Uwaga konkurs! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Uwaga konkurs! (/Temat-Uwaga-konkurs-88762) Strony: 1 2 |
Uwaga konkurs! - majeros - 04-04-2014 20:43 Ogłaszam konkurs! 1.Regulamin konkursu w konkursie może wziąć udział user,który ma ponad 50 postów.Po napisaniu posta proszę o pozostawienie reputa 2.Czas trwania konkursu Konkurs rozpoczyna się 04 04 2014 roku a kończy się 06 04 2014 roku w godzinach wieczornych. 3.Na czym polega konkurs wymyśl rymowankę o zarabiam.com:)co zyskałeś dzięki temu forum czego się dzięki niemu nauczyłeś to już od was zależy:)Oczywiście najlepszą pracę wyłonię ja 4.Nagrody 1 miejsce:15 Forum Gold+reput 2 miejsce:5 Forum Gold+reput 3 miejsce:2 Forum Gold+reput Wszystkie prace są nagradzane reputami:)Niech wygra najlepszy!powodzenia RE: Uwaga konkurs! - piotrekprorok - 04-04-2014 21:08 Kiedy jeszcze byłem nieświadomy jak zarobić przez internet Wypełniałem ankiety, oferty matomy, robiłem to dzielnie Szło ogarnąć marne grosze, zawsze coś, tak się mówi Aż pewnego dnia znajomy mnie do ZC namówił Wbiłem, zarejestrowałem się no i zacząłem czytać PPA, Subskrypcje MT? Nie wiem co to, wybacz Z dnia na dzień poszerzałem swoją wiedze i nadal to robię Ale teraz już zarabiam siedząc spokojnie przed kompem Tyle sposobów zarabiania, co tu wybrać, Panie? Przejrzałem już większość, jednak subskrypcje wybrałem Przydatne rady, poradniki, jak zwiększyć zarobki Wtedy chciałem 'dyszkę' dziennie, dzisiaj są to marne środki iCharge, EasySub - trafiają się scamy nieraz ale można być spokojnym bo nadeszła FireSub era Gdybym nie trafił na Zarabiam.Com bym nie zarabiał teraz siedzieć bezczynnie czy zarabiać, co wybierasz? Takie tam z nudów Ujdzie pod ten bit: Sido - Endstation (Instrumental) RE: Uwaga konkurs! - MrocznyKILL - 04-04-2014 21:30 Chcesz zarobić? Ba niemało! Wejdź na forum czytaj śmiało Informacje nieprzebrane a tematy najcenniejsze niczym skarby poukrywane User poszukiwacz nieugięty omija wszelkie Scamy nie zostanie nimi dotknięty Różne metody ma do wyboru może je wybrać w zależności od dzisiejszego humoru A to że Mrocznie się dziś czuję w Sejfiku swe szczęście odnajduję RE: Uwaga konkurs! - unforgivable - 05-04-2014 00:10 Me serce bije z radości kiedy widzę na mej stronie gości lecz jeszcze większa jest ma uciecha gdy zarobie leada na transmisjach z instantera. Bez zarabiam.com nigdy bym nie wpadł na tak proste zarabianie na frajerach O me oczy, co one widzą codziennie pełna skrzynkę pocztową od ludzi bez doświadczenia. Ma piosnka, list, jest o tym jak w dziecinnie prosty sposób zarabiać codziennie z ludźmi obytymi w doświadczenia. Niechże wszystkie narody usłyszą o tej stronie, o ludziach którzy spełniają swe marzenia, tylko tutaj znajdziesz wszystko bo to jest to forum najlepsze, najprzyjemniejsze, na teraz. RE: Uwaga konkurs! - majeros - 05-04-2014 15:48 refresh RE: Uwaga konkurs! - szufliko - 05-04-2014 16:13 Jesli chcesz zarpbic, wbijaj dzis na forum Niczym Jedi na planete Florum Forum to jest o zarabianiu Tutaj dowiesz sie o pieniedzy zbieraniu Admin dzis restock otwiera Nagrod poleci jak z rogu obfistosci Forum to ma na codzien full gosci PPA to sprawa nie prosta, ale dzieki forum staje sie blacha Od wielu rad wrecz peka czacha Subskrybcje sms dzisiaj promuje Leady wpadaja kiedy rymuje Forum Goldy to nasza waluta No i chociaz ze zlota nie kuta To i tak ma duze powodzenie A to dlatego ze na refback sie pienie Dzisiaj MAJEROS konkurs urzadza Ja rymuje chociaz to sprawa nie prosta Wbijaj na forum i zacznij zarabiac A za pieniadze z neta sie zaczniesz zabawiac... Statystyki mi rosna jak szalone Chyba sobie musze znalesc zone Bo sam tego wszytskiego nie wydam Ale sie postaram i wciąż trzymam kciuki Za innych userów z zarabiam.com YOU TOO CAN MAKE MONEY IN HOME!!! RE: Uwaga konkurs! - majeros - 05-04-2014 19:48 odświeżam już jutro koniec konkursu może zorganizuje jeszcze jakiś RE: Uwaga konkurs! - majeros - 07-04-2014 14:51 Troszke opóźnione ale wyniki! 1 miejsce Szufliko.Gratki 15 FG leci do Ciebie 2 miejsce Piotrekprorok 3 miejsce MrocznyKILL Gratki dla zwycięzców Za chwile zostaną przyznane Forum Goldy FG wysłane RE: Uwaga konkurs! - MrocznyKILL - 07-04-2014 15:16 Udało się załapać na FG i kilka reputek co bardzo mnie dziwi bo przyłożyłem się do konkursu najmniej Mimo wszytko dziękuję. Chciałbym podziękować mojej rodzinie, znajomym i wszystkim którzy kiedyś w życiu mi pomogli bez nich było by to niemożliwe RE: Uwaga konkurs! - szufliko - 07-04-2014 17:06 Dziękuję serdecznie, wzruszyłem się bo nie byłem pewien zwycięstwa. Oczywiście podziękowania dla organizatora |