![]() |
TREESUB.PL - Oficjalny temat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TREESUB.PL - Oficjalny temat (/Temat-TREESUB-PL-Oficjalny-temat-103412) |
RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - patulsky1337 - 22-12-2014 19:24 Nisza nie jest sprzed 2 lat, używam Multihakera i napisałem swój własny tekst. Prawdopodobnie musze zmienić grupy docelowe ![]() btw. tak mam ustawiony sms premium stawka 7 zł ale czy to źle? RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - .::Nicko::. - 22-12-2014 19:36 Spróbuj stawkę 3.50zł na początek ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - TreeSub - 22-12-2014 19:42 (22-12-2014 19:23).::Nicko::. napisał(a): Przydałoby się aby TreeSub stworzył taki poradnik dla innych jak używać/stosować i zarabiać na subskrypcjach. Stworzymy w przyszłym miesiącu coś czego nie było do pomocy użytkownikom, którzy chcą u nas zarabiać większe pieniądze proszę o cierpliwość ![]() (22-12-2014 19:24)patulsky1337 napisał(a): Nisza nie jest sprzed 2 lat, używam Multihakera i napisałem swój własny tekst. Prawdopodobnie musze zmienić grupy docelowe Nie można się nigdy ograniczać do jednego programu, może akurat w czymś innym znajdziesz dzisiaj pieniądze ![]() ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - Dereeris - 23-12-2014 12:03 Stronka fajna tylko te prowizje trochę wysokie RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - TreeSub - 23-12-2014 12:09 Dereeris napisał(a):Stronka fajna tylko te prowizje trochę wysokie Z czasem napewno będziemy starali sie je zmniejszać ![]() Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCYCH SIĘ ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA MAMY DLA WAS MAŁY KONKURS UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE W DNIU DZISIEJSZYM DLA NAJLEPSZEGO UŻYTKOWNIKA DO WYGRANIA JEST FANPAGE 16K like ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU W KONKURSIE ![]() Treesub Team. RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - patulsky1337 - 23-12-2014 12:17 Fajny konkurs. Ciekawe jest to, że robicie takie rzeczy. Na prawdę. Na innych konkurencyjnych serwisach z czymś takim rzadko można było się spotkać. Może ja jeszcze nie zarabiam ( ale zacząłem działać teraz też w innych programach oprócz mulithaker, dzisiaj wypromuje i liczę na leady ![]() Powodzenia wszystkim użytkownikom. RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - TreeSub - 23-12-2014 15:50 patulsky1337 napisał(a):Fajny konkurs. Ciekawe jest to, że robicie takie rzeczy. Na prawdę. Na innych konkurencyjnych serwisach z czymś takim rzadko można było się spotkać. Może ja jeszcze nie zarabiam ( ale zacząłem działać teraz też w innych programach oprócz mulithaker, dzisiaj wypromuje i liczę na leady Rownież życzymy powodzenia wszystkim użytkownikom jak i Tobie ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - Pocisk1993 - 23-12-2014 18:00 (22-12-2014 18:50)patulsky1337 napisał(a): Jakby to tak delikatnie ująć... Jeżeli robisz coś to rób to dobrze . Dodajesz tekst że wirus atakuje komputery i link do pobrania AntyWirusa , wiec nie ma sie co dziwic ze nie ma leadów ![]() A teraz kilka zdan o serwisie Treesub.pl Zalety serwisu Treesub.pl - Bardzo dobry kontakt - Bardzo dobra skuteczność programów - Przejrzysta strona , która umila czas spędzony podczas zarabiania - Nowe świetne programy z bardzo dobra skutecznośćią - Konkursy z ciekawymi nagrodami Wady serwisu Treesub.pl - Stawka (3.50) na początek. Nie wiem czy moge to zaliczyc do wad, bo stawka zostaje podnoszona po ( wykazaniu sie ) ,ale cos musialem dodać do wad ![]() ![]() Skuteczność była wieksza (8%-12%) ale spadła przez nieudane próby działania na Asku ^^ Z cała pewnośćia moge polecić ten serwis , jak dla mnie jeden z najlepszych ![]() ![]() Osobiście przerzucilem sie z leadmore i nie żałuje ![]() Zdrowych i Wesołych Świąt wszystkim ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - patulsky1337 - 23-12-2014 19:10 (23-12-2014 18:00)Pocisk1993 napisał(a): Jeżeli robisz coś to rób to dobrze . Dodajesz tekst że wirus atakuje komputery i link do pobrania AntyWirusa , wiec nie ma sie co dziwic ze nie ma leadów Czemu od razu osądzasz mnie o to, że promuje swoje linki w ten sposób? Wiem jak pisać posty i wiem, że coś tego typu, że wirusy atakują kompa nie mają prawa bytu xD Korzystam z programów test IQ i Multihaker- posty wstawiam w grupy i na tablice. Oczywiście wszystko na facebooku. RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - Pocisk1993 - 23-12-2014 19:52 I na test IQ nie masz leadów ? Z całym szacunkiem ale jaki Ty masz tekst? "Chcesz sprawdzic swoje IQ? Wejdz w link. Jedyne 5zl za sms " ? ![]() |