Zarobek na towarze wirtualnym - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zarobek na towarze wirtualnym (/Temat-Zarobek-na-towarze-wirtualnym-87467) |
Zarobek na towarze wirtualnym - jambos - 15-03-2014 11:31 1.Nazwa przedmiotu :Poradnik zarobku na towarze wirtualnym 2.Opis przedmiotu :Witam wszystkich chcialbym wam zaoferować poradnik i pomoc w zarobku na towarze wirtualnym Wprowadze cie do tego od początku i wszystko wyjaśnie! Daje konkretne strony,kontakty oraz informacje jak szukać nowych O jaki towar dokładnie sie rozchodzi ? Gry,Programy,Antywirusy,Konta do gier,konta psn,xbox i wszystko inne co wirtualne ! Na czym dokładnie polega zarobek ? Kup taniej,sprzedaj drożej! Lub sprzedaj drożej kup taniej i daj kupującemu jeżeli nie chcesz zainwestować Czy trzeba kupować ogromne ilości ? Nie kupuje sie na sztuki ew wieksze ilosci ale to juz indywidualna sprawa dogadania sie Co potrzebujesz do zarobku ? Chęci,Umiejętność myślenia Oczywiście wiedza nie jest za darmo i poradnik + pomoc kosztuje jedyne 300zł zwróci sie po paru dniach iaw2pz.jpg Oto efekt zarobków przez 2 tygodnie z kilku aukcji! Padną pewnie pytania dlaczego to sprzedaje tak ? Konkurencja wiadomo jest ale zarobi każdy ludzie kupują u każdego a jak dobrze pomyślisz to sciągniesz więcej ludzi do tego też mam pewien sposób Ja także będe sobie dalej sprzedawał i zarabiał Jeżeli chcesz otrzymać więcej info zapraszam na 3.Zdjęcia :brak 4.Kontakt :GG 8614498 Prywatną wiadomość Skype 5.Cena :300zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot :paypal/bank/webmoney RE: Zarobek na towarze wirtualnym - bolo9797 - 15-03-2014 11:53 Gdzie to ss i oddaj moze dla tutora ^^ RE: Zarobek na towarze wirtualnym - jambos - 15-03-2014 12:01 Po co SS? Wysłane z mojego Xperia P za pomocą Tapatalk 4 Odp: Zarobek na towarze wirtualnym - casualsprojects - 15-03-2014 12:05 efekt zarobków na ss pokaż I oddaj do któregoś tutora np. daniel42na Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Zarobek na towarze wirtualnym - bolo9797 - 15-03-2014 12:07 No przeciez napisales ; Oto efekt zarobków przez 2 tygodnie z kilku aukcji! No chyba ze aukcja kopiowana z innego forum. RE: Zarobek na towarze wirtualnym - jambos - 15-03-2014 12:18 tak skopiowana i ss poprostu sie nie skopiowal http://scr.hu/8no/q7ae9 konto ma parenascie komentarzy dlatego slabo kupuja + mam tylko kilka aukcji RE: Zarobek na towarze wirtualnym - zbyszeq - 15-03-2014 12:19 wstępnie rezerwuje, ale czekam na ocene tutora. RE: Zarobek na towarze wirtualnym - jambos - 15-03-2014 12:25 sory ale nie dam takiej wiedzy tutorowi za darmo dla 1 osoby mozliwosc ze pierw wplaca 200zl potem poradnik a potem 100zł RE: Zarobek na towarze wirtualnym - piotrekprorok - 15-03-2014 12:27 Skoro nie dasz, to przypuszczam że kupców nie znajdziesz im możesz zaufać. Mają dużo lepsze zarobki i pomysły niż to z allegro RE: Zarobek na towarze wirtualnym - DeoRIP - 15-03-2014 22:04 (15-03-2014 12:25)jambos napisał(a): sory ale nie dam takiej wiedzy tutorowi za darmo dla 1 osoby mozliwosc ze pierw wplaca 200zl potem poradnik a potem 100zł Tutorowi nie dasz to i zarobków z poradnika nie masz ... Proste i klarowne nikt nie zaryzykuje konta w worku. Jeżeli oddasz do tutora poradnik i będzie pozytywna recenzja oraz potwierdzenie możliwości zarobku na tym to kupuje |