[SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! (/Temat-SPRZEDAM-Poradnik-SUB-SMS-zarabiaj-online-99909) Strony: 1 2 |
[SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! - rozekrr - 19-10-2014 13:14 1.Nazwa przedmiotu :Poradnik dotyczący subskrypcji sms. 2.Opis przedmiotu :Poradnik dla osób początkujących i średnio aktywnych w subach. Zarabiamy głównie na filmach online. 3.Zdjęcia :Niżej 4.Kontakt :PW 5.Cena :Pierwsze 5 osób 100 zł pozostałe 150 zł (sprzedaję tylko 15 szt.) 6.Sposób zapłaty za przedmiot :Przelew bankowy / BlueCash Na wstępie zaznaczam iż nie jest to poradnik jakie ostatnio wysypały się na forum odnośnie zarabiania na subsms typu dziewczyn etc... Witajcie, po ostatnio z sukcesem sprzedanych niszach przyszedł obiecany czas na sprzedaż poradnika z subskrypcjami sms. Poradnik jak opisałem wyżej dla osób początkujących, średnio zaawansowanych i takich które nie zarabiały do tej pory na filmach. Poradnik zawiera treść jak i screeny z dokładnym opisem co robić aby mieć zyski. UWAGA! Nie oddaję poradnika do recenzji gdyż wiem doskonale co sprzedaję, poprzedni towar zszedł świetnie z idealnymi opiniami i staram się dalej utrzymać swoją ocenę jako użytkownika. Oddam go jednej osobie która zarabia długo w sub sms aby wyraziła swoje zdanie. Dokładnie tak jak w niszach zrobiła to np. szykiryki i potem inni. (Opinia ukaże się jutro wieczór - przypuszczalnie ) -------------------------------------------- Z racji iż 15 sztuk rozejdzie się szybko, rezerwacji nie ma. Kto jest zainteresowany pisze na PW o dane i finalizujemy wszystko. Na bieżąco będę informował o stanie sztuk poradnika. Prośba, jeżeli nie masz nic do wniesienia w temat, a chcesz napisać durny tekst typu "Oddaj do recenzji", daruj sobie i przeczytaj cały post. Pozdrawiam i zapraszam RE: [SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! - Majka - 19-10-2014 13:27 Przepraszam Zarobkami mnie nie przekonałeś nic a nic. RE: [SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! - feellove - 19-10-2014 13:30 mam podobnie jak Majka w dwa tygodnie na freebizie zarobiłeś 160 zł...(a we wczesniejszym miesiacu tylko 80 zl w ponad dwa tygodnie) czyli wydajac na Twoj poradnik 150 zl zwróci mi sie on po pol miesiacu pracy...? nie, dziekuje jakie dzienne zarobki osiagasz na tej metodzie? i przy jakim zaangazowaniu czasowym- godzine, dwie dziennie? RE: [SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! - DziQu - 19-10-2014 13:32 Nie wiem co jest w środku, ale gdy sam reklamuje filmy po 5min dziennie mam zarobki większe od Cb. RE: [SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! - rozekrr - 19-10-2014 13:35 Czy ja napisałem gdzieś w opisie tematu że te zarobki są stałe i że pracuję nad ta metodą ciągle? NIE! Zarobki są wtedy kiedy mam chęć na lekką promocję z filmami. Nie zarabiam na niej ciągle ponieważ jest to dorobek do innych metod. Niektóre zarobki są z kilku miesięcy wstecz, ostatni nawet ze starego serwisu z PP dla filmów online. Także na przyszłość zapytajcie zanim napiszecie o swoich przekonaniach P.S. DziQu nie chwal się bo po sygnie tego nie widać, bez spamu proszę bo nie zamierzam zaraz z tematu mieć śmietnika gdzie każdy się wychwala... RE: [SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! - szybkakasa - 19-10-2014 13:36 Szczerze tyle to ja zarobiłem we 2 dni na eforsie posiadając, że tak powiem 0 wiedzy oraz brak jakiegokolwiek zaplecza itd na zwykłym spamowaniu po fb. Mnie również nie przekonałeś, a jestem nowicjuszem. RE: [SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! - rozekrr - 19-10-2014 13:39 szybkakasa, haha dobre, dobre prawie 2 tys zarobiłeś w 2 dni na eforsie? Ciekawe Ludzie, jeżeli Was nie interesuje to nie piszcie w temacie prosiłem o to, nie interesuje mnie kto ile zarobił, czy mnie pobił czy coś, gdyż ja codziennie na tym nie zarabiam a raz na kilka miesięcy sobie się pobawię. Moderator to żyje jakiś? RE: [SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! - surfer0700 - 19-10-2014 13:40 Żyje, jednakże nie widzę w tym nic złego. Użytkownicy wyrażają swoje zdanie o Twojej 'ofercie'. Rozumiem że jak opinie będą pochlebne to mam je zostawać, ale jak tylko ktoś napisze że cena za wysoka to usuwać? RE: [SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! - rozekrr - 19-10-2014 13:43 @[surfer0700] czy ja coś piszę odnośnie ceny? Nie... Nie chcę tylko aby zaraz zrobił się śmietnik gdy 20 osób zacznie się chwalić jakie kokosy zarabiają w ten sposób. Opinię mogą wyrażać jak by znali metodę i poświęcili jej czas, bo nie każdy na tym samym zarabia. RE: [SPRZEDAM] Poradnik SUB SMS zarabiaj online! - surfer0700 - 19-10-2014 15:03 To była przenośnia...... Jeżeli w taki sposób napisałeś temat, to myślę że użytkownicy mogli czuć się zszokowani patrząc na cenę produktu. 160 złotych zarobku w miesiąc, a cena za poradnik 150 złotych... Tak wiem, teraz już to sprostowałeś. Na marginesie: (19-10-2014 13:39)rozekrr napisał(a): Moderator to żyje jakiś? Najpierw trzeba zgłosić post, żeby któryś moderator zainterweniował, bo nikt nie jest wróżką żeby przewidywać, że akurat w tym temacie coś jest nie tak. To że to trafiłem to akurat nieszczęśliwy zbieg okoliczności |