problemy z wypłatami są spowodowane przez prace jakie trwają . Jacob informował ludzi ale mało kto słucha.. Trzeba dac czas. Program ma na celu ustabilizowanie się, więc myślę że naliczenia na poziomie ponad 3% będą rzadkie .. 2% jak będzie to będzie stabilnie ![]() RE: AdBrook - konkurent TrafficMonson - rafi213 - 23-10-2015 09:34 Tu nie pomogą nawet naliczenia po 0,5% - jak program nie jest w stanie obsłużyć bieżących wypłat a co mówić o naliczeniach. RE: AdBrook - konkurent TrafficMonson - mikuss - 23-10-2015 09:40 (23-10-2015 09:34)rafi213 napisał(a): Tu nie pomogą nawet naliczenia po 0,5% - jak program nie jest w stanie obsłużyć bieżących wypłat a co mówić o naliczeniach. naliczenia jest w stanie obsłużyć nawet i 100% dziennie, bo będą rosły tylko wirtualne cyfry na koncie programu a nikt tego nie wypłaci. Wiara coponiektórych w zapewnienia admina przy wyraźnym jak byk sygnale, że program nie ma na wypłaty po prostu zabija. RE: AdBrook - konkurent TrafficMonson - Miko93PL - 23-10-2015 09:45 Wypłaty na inne procesory płatnicze jak BTC, OKPAY dochodzą w ciągu paru sekund, wierze że się wszystko unormuje a Adbrook nie padnie w tym roku ![]() RE: AdBrook - konkurent TrafficMonson - rcielak - 23-10-2015 10:35 Miko, mylisz sie. Na wszystkie procesory ida wybiorczo. Jak akurat jest kasa i sie wstrzelisz to dostaniesz jak nie to musisz probowac kolejnego dnia... Adbrook to byl swietny program i dal ladnie zarobic. Szczegolnie tym co byli na starcie. Jednak predzej czy pozniej musial sie skonczyc, a jak zwtkle w takich programach zdecydowana wiekszosc stracila. Ja na szczescie jestem w mniejszosci mimo, ze wszedlem dopiero w sierpniu ![]() W dniu dzisiejszym AB = SCAM. RE: AdBrook - konkurent TrafficMonson - dariuszxdd - 23-10-2015 12:41 o mój boże ![]() Aj tam ja sie ni e wypowiadam naprawdę ... Tylko powiem do osób które zarabiają ... Wejdzcie sobie na grupe do facebooka i rozmawiajcie.. A tych forumowiczów pseudo zarobkowiczów nie należy słuchać i nie róbcie z tak porządnego forum drugiego HP. Bo tam to już i za pewne TrafficMosnoon jest scamem ![]() RE: AdBrook - konkurent TrafficMonson - Miko93PL - 23-10-2015 13:04 Cytat:Miko, mylisz sie. Na wszystkie procesory ida wybiorczo. Jak akurat jest kasa i sie wstrzelisz to dostaniesz jak nie to musisz probowac kolejnego dnia... Każdy ma prawo do swojego zdania aczkolwiek ja wciąż zostaje przy swoim, piszesz że Adbrook to scam to dlaczego wciąż dochodzą wypłaty i to nie tylko moje ? Z tego co widzę to większy problem jest z wpłatami do programu niż wypłatami ![]() RE: AdBrook - konkurent TrafficMonson - rcielak - 23-10-2015 14:27 @dariusz, którą grupę? Tą polską w której wywalają za nazywanie Adbrook'a piramidą finansową i tą w której banują za każdą negatywną opinie na temat AB pewnie tą samą gdzie jeszcze dzisiaj namawiają do wejścia w AB, chociaż sami liderzy mają 100% pewności, że Ci co wejdą dzisiaj wkładu już nie odzyskają. Jak TM przestanie płacić, a prędzej czy później tak się stanie to z pewnością w scamach się znajdzie nie tylko na HP, ale i tutaj ![]() Nie jest to jednak temat o trafficmonsoon, który pewnie jeszcze podziała dość długo. W większości monitorów i na większości forów traktujących o ponziakach czy hyipach program już jest w dziale SCAMY, a ja mam wierzyć w zapewnienia pseudo liderów i naganiaczy z grup na FB? @Miko, jeżeli w programie zostało zleconych 100 wypłat, a wypłacone zostało 30 to program płaci czy nie płaci? Drugie pytanie, jak ludzie zobaczą, że są problemy z wypłatami to rzucą się masowo do ucieczki? Więc w mojej ocenie nawet jak dzisiaj jeszcze cokolwiek wypłaca to za tydzień będzie już pozamiatane. W mojej ocenie również są to wystarczające powody do uznania programu za SCAM chociażby w celu ustrzeżenia jakiejś zbłąkanej owieczki przed wpłaceniem do AB. Do AB podchodziłem dosyć delikatnie, nie promowałem go, ani nie wpłacałem za dużo, bo wchodząc w sierpniu czułem, że raczej skończy się to przed nowym rokiem więc celowałem w szybkie ROI 200%, prawie się udało. ps. W kolejny projekt tego admina chyba wszyscy wejdziemy od startu i na grubo ![]() |