Dziennik statystycznego milionera - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik statystycznego milionera (/Temat-Dziennik-statystycznego-milionera-92701) |
Dziennik statystycznego milionera - Płotkagiełdowa - 17-06-2014 19:27 Witam Jestem uczniem 3 klasy szkoły średniej(własnie kończę),no to tyle o mnie Siedzę już jakiś czas w temacie zarabiania przez internet i na giełdzie,przeszperałem internet ale z powodu lenistwa i braku dyscypliny większość rzeczy mi się średnio udawała i miałem z nich dość skromne profity Rok-dwa lata temu poczułem woń giełdy i jej możliwości ;)Jak pewnie każdy zacząłem szperać po necie jak tu stać się rekinem giełdowym tam natrafiłem na stronę o plus500 i zaczęła się zabawa,przegrałem jeden bonus,może dwa i na tym się skonczyło.Jednak na tej stronie natrafiłem na książke którą wcześniej traktowałem jako banał(oceniłem po okładce)-"Bogaty ojciec...." / Dalej nie chce mi się pisać bo pewnie większość z nas zaczynała od tej książki i tak jak wam we mnie też narodził się ten pierwiastek by dążyć do bycia niezależnym finansowo Mój problem polega na tym że zaczynam i nie kończe,przeczytałem dwie ksiązki i poszperałem na forach itp,straciłem jakieś tam stówki przy pierwszej wpłacie do brokera i nastąpiła przerwa.Teraz postanowiłem wziąć się w garść.Dodam że pracuje i wracam do domu o 19 00 ale byli tacy co mieli gorzej więc ja też mogę dać rade. Dobra do rzeczy: Nie będe tu pisał o tym ile zarobiłem w tyg tylko co przeczytałem ile czasu na to poświęciłem gdyż wiem ze to jest na razie ważne a dużo osób o tym zapomina,więc dla wielu ten dziennik może wydawać się nudny i taki pewnie będzie ale piszę go głównie dla siebie Wczorajszy dzień był inauguracją,przeczytałem kilka stron forex dla bystrzaków(drugi raz czytam) + 30 min na forum comparic A teraz biorę się za czytanie czytanie i jeszcze raz czytanie: 40 stron chyba dam rade do 22 PS Na początku raczej zacznę od Opcji Binarnych RE: Dziennik statystycznego milionera - badii - 17-06-2014 20:10 (17-06-2014 19:27)Płotkagiełdowa napisał(a): Jestem uczniem 3 klasy szkoły średniej(własnie kończę),no to tyle o mnie Chyba już nie jesteś =D Jak wyniki zobaczysz to już przestaniesz prowadzić dziennik, dżołk powo! RE: Dziennik statystycznego milionera - Płotkagiełdowa - 17-06-2014 22:28 heh dzięki A dzisiejszy wieczór zakonczymy nazwiskiem Schafermeier Koleś zarobił na sesji na żywo 50 tys grając średnio stawkami po 600 euro Jutro jestem w domu a w czwartek Boże Ciało więc mogę dać czadu Poczytamy sobie jak on to zrobił RE: Dziennik statystycznego milionera - qive - 17-06-2014 23:32 życzę powodzenia ,może Ci się uda. RE: Dziennik statystycznego milionera - Płotkagiełdowa - 18-06-2014 13:29 Dobra przełknąłem nudną pigułkę artykułu o przekrętach brokerów i domów maklerskich,gdy zacząłem czytać o tym jak broker oszukuje klienta w niektórych przypadkach to trochę zwątpiłem czy da się zarobić Jakiś czas temu założyłem konto w Spark Profit gdzie inwestuje się punkty zamiast pieniędzy i jestem na etapie testowania(mam w rogu licznik transakcji który się cofa po każdej otwartej pozycji i chyba po tym czasie zaczną mi liczyć punkty) Jak zdobędę 20 000 to mogę coś tam zarobić wcześniej miałem też kilka stratnych więc pewnie jakby je po podliczać to jestem na zero,ale jak wspominałem na razie nie muszę się martwić o straty,sama platforma jest trochę dziwna ale da się w niej odnaleźć. RE: Dziennik statystycznego milionera - Płotkagiełdowa - 18-06-2014 21:06 Dziejszy dzień był naprawde dobry udało mi się dobrnąć do 7 000 pkt,obejrzeć "1 odcinek trading po pracy"(czapki z głów) i trochę poczytać Mam jesze otwarte 3 pozycje i musle ze dwie z nich zamkne na TP ewentualnie dolar/euro moze zarysować o SL ale zaryzykuje i nie będe zamykał pozycji PS jutro święto więc dam sobie spokój z giełdą i zarabianiem zatem kolejny post w weekend A tu screen z jednej udanej transakcji,mysle ze nie często zdarza kupić tak blisko dołka i zamknąć przy szczycie Dzisiejsze podsumowanie: RE: Dziennik statystycznego milionera - MrocznyKILL - 18-06-2014 21:13 Powodzenia i wysokich zarobków życzę RE: Dziennik statystycznego milionera - Płotkagiełdowa - 20-06-2014 18:52 Dzieki Panowie za słowa otuchy mniej więcej godzinę temu wróciłem więc można zacząć pogłębianie wiedzy z dziedziny inwestowania na giełdzie Bardziej rozwiązłego postu spodziewajcie się po 23 RE: Dziennik statystycznego milionera - fryzjer - 20-06-2014 19:08 powodzenia będę śledził twój dziennik RE: Dziennik statystycznego milionera - Płotkagiełdowa - 20-06-2014 21:26 Okej więc sytuacja wygląda tak: wczoraj + dzisiaj udało mi się dobrnąć do 12 tys pkt Dzisiaj byłem zbyt pewny siebie i po 30 sek analizie od razu zacząłem "grać" Jeden z najgorszych błędów ale i tak na sparkprofit nauczyłem się dawać stop losy bo innego wyjścia nie ma gdyż stop los jest przymusowy Dzisiejsza "lekcja" [img]http://s14.postimg.org/cpwzqa0lp.jpg[/img] w weekend poszukam jakiejś platformy na której będe inwestował,kusi mnie forex i giełda chociaż wydaje mi sie ze powinienem zacząć od opcji binarnych,ale na te znowu bede mógł poświecić czas dopiero w nocy,w sumie na giełdę też ale wiadomo jaka jest różnica A teraz coś poczytam,jutro przeanalizuje porażki więc dobranoc |