AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! (/Temat-AskMeProBot-Najlepszy-i-Jedyny-90809) |
AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - Lukines - 10-05-2014 21:03 Witajcie . Dzisiaj chciałbym przedstawić wam Spamerka do serwisu AskMePro jest do serwis podobny do AskMe. Opis Serwisu: - 300 tysiecy użytkowników. - Można wysyłać linki. - Ban dopiero po 1K wysłanych wiadomości. - Nie ma Bana na ip . - Konta można tworzyć z pomocą 15minute mail , lecz nie jest wymagany poprawny mail ( brak weryfikacji). Opis Bota: - Wysyłanie pytań - Wysyła pytanie najpierw do tych online. - Potem do streama - W ostatniej kolejności do całej reszty wyszukanej w serwisie. - Wielowątkowość ! - Proxy. - Można spamować jednocześnie z Kilku kąt różnymi wiadomościami -Dodajesz jedno konto -Ustawiasz wiadomości -Spamujesz ( Klikasz Start) -Tworzy sie nowy wątek z tymi danymi z bota i spamuje nimi. - Czyścisz dane bota. - Ustawiasz nowe konta/konto - Nowe wiadomosci - Nowych userow , lub tych samych - Dajesz Start spamuje jednoczesnie z innego konta innymi wiadomosciami. - Można ustawić kilka takich wątków ! -Licznik wysłanych wiadomości ! -Wyszukiwanie userów ! -Zmiana kont ! -Zmiana wiadomośći ! -Usuwa duplikaty ! -Możliwość wlaczenia w opcjach zapisywania nicków uzytkowników do których sie wysłała wiadomość i przy kolejnych uruchomieniach i wyszukaniach będzie ich omijało . Edit. Zapomniałem dodać że capatche które wyskakują podczas ręcznego spamowania w serwisie. Niestety w bocie nie wyskakuja i bot je omija ;D . Czyli spamujemy bez ograniczeń i bez potrzeby wpisywania capatchów ) !!! - Mam nadzieje że to się przyda ;D Film : Mam do rozdania 5 licencji ! Potem Koszt Bota to 20 zł. Bot tylko dla osób które maja 100+ postów i 30+Reputacje ! (Chodzi tylko o darmowe licencje ;d ) Przecież nie myślicie chyba że nie chce zarobić hmm ? Płatny jest dla wszystkich i mam nadzieje że CI którzy go dostali wystawią opinie Jak i to czy zarobili coś na nim. RE: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - Daroslawo - 10-05-2014 21:08 Zamawiam! RE: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - bolo9797 - 10-05-2014 21:09 Zly dzial Ale moge w 100% polecic jego programy !! RE: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - Lukines - 10-05-2014 21:18 Bolo 5 licencji jest za darmo Dlatego go tutaj umieściłem . Potem sie przeniesie RE: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - bolo9797 - 10-05-2014 21:19 Aaa to zle zrozumialem ^^ Zglaszam sie na ochotnika !! RE: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - Davi - 10-05-2014 21:21 Jestem chętny na testy RE: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - Lukines - 10-05-2014 21:23 Bolo a na co tobie bot ? ;D Zaraz bede wysyłał na PW boty własnie uploaduje . I mam na dzieje że na filmiku jest pokazane jak go uzywać ;D RE: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - Liromir - 10-05-2014 21:27 chętny! RE: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - Lukines - 10-05-2014 21:31 4 Licencje wysłane ( Bolo wyślę Ci i zarazem nie wiem na co ci on xD ) RE: AskMeProBot ! Najlepszy i Jedyny ! - Roro - 10-05-2014 21:35 Szkoda że masz takie wymagania związane z reputacją i postami , z chęcią bym się pobawił |