![]() |
|
Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie (/Temat-Sposob-Metody-Shorte-st-Od-Mnie-do-Cie-91006) |
Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - AnnaKa - 14-05-2014 00:27 NIEAKTUALNE RE: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - Lukines - 14-05-2014 07:33 Czekałem na takie coś zajebiste +++ dla Ciebie
RE: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - AnnaKa - 14-05-2014 10:38 A cieszę się że komuś pomogłem Powodzenia Może napisz sobie bota by sam dodawał posty API nie jest takie trudne w developers facebook potrzebujesz dostep do members_group , menage_pages , publish_stream
RE: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - Lukines - 14-05-2014 10:46 Tak ale to API nie jest dla botów tylko dla aplikacji fb ;D i do tej aplikacji musiały by być dane pobierane z serwera ;D Więc lipa. Ale zrobie takie coś jak bolo zrobił tylko w C# wielowątkowe i dużo szybsze. Bo jednak autoit jest powolny. RE: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - AnnaKa - 14-05-2014 10:56 Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego że możesz sam sobie pisać programy. Gdybym miał taką wiedzę to lekko bym zarobki pomnożył razy 2 lub nawet 3. Więc ze spokojem 8-10k na miesiąc także wielki szacunek dla Ciebie! Bo wiem że możesz to spokojnie osiągnąć.
RE: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - Lukines - 14-05-2014 10:58 Ty masz pomysł i wiedze ja mam programowanie Chcesz możemy zacząć działać coś razem Ja pisze programy ty dajesz pomysł i zarabiamy na czymś razem. Lub ewentualnie wrzucamy tutaj na forum Pomyśl o tym.
RE: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - milly93 - 14-05-2014 11:14 Dzięki za te metody. Już dawno miałam się za to zabrać, ale nie wiedziałam jak. Uśmiałam się na metodzie o propagandę Jak wrzucisz refa, to z chęcią się zarejestruje, bo nie mam tam jeszcze konta
RE: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - AnnaKa - 14-05-2014 11:39 @up niegdy nie dzielę się widzą za refa . Jak daje to daje trzeba brać
RE: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - Lukines - 14-05-2014 11:48 @up Powiem tylko tyle Jeżeli będzię wszystko grało i hajsik bede wpadał to w tej grupie bede dawał fajne programy za darmo
RE: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - AnnaKa - 14-05-2014 11:51 @up nie dawaj programów za darmo. Tu jest za dużo pijawek i oni nie podziękują nawet uwież że wiem co mówię Wrzuć czasem coś co nie jest Twoje i nie jest na Polski rynek Wtedy nie zrobisz sobie konkurencji a ja Ci pomogę na gg wiesz w czym ![]() ~~,,Kraść to My nie Nas'' |