cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku (/Temat-cpmbux-com-zarabiaj-na-reklamie-linku-92349) |
cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - RoyMaster - 10-06-2014 06:45 Witam, chciałbym wam przedstawić serwis gdzie zarabiamy pieniądze za reklamowanie linku. Można używać hitleap i tym podobnych auto surfów. Wypłaty są w każdy poniedziałek/wtorek i mimimum to 1$. Link który należy promować znajduje się w zakładce "Affilate Codes" Mój dowód wypłaty Reflink Czysty Link który należy promować znajduje się tutaj Stawki z wejścia Moje próbne zarobki Dodatkowo możecie zyskać 1$ w zamian jeżeli pokażecie swój dowód wypłaty z cpmbux tutaj http://www.adswiki.net/6859/cpmbux#.U5fZkvmsqao Po wstawieniu ss na tej stronie kontaktujecie się z cpmbux. Ja dostałem swojego 1$ Zarobki dzienne mogą być wyższe ale jako, że to były moje testy link w hitleap był dziennie promowany po parę h. Jakbym go zostawił na 24 godziny zarobki były by o wiele wyższe. RE: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - dorbiel - 10-06-2014 08:35 Jak długo czeka się na aktywację? RE: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - RoyMaster - 10-06-2014 13:35 Ja czekałem bardzo krótko, w ten sam dzień wszystko miałem RE: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - dorbiel - 10-06-2014 14:38 Ja czekam od rana i dalej nic. Jak otwieram stronę przekierowuje mnie na inną i ściąga jakiś plik. Zalicza Ci na Hitleap Standard czy na Premium ? RE: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - RoyMaster - 10-06-2014 15:07 Ja mam Premium. No bo to działa tak, że jak dasz komuś ten link to go przekierowuje na inny. RE: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - seba274 - 10-06-2014 16:47 Dostałem 2 linki, w tym drugi pisze że mogę się zalogował. Przechodzę na stronę i pisze, że źle wpisane dane(wiem ze są dobrze wpisane) RE: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - dorbiel - 10-06-2014 18:51 (10-06-2014 15:07)RoyMaster napisał(a): Ja mam Premium. No bo to działa tak, że jak dasz komuś ten link to go przekierowuje na inny.Dzięki!!! RE: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - DamianXIX - 10-06-2014 22:10 a dlugo czeka sie na link ? mialem dostac na email i nic nie ma RE: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - dorbiel - 10-06-2014 22:18 Ja czekałam jakieś 5 godzin. Ładnie zalicza na Hitleap Standard ale zastanawiam się na Premium (10-06-2014 15:07)RoyMaster napisał(a): Ja mam Premium. No bo to działa tak, że jak dasz komuś ten link to go przekierowuje na inny. 1) Ile zbierałeś na wypłatę? 2) Opłaca się wykupić Premium? 3) Na jaki czas masz ustawiony? RE: cpmbux.com- zarabiaj na reklamie linku - JaTuDensze - 10-06-2014 22:56 Jakie stawki są? Jak to się przelicza wgl coś jak na skracaczach ? Bo nie wiem czy warto zaczynać |