![]() |
Poradnik Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę (/Temat-Jedyny-Sensowny-Zarobek-na-Lajkowaniu-Naprawde-89401) |
Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - Zarabiaczek - 15-04-2014 16:18 Witajcie ![]() Jestem świeżym użytkownikiem który no już troszkę w powyższym temacie zarobił ![]() Wiele czasu spędziłem na poszukiwaniu dobrego serwisu umożliwiającego w miarę sprawiedliwy zarobek na lajkowaniu ![]() Wiele stron oferujących takowy zarobek miala niewiele do klikania i z pozoru wydawało się że ujdzie zarobić ale ... niestety po kilkudziesięciu klikach kończyły się reklamy a następnych nie było widać ![]() Więc zacznijmy : Serwis : Likeplus.eu (zapewne już go ktoś dokładnie opisał na forum) Stawka : Nieokreślona ~! Liczba stron w serwisie : ok 1500 - kilku tyś 1 Klik = 4 - 8 Pkt Punkty możemy wymieniać na nagrody ![]() Kliki resetują się codziennie o północy , Punkty zostają 2000 Klików jednego dnia ? Jak to zrobić ![]() 1.) Robimy sobie fejka (Polskiego ) 2.) Szukamy grup typu dodaj znajomych itp 3.) Zbieramy 80 znajomych ( tylu trzeba by powiązać konto) 4.) Klikamy 130 - 150 razy Lubię to Po czym czekam 30 min , po tym klikamy znowu To w sumie normalne i logiczne zatem na czym bazuje mój sposób Otóż serwis oferuje nam możliwośc usunięcia powiazania konta FB Zatem robimy sobie np 10 fejków (po 80 znajomych których na grupach zbiera się w kilka min ) Trochę klikamy sb , Jeżeli naprawdę nie chce nam się czekąc to resetujemy konto PUNKTY I KLIKI ZOSTAJĄ !!! i powiązujemy inne konto co pozwala nam klikać od razu Kilka rzeczy które TRZEBA zapamiętać : 1) Konto na FB musi posiadać min 80 znajomych 2) Po 150 Klikach czekamy 30 MIN 3) ZA NIC W ŚWIECIE NIE WCISKAMY PRZYCISKU POTWIERDZ JEŚLI POKAŻE SIĘ PO WCIŚNIĘCIU LUBIE TO System likeplus jest o tyle najlepszy dlatego że Lubie to klika się bardzo szybko bez konieczności ładowania fanpage'y Dziś Nagrody są wysyłane ![]() Oczywiscie są również kliki google + co znacznie ułatwia nam zbieranie klików na nagrody Tabela nagród : doładowanie 5 zł telefonu - 800 klik doładowanie 10 zł telefonu - 1300 klik Doładowanie 15 zł telefonu - 1600 klik Doładowanie 20zl telefonu - 2000 klik Paypal 5 zł - 600 klik Paypal 10 zł - 1000 klik Paypal 20 zł - 1800 klik Paypal 50 zł - 3000 klik Nie należy na poczatku się zniechęcać , liczby też wydawały mi się duże ale okazało się że to prostsze niż wygląda ![]() Link : http://www.likeplus.eu Ref Link ( oferuję pomoc na pw ) : TUTAJ !!!!! życzę miłego zarobku ![]() Specjalnie dla moich poleconych konkursik : Osoba z największą ilością klików otrzyma ode mnie doładowanie 20 zł do wybranej sieci GSM Konkurs potrwa do 20 Kwietnia na paypal trzeba uzbierać łącznie 200 zł do wypłaty *Podziękowania dla bola za przypomnienie RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - lubiekeppa - 15-04-2014 16:35 Ten serwis to jeden wielki scam RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - Zarabiaczek - 15-04-2014 16:38 lubiekappa gdzie ty masz tutaj scam ? ![]() Mi jakoś normalnie doładowania do tel przychodzą ![]() RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - bolo9797 - 15-04-2014 16:39 Zarabiaraczek to przedstaw moze dowody wyplat.. Doladowanie pp/telefon . Nawet nie napisales ze trzeba uzbierac 200 zl do wyplacenia na pp/bank. RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - Zarabiaczek - 15-04-2014 16:45 Doładowania wchodzą bezpośrednio na tel więc ciężko jakiś dowód tutaj przedstawic ![]() a Na PP jakoś sam nie zbierałem jeszcze bo najpierw chcę podładować sobie trochę tel ;D RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - lubiekeppa - 15-04-2014 16:47 Racja , zapomniałem dodać ze nagrody warte do 20 zł dochodzą ale po zamówieniu bardziej wartościowej nagrody po miesiącu napiszą ze nagrody wysłana mimo tego ze nie dochodzi . Według nich , do mnie nagrode posłali już 3 razy lecz jeszcze nie przyszła , czekam już drugi albo 3 miesiąc . RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - Zarabiaczek - 15-04-2014 16:55 z nagrodami rzeczowymi wiem że różnie bywa ;P Znajomy po tyg dostał MP 3 Z kodami , doładowaniami itp jest Okej RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - viper2013 - 15-04-2014 17:43 Ja przedwczoraj zamówiłem kod doładowujący za 5zł i dotej pory niedostałem może dlatego że przez pomyłke odlajkowałem,to może być powodem że niedostałem kodu?? RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - Zarabiaczek - 15-04-2014 18:14 Viper wczoraj nie było realizacji zamówien ,,, dzisiaj dostaniesz ![]() Za odlajkowanie odjeli ci 100 pkt ![]() ![]() RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - pidzej - 15-04-2014 18:58 Mam pytanie, dostał ktoś już 200 zł na paypala? Bo mam zamiar po mału zbierać ale nie wiem czy wypłacą. |