Stały zarobek na adfly - bez spamu i fb - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Stały zarobek na adfly - bez spamu i fb (/Temat-Staly-zarobek-na-adfly-bez-spamu-i-fb-99602) Strony: 1 2 |
Stały zarobek na adfly - bez spamu i fb - Ascoran - 14-10-2014 15:16 [do usunięcia] RE: Stały zarobek na adfly - bez spamu i fb - DawidFB - 14-10-2014 15:25 Dobra opcja jak ktoś ma swój kanał gamingowy czy po prostu jest youtuberem. Dodatkowo ten program można wrzucac na catshare czy jakis serwis PPD, zawsze wpadną dodatkowe $ od pobran. RE: Stały zarobek na adfly - bez spamu i fb - fusion822 - 14-10-2014 15:31 Tylko zysk nie przychodzi jakoś gwałtownie, a stopniowo przez x okres czasu. Chyba , że wrzucamy jakieś nowe gry/programy. RE: Stały zarobek na adfly - bez spamu i fb - Ascoran - 14-10-2014 18:31 Niekoniecznie nowości a jakąś klasykę która każdy pobiera - dobrym przykładem jest tutaj gra Gothic 1, 2 czy też GTA lub programy typu Sony Vegas itp. Trzeba wiedzieć co chcą odbiorcy (14-10-2014 15:25)DawidFB napisał(a): Dobra opcja jak ktoś ma swój kanał gamingowy czy po prostu jest youtuberem. Dodatkowo ten program można wrzucac na catshare czy jakis serwis PPD, zawsze wpadną dodatkowe $ od pobran. Ja założyłem nowy kanał i już jestem zadowolony z wyników :-) A co do catshare to dużo pobrań nie liczy ale zawsze jakiś zarobek jest (nikt tutaj nie mówi że to musi być nasz upload :-) RE: Stały zarobek na adfly - bez spamu i fb - Kickster - 14-10-2014 18:54 pomysł dobry, sam myślałem czy by nie nagrywac pulpitu, bo filmiki typu "jak zainstalowac Virtual Box-a' albo "Jak zbootować pendrajw" maja nie lada wzięcie RE: Stały zarobek na adfly - bez spamu i fb - YouAreKilled - 14-10-2014 21:10 Dobijales wejścia jakims addmefastem czy czymś innym? Obczaje ten sposób. RE: Stały zarobek na adfly - bez spamu i fb - venzer - 14-10-2014 22:35 Chyba ktoś przerobił lekturę nawet opis podobny ale nie kwestionuje Popieram sposób działa ale nie spodziewajcie się kokosów pierwszego dnia! RE: Stały zarobek na adfly - bez spamu i fb - CoinBitZ - 15-10-2014 11:50 TO jest metoda zysku pasywnego Nastawiając się na zarobki z adf.ly możemy cieszyć się z drobnych Ale później (Może nawet tylko 1mc-2mc) Większa ilość wyświetleń + Partner youtube Kilka filmików = Setki a może nawet tysiące wejść dziennie Jak ktoś ma czas to niech zaczyna A nie tylko myśli RE: Stały zarobek na adfly - bez spamu i fb - aero2 - 15-10-2014 11:55 A bez YouTube i strony się nie da zarabiać chociaż minimum $5 dziennie? RE: Stały zarobek na adfly - bez spamu i fb - venzer - 15-10-2014 11:58 (15-10-2014 11:55)aero2 napisał(a): A bez YouTube i strony się nie da zarabiać chociaż minimum $5 dziennie?da się ale spamując raczej |