Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! (/Temat-Zarob-duze-pieniadze-w-sieciach-affilacyjnych-NAWET-KILKA-TYS-ZLOTYCH-113568) |
RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tyrkijt - 13-05-2015 16:25 Osobe Zainteresowaną Poradnikiem Zapraszam Na Priv. Temat Do Zamknięcia, Gdyż Pozostał Poradnik Dla Jednej Osoby. RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - prelude - 13-05-2015 16:39 (12-05-2015 20:31)Tyrkijt napisał(a):(12-05-2015 13:21)Ando napisał(a): I jak wyniki u tych, którzy kupili? nieźle... temat ma tydzień a tu JUŻ rejestracje w sieciach af inny temat jest teraz na forum i tam już chyba następnego dnia po ruszeniu sprzedazy ludzie pochwalili się zarobkami:x Może jednak nie zamykaj tematu może ktoś po przebrnięciu przez te rejestracje w af zarobi w końcu coś i się pochwali RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tyrkijt - 13-05-2015 16:49 (13-05-2015 16:39)prelude napisał(a):(12-05-2015 20:31)Tyrkijt napisał(a):(12-05-2015 13:21)Ando napisał(a): I jak wyniki u tych, którzy kupili? No cóż, temat zamykam gdyż już nie prowadzę sprzedaży. Jeśli ktoś będzie chciał zakupić ostatnia sztuke odezwie się na priv. Pochwalić się będą mogli w galerii czy zarobili. Co do rejestracji w sieci, nie jest to moja wina, że dopiero teraz to zrobili. Większość z tych osób już zaczęła pracować, i mają leady. To czy się pochwalą to ich prywatna sprawa. Pozdrawiam RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - szykiryki - 13-05-2015 17:13 (13-05-2015 16:39)prelude napisał(a):@[prelude], widzę, że masz MAŁE, przepraszam mikro, doświadczenie w zarabianiu w sieci, skoro porównujesz w pełni skonfigurowany poradnik i metodę działania na sieciach afiliacyjnych do "niszki" na subach, która jest w stanie ekspresowo przynieść parę złotych...(12-05-2015 20:31)Tyrkijt napisał(a):(12-05-2015 13:21)Ando napisał(a): I jak wyniki u tych, którzy kupili? Tutaj mówimy o w pełni zaplanowanej kampanii reklamowej, a nie o przypadkowym działaniu i nachapaniu się paru leadów dziennie za 6 zł. Mówię to z perspektywy posiadaczki obu metod, więc chyba mam bardziej rzetelne spojrzenie na temat niż Ty? Jak Cie to usatysfakcjonuje, to ja mam już pierwsze złotówki na koncie partnera z tej metody, po 15 minutach promocji wpadł lead za 65 zł. @Tyrkijt, nie przejmuj się krzykaczami, którzy na oczy metody nie widzieli . Wykonałeś solidną robotę przygotowując te materiały, co potwierdzili zarówno tutorzy, jak sami użytkownicy. RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - prelude - 13-05-2015 17:27 akurat muszę odejść od kompa, ale wrócę za jakieś pół godziny i odpowiem DZIĘKUJĘ szczerze za ten post bo właśnie tego tutaj brakowało (może prócz tej docinki - na nią też odpowiem ) RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - szykiryki - 13-05-2015 17:30 (13-05-2015 17:27)prelude napisał(a): akurat muszę odejść od kompa, ale wrócę za jakieś pół godziny i odpowiem ok, ok, to ja w tym czasie przygotuję sobie popcorn . Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - surfer0700 - 13-05-2015 18:08 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |