Konto bankowe ( internetowe ) Jakie ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Konto bankowe ( internetowe ) Jakie ? (/Temat-Konto-bankowe-internetowe-Jakie-88276) Strony: 1 2 |
Konto bankowe ( internetowe ) Jakie ? - Dianton - 28-03-2014 07:40 Witam. Chciałbym założyć konto bankowe a zupełnie się na tym nie znam . Możecie doradzić jakie najlepiej założyc konto ? ( w jakim banku ) i czy trzeba ponosić jakieś opłaty. Chodzi mi o takie , żebym mógł zalogować na strone zrobić przelew itp. Np zrobić sobie szybki przelew na allegro ;p Jaki będzie najlepszy? RE: Konto bankowe ( internetowe ) Jakie ? - gajdadamian88 - 28-03-2014 10:25 Witam, ja posiadam konto z poczty polskiej. Nie narzekam. Wszystko idzie sprawnie, ale doszły mnie też słuchy, że alior sync jest też w miarę. RE: Konto bankowe ( internetowe ) Jakie ? - Speedy_UT - 28-03-2014 10:35 Ja od siebie polecam mbank RE: Konto bankowe ( internetowe ) Jakie ? - Dianton - 28-03-2014 12:15 A czy w tych bankach dostane tokena? ;p RE: Konto bankowe ( internetowe ) Jakie ? - tremen - 28-03-2014 12:19 Pocztowy24 mam to konto jest najgorsze jakie miałem bierze 5 zł za każdą wypłate z bankomatu i tyle samo za prowadzenie konta a do tego 1,6 zł za wyciąg bankowy gdy przyjdzie Ci do domu, ja mam w sync i polecam wszystko darmo, tylko musisz mieć drugie konto bankowe do rejestracji RE: Konto bankowe ( internetowe ) Jakie ? - Dianton - 28-03-2014 12:29 Niestety nie mam drugiego konta ani nikt z moich znajomych ; / RE: Konto bankowe ( internetowe ) Jakie ? - xardas1020 - 28-03-2014 12:31 polecam mbank przelewy darmowe, prowadzenie konta darmowe, hasła jednorazowe albo w postaci listy kodów albo sms do potwierdzenia przelewu 2 opcje kart : 1 darmowa ale wypłaty z innych bankomatów jak eurocash są z prowizją 2 karta opłata 5 zł za 1 miesiąc ale wypłacasz z każdego bankomatu bez żadnych prowizji RE: Konto bankowe ( internetowe ) Jakie ? - tremen - 28-03-2014 12:48 mój brat ma w mbanku i z tego co wiem często są tam awarie RE: Konto bankowe ( internetowe ) Jakie ? - tollusiek - 28-03-2014 15:02 Jak najbardziej polecam Alior Sync. Ja konta nie mam, ale siostra tak, korzystam z niego za każdym razem jak trzeba coś kupić, albo jakiś rachunek zapłacić. Pozdrawiam! RE: Konto bankowe ( internetowe ) Jakie ? - Jaro070 - 28-03-2014 16:23 Konto młodzieżowe: mBank Konto zwykłe: Alior Sync (T-Mobile Bank) |