ZWERYFIKOWANE - Gotowe do spamu konta Facebook, YouTube - PROMOCJA - INFO W TEMACIE! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: ZWERYFIKOWANE - Gotowe do spamu konta Facebook, YouTube - PROMOCJA - INFO W TEMACIE! (/Temat-ZWERYFIKOWANE-Gotowe-do-spamu-konta-Facebook-YouTube-PROMOCJA-INFO-W-TEMACIE-112666) |
RE: ZWERYFIKOWANE - Gotowe do spamu konta Facebook, YouTube - OD 1 ZŁ! - mario22455 - 01-08-2015 11:36 UWAGA! Tymczasowo zostaje zawieszona sprzedaż kont z grupami. Przyjęte i zapłacone zamówienia zostaną zrealizowane z lekkim poślizgiem ~1/2 dni. Za sytuację serdecznie przepraszam i licze na zrozumienie...
(Facebook nie ma litości i zablokował główne konto matkę) RE: ZWERYFIKOWANE - Gotowe do spamu konta Facebook, YouTube - OD 1 ZŁ! - chomik3 - 01-08-2015 11:48 Że tak zapytam - do ilu grup da rade dodać posta zanim FB zablokuje? Kilkudniowe konta jak ostatnio sprawdzałem banowane były po kilkunastu postach. RE: ZWERYFIKOWANE - Gotowe do spamu konta Facebook, YouTube - OD 1 ZŁ! - mario22455 - 02-08-2015 08:55 PROMOCJA Tylko dzisiaj wszystkie zamówienia 10% taniej! Niezależnie od ilości!
RE: ZWERYFIKOWANE - Gotowe do spamu konta Facebook, YouTube - WEEKENDOWA PROMOCJA! - creativeD - 02-08-2015 09:03 Zakupie konta z grupami, nie mogę wysłać ci pw tutaj nie wiem czemu wiec podaj gg. RE: ZWERYFIKOWANE - Gotowe do spamu konta Facebook, YouTube - WEEKENDOWA PROMOCJA! - Ermani - 02-08-2015 10:30 Można kupić u Ciebie nadal konta z grupami ? RE: ZWERYFIKOWANE - Gotowe do spamu konta Facebook, YouTube - WEEKENDOWA PROMOCJA! - Lampardzino - 02-08-2015 10:40 siemka jest problem wiesz jaki blokada , mowiles ze w razie takiego wypadku zrobisz nowe czy cos , mam Ci podeslac loginy do nich czy cos ;/? więcej napisałbym na PW ale coś padło odpisz mi tutaj albo na PW ale cos nie wysyla bardzo zalezy mi na czasie RE: ZWERYFIKOWANE - Gotowe do spamu konta Facebook, YouTube - WEEKENDOWA PROMOCJA! - mario22455 - 02-08-2015 11:17 (02-08-2015 09:03)creativeD napisał(a): Zakupie konta z grupami, nie mogę wysłać ci pw tutaj nie wiem czemu wiec podaj gg. Napiszę na PW jak już będzie działać (02-08-2015 10:30)Ermani napisał(a): Można kupić u Ciebie nadal konta z grupami ? Tak, napisz PW z ilością jak już będzie się dało pisać (02-08-2015 10:40)Lampardzino napisał(a): siemka jest problem wiesz jaki blokada , mowiles ze w razie takiego wypadku zrobisz nowe czy cos , mam Ci podeslac loginy do nich czy cos ;/? Jeśli jest ponowna weryfikacja telefoniczna to napisz na PW emaile do kont to je reaktywuję Sprzedaż kont z grupami wznowiona !
RE: ZWERYFIKOWANE - Gotowe do spamu konta Facebook, YouTube - WEEKENDOWA PROMOCJA! - Wisdow - 02-08-2015 19:07 Polecam konta! Bardzo dobre, potrafią zarobić na siebie Moje zarobiło na siebie już kilka minut po tym jak zacząłem z niego korzystać! Wszystko szybko i sprawnie RE: ZWERYFIKOWANE - Gotowe do spamu konta Facebook, YouTube - WEEKENDOWA PROMOCJA! - kacperek1212 - 03-08-2015 00:02 Odpisz na pw RE: ZWERYFIKOWANE - Gotowe do spamu konta Facebook, YouTube - WEEKENDOWA PROMOCJA! - elock - 03-08-2015 02:54 A ja czekam na kontakt ... Wysłane z mojego Lenovo A3500-FL przy użyciu Tapatalka |