Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
denerwują uciekające leady z powodu obciążonego freebiz? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: denerwują uciekające leady z powodu obciążonego freebiz? (/Temat-denerwuja-uciekajace-leady-z-powodu-obciazonego-freebiz-90509)

Strony: 1 2

denerwują uciekające leady z powodu obciążonego freebiz? - WhereMyMoney - 04-05-2014 21:11

dla zainteresowanych... kupiłem 3 literową domenę i napisałem swój skrypt aliasów.
Różni się on od innych tym, że w przeciwieństwie do innych gdy na moim nie wczyta strony z freebeza to zaczyna wczytywać inną (w moim przypadku z firesub) tak by nie uciekały leady z powodu obciążonego serwera...
jeśli ktoś byłby zainteresowany takim rozwiązaniem zapraszam na PW (sam używam jedynie 4 aliasów) więc jesli zainteresuje Cie jakiś i bedzie wolny moge go dodać do bazy...

Dodatkowo na stronie jest system komentowania i oceniania co bardzo dobrze się sprawdza i wpływa na wiarygodność.

Wygląda to tak:
[Obrazek: l057l6.jpg]
[Obrazek: mxo1i6.jpg]
[Obrazek: amqkde.jpg]

w finalnej wersji mogę dodać panel do zarządzania aliasami:
-czas po którym ma się zacząć ładować inny program
-edycja programów
-edycja title, tagów, opisu strony etc
-zarządzanie komentarzami,ocenami

strona miała służyć mi ale czemu nie miałaby innym Tongue

zainteresowanych zapraszam na pw Tongue

edit: mam tylko 100 miejsc na wiadomości więc na pw piszemy:

alias (np. steam), link freebiz, link np firesub

jesli alias wolny zakladam i odsylam na pw link do aliasu...

RE: denerwują uciekające leady z powodu obciążonego freebiz? - fakefejk - 04-05-2014 22:04

I sam będziesz leady zabierał facepalm

RE: denerwują uciekające leady z powodu obciążonego freebiz? - WhereMyMoney - 04-05-2014 22:13

(04-05-2014 22:04)fakefejk napisał(a):  I sam będziesz leady zabierał facepalm

zawsze znajdzie się ktoś z 16 postami kto schejtuje na start Big Grin
jak mówiłem korzystam z tego i udostępniam Wam taką możliwość... nikogo nie zmuszam. A kraść cudze leady nie wypada i nie zamierzam.
Z czasem chcę dopracować stronę i udostępnić ją publicznie jako strona z aliasami z możliwością ustawiania alternatywnych url'i bo z tego co się orientuję nie ma czegoś takiego w sieci

RE: denerwują uciekające leady z powodu obciążonego freebiz? - fakefejk - 04-05-2014 22:22

(04-05-2014 22:13)WhereMyMoney napisał(a):  zawsze znajdzie się ktoś z 16 postami kto schejtuje na start Big Grin
jak mówiłem korzystam z tego i udostępniam Wam taką możliwość... nikogo nie zmuszam. A kraść cudze leady nie wypada i nie zamierzam.

Wiem, bo sam tak robiłem parę lat temu. Pro publico bono w branży IM nie istnieje.

RE: denerwują uciekające leady z powodu obciążonego freebiz? - igman - 04-05-2014 22:24

Ale w jaki sposób ma zabierać leady?. Przecież lead jest przypisany do konkretnego konta.

RE: denerwują uciekające leady z powodu obciążonego freebiz? - WhereMyMoney - 04-05-2014 22:26

(04-05-2014 22:22)fakefejk napisał(a):  Wiem, bo sam tak robiłem parę lat temu. Pro publico bono w branży IM nie istnieje.

to znaczy, że byłeś oszustem facepalm możesz nie robić offtopu? Tongue

nie muszę nikogo robić w konia... myślę, że reput będzie dla mnie wystarczającym wynagrodzeniem. Sex
Exclamation

(04-05-2014 22:24)igman napisał(a):  Ale w jaki sposób ma zabierać leady?. Przecież lead jest przypisany do konkretnego konta.

fakefejk ma chyba na mysli, że będę podmieniał Wasze linki na swoje -,-

RE: denerwują uciekające leady z powodu obciążonego freebiz? - kuba48 - 05-05-2014 09:29

Udostępnij skrypt jak ja to zrobiłem do ramek i będzie najlepiej.

RE: denerwują uciekające leady z powodu obciążonego freebiz? - WhereMyMoney - 05-05-2014 12:45

skryptu nie zamierzam udostępniać... za długo się namęczyłem na jego funkcjonowaniem a co do tematu. umieściłem go w celach informacyjnych i nikt nie musi z tego skorzystać.

Wyrobiliście sobie na tym forum taką mentalność, że "każdy chce Was oszukać" co sprawia, że osobę której nie znacie schejtowaliście od złodziei zupełnie bez podstaw.

Drugi wasz ch*wy nawyk to ten, że uważacie że wszystko się Wam należy za darmo

(05-05-2014 09:29)kuba48 napisał(a):  Udostępnij skrypt jak ja to zrobiłem do ramek i będzie najlepiej.

proszę modka o zamknięcie.

RE: denerwują uciekające leady z powodu obciążonego freebiz? - kuba48 - 05-05-2014 13:04

(05-05-2014 12:45)WhereMyMoney napisał(a):  skryptu nie zamierzam udostępniać... za długo się namęczyłem na jego funkcjonowaniem a co do tematu. umieściłem go w celach informacyjnych i nikt nie musi z tego skorzystać.

Wyrobiliście sobie na tym forum taką mentalność, że "każdy chce Was oszukać" co sprawia, że osobę której nie znacie schejtowaliście od złodziei zupełnie bez podstaw.

Drugi wasz ch*wy nawyk to ten, że uważacie że wszystko się Wam należy za darmo

(05-05-2014 09:29)kuba48 napisał(a):  Udostępnij skrypt jak ja to zrobiłem do ramek i będzie najlepiej.

proszę modka o zamknięcie.
Skoro nie chcesz udostepnic to nie dziw sie ze 3/4 mysli, ze szukasz jeleni do oczyszczenia ich z leadów.

RE: denerwują uciekające leady z powodu obciążonego freebiz? - Clovere - 08-05-2014 16:21

Dał byś skrypt aby wgrać na własny hosting ?