Ytboost.cf | Zdobywaj Wyświetlenia YouTube za darmo ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ytboost.cf | Zdobywaj Wyświetlenia YouTube za darmo ! (/Temat-Ytboost-cf-Zdobywaj-Wyswietlenia-YouTube-za-darmo-88020) |
Ytboost.cf | Zdobywaj Wyświetlenia YouTube za darmo ! - explrlz - 24-03-2014 12:04 Witam.
Dziś chciałem przedstawić mały projekt z mojej strony a mianowicie stronę na której Bedzie można zdobywać wyświetlenia YOUTUBE poprzez oglądanie filmów innych użytkowników. Każdy z was myśli teraz pewnie "Po co nam następny system tego typu?!". Już tłumacze "Po co". : ) Nasz system polega nasz system ? Nasz system polega na zdobywaniu coinsów, czyli punktów za które będziecie mogli zdobywać swoje wyświetlenia. Co w tym systemie takiego szczególnego? Każdy punkt to 15 sekund odtworzenia Twojego wideo. Załóżmy, że Twoje wideo ma 3 minuty. Wystarczy że ustawisz 15 coinsów za oglądnięcie tego wideo a zostanie ono oglądnięte w 100 %! Co to oznacza ? Oznacza to, że każdy z was może ZA DARMO uzyskiwać wyświetlenia high retention a co za tym idzie podnosić swoja pozycje w wyszukiwarce! Dlaczego wyświetlenia high retention a nie normalne ? Wyświetlenia high retention są ważnym czynnikiem pozycjonującym Twoje wideo, ponieważ serwis YouTube wyżej w wyszukiwarce umieszcza wideo które przyciągały oglądającego na dłuższy czas : ) Teraz może co nieco o serwisie
Serwis działa automatycznie. Odpalasz tylko surfing i dalej już nie musisz ingerować w system. System zbiera dla Ciebie punkty które możesz później wymienić na wyświetlenia. Typy kont: Konto FREE: -Maxymalnie 20 coinsów na video (5 minut oglądania przez innego usera). -Dzienny bonus 0. Konto PREMIUM ( Na razie nieaktywne ): -Maxymalnie 40 coinsów na video (10 minut oglądania przez innego usera). -Dzienny bonus 10 coinsów. -Wideo użytkownika premium jest oglądane w 1 kolejności. Zapraszam do rejestracji oraz dyskusji w tym temacie !: ) Link do strony: http://ytboost.cf/ PROMOCJA ! Dla pierwszych 50 zarejestrowanych którzy wysurfuja minimum 5 filmików !!! 5 gr na PayPal + 7 dni konta premium !!! Zarejestruj sie, wysurfuj minimum 5 filmików i napisz w poście swoja nazwe użytkownika i PAYPAL
Konkurs !!
Konkurs na najwieksza liczbe poleconych !! 1 miejsce - PayPal 5 zł ! 2 miejsce - PayPal 3 zł ! 3 miejsce - PayPal 1 zł ! Konkurs trwa do Niedzieli 30 .03 do godziny 18 Zapraszamy do udziału ! Aby polecony był zliczony musi wysurfować minimum 10 stron RE: Ytboost.cf | Zdobywaj Wyświetlenia YouTube za darmo ! - cord - 24-03-2014 12:11 To Twój projekt? xD RE: Ytboost.cf | Zdobywaj Wyświetlenia YouTube za darmo ! - explrlz - 24-03-2014 12:12 Tak mój Projekt dopiero ruszyła dzis rano Zabieram sie za jego promocje Najtrudniej jest zaczać RE: Ytboost.cf | Zdobywaj Wyświetlenia YouTube za darmo ! - cord - 24-03-2014 13:08 dodawaj na wszystkie fora związane z zarobkiem, życzę Ci powodzenia Zamiast tych groszy na paypal daj dożywotnie premium to się odrazu rejestruje Zarejestrowałem się nick - Daniel czemu dałeś tam filmiki od Dyro? xD Kasy na paypala nie chce ale premium czy jakimiś darmowymi 10.000 coinsami nie pogardzę RE: Ytboost.cf | Zdobywaj Wyświetlenia YouTube za darmo ! - hajoskin - 24-03-2014 13:17 to zaczynamy RE: Ytboost.cf | Zdobywaj Wyświetlenia YouTube za darmo ! - explrlz - 24-03-2014 13:17 Musiałem dać coś żeby stronka ruszyła ;D a ze dyro słucham ;D dla 1 pięćdziesięciu premium na 30 dni + 50 coinsow ;D RE: Ytboost.cf | Zdobywaj Wyświetlenia YouTube za darmo ! - cord - 24-03-2014 13:20 dobry gust no widzisz takie premium to już lepsza sprawa teraz musisz zdobyć dużo użytkowników RE: Ytboost.cf | Zdobywaj Wyświetlenia YouTube za darmo ! - hajoskin - 24-03-2014 13:23 oberjzalem 5 filmikow zarejestrowalem sie 5 prosze o premium nick: freezea RE: Ytboost.cf | Zdobywaj Wyświetlenia YouTube za darmo ! - explrlz - 24-03-2014 13:23 Dziś założe tematy na forach które znam Mam narazie liste 10 I zaczynamy zabawe ! edit: freezea PREMIUM poszlo RE: Ytboost.cf | Zdobywaj Wyświetlenia YouTube za darmo ! - Nju - 24-03-2014 13:27 Zarejestrowałem się login: matuss2 |