[ drPenis.pl ] - Nowy, skuteczny PP dla stron (+18) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: [ drPenis.pl ] - Nowy, skuteczny PP dla stron (+18) (/Temat-drPenis-pl-Nowy-skuteczny-PP-dla-stron-18-94053) |
[ drPenis.pl ] - Nowy, skuteczny PP dla stron (+18) - eforsa - 11-07-2014 17:36 drPenis.pl – Świetna konwersja i skuteczności dla stron o tematyce Erotycznej, treściach (+18) a nawet rozrywce! Wersja graficzna 1: Wersja graficzna 2: Jak zacząć? * Zarejestruj się w Eforsa.pl i aktywuj PP drPenis.pl (do wyboru 5 modeli płatności) – 3x SMS M0 o różnych wartościach oraz 2 x Subskrypcja MT wraz z odnowieniami! Zarabiasz przez cały okres subskrypcji usługi. Opis poszczególnych metod płatności: http://panel.eforsa.pl/help/article/20 Materiały reklamowe: * Zakładka MATERIAŁY -> (Wybierz Program Partnerski drPenis.pl) * Udostępniono kilkadziesiąt banerów graficznych / animacji w różnych formatach do wykorzystania. Wybór jest ogromny i każdy znajdzie coś dla siebie. Kliknij PODGLĄD przy poszczególnej pozycji i sprawdź jak wygląda kreacja. * Kreator: - Możliwość wprowadzenia dowolnych tekstów w 4 sekcjach oraz wybór między 2 szablonami graficznymi - linki ustawione za pomocą kreatora są gotowe do użycia – indywidualne dla Państwa i nie wymagają żadnych dodatkowych REF Tworzenie materiału w kreatorze: Oznaczenie edytowalnych sekcji: Życzymy wysokich zarobków! Eforsa.pl RE: [ drPenis.pl ] - Nowy, skuteczny PP dla stron (+18) - Panix - 11-07-2014 17:39 Doktor penis hahaah RE: [ drPenis.pl ] - Nowy, skuteczny PP dla stron (+18) - WujRock - 11-07-2014 17:40 Dziwnie bym sie czuł promując Penisy RE: [ drPenis.pl ] - Nowy, skuteczny PP dla stron (+18) - eforsa - 11-07-2014 17:42 (11-07-2014 17:40)WujRock napisał(a): Dziwnie bym sie czuł promując Penisy Sprawdźcie co opłaca się promować na największych portalach erotycznych (nawet zagranicznych). Wszędzie "powiększanie penisów";) Z naszymi rozwiązaniami jest to jeszcze skuteczniejsze, bo zakupy są robiono dopiero "po aktywacji". RE: [ drPenis.pl ] - Nowy, skuteczny PP dla stron (+18) - themate0 - 11-07-2014 17:48 prosze was, aby kolejny program byl pod filmy... RE: [ drPenis.pl ] - Nowy, skuteczny PP dla stron (+18) - fato - 11-07-2014 18:57 hahah zaskakujecie mnie!! RE: [ drPenis.pl ] - Nowy, skuteczny PP dla stron (+18) - aero2 - 11-07-2014 18:59 Wszystkim spamowałem w subach, ale penisem jeszcze nie. RE: [ drPenis.pl ] - Nowy, skuteczny PP dla stron (+18) - szykiryki - 11-07-2014 19:07 A ja wypróbuje... Nie mam żadnych oporów przed promowaniem penisów, w końcu jestem kobietą, więc może będę bardziej przekonująca "że rozmiar ma znaczenie" RE: [ drPenis.pl ] - Nowy, skuteczny PP dla stron (+18) - filmsonline - 11-07-2014 21:13 oho ^^. Może być rewelacja, bo tematyka jest NIE skażona SMSami. Sam kiedyś promowałem takie produkty i była świetna konwersja, więc mój udział tu jest oczywisty Zawsze powtarzam, że na erotyce można zarobić najwięcej RE: [ drPenis.pl ] - Nowy, skuteczny PP dla stron (+18) - fato - 11-07-2014 21:39 (11-07-2014 19:07)szykiryki napisał(a): A ja wypróbuje... hehe szykiryki jak dobrze ogarniesz niszę to zrobisz rewolucje na polskim rynku i zmienisz jakość polskich penisów!! |