Prośba o wycene bota - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Prośba o wycene bota (/Temat-Prosba-o-wycene-bota-86652) Strony: 1 2 |
Prośba o wycene bota - Liromir - 02-03-2014 10:49 Z góry przepraszam jeżeli to zły dział, lecz na prawde nie mogłem znaleść bardziej pasującego do mojej tematyki. Witajcie! Stworzyłem program który pobiera od nas treść która ma być wpisana w pytaniu, oraz wiek lub/i imie lub/i płeć i wysyła pytania do danych profili osób na ask.fm (ok. 150 profilów przez ~10minut). Jest w pełni zautomatyzowany i myśle że jest bardziej skuteczny niż np youtube, bo wybieramy nasz target (np. gimbaza) Troche się nad nim nasiedziałem, ~1200 linijek kodu i chciałbym go sprzedać 2-3 osobom, jak myślicie taki program by się w ogóle sprzedał i jak tak to w jakiej cenie? Pozdrawiam RE: Prośba o wycene bota - alizen - 02-03-2014 11:43 bolo sprzedawał bota do ask.fm za 40zł RE: Prośba o wycene bota - AnnaKa - 02-03-2014 12:15 ~40 zł. W sieci jak się dobrze szuka takie cuda są za darmo. Bez urazy. Ale sam znalazłem. Fakt nie ma dużo funkcji ale wystarcza. Poza tym ask to już przeżytek. RE: Prośba o wycene bota - Klin - 02-03-2014 13:20 Przedmówcy dobrze piszą, ktoś ogarnięty znajdzie za darmo więc ..... RE: Prośba o wycene bota - Liromir - 02-03-2014 16:19 ok, tylko że ten program jest autorski i omija blokady ask.fm (zauważcie że 8/10 pytań nie dochodzą z niewiadomej przyczyny) RE: Prośba o wycene bota - szy1sw - 02-03-2014 19:18 na asku już mało kto się na to nabiera i bardzo szybko banują edit: zarobiłem na tym serwisie kilka tysi więc wiem jak to tam wygląda ;/ RE: Prośba o wycene bota - bolo9797 - 02-03-2014 19:39 Strasznie duzo kodu.... W powiesz mi w ktorym miejscu an asku jest podana plec i wiek?? Dodatkowo jezeli link jest zablokowany to w zaden sposob wiadomosc nie moze dojsc @Edit Szukalem i nosz kur** nie moge znalesc wieku itd .... To twoj bot jakis magiczny jest @Edit Jezeli sie mysle niech ktos mnie poprawi @Edit Koles poprostu szuka frajerow do oje.... RE: Prośba o wycene bota - Liromir - 02-03-2014 21:01 nie, po prostu bot wyszkuje profile które mają w nazwie/opisie/statusie np 97 1997 95 itp. PS. oje... moge to ja takich jak Ty buraku, prosiłem o opinie a jak bym miał zamiar sprzedać to na pewno dałbym jakiemuś KULTURALNEMU forumowiczowy kod do obejrzenia, jak i sam exe. RE: Prośba o wycene bota - bolo9797 - 02-03-2014 21:43 To ja chyba mam jakies zwidy.... "i chciałbym go sprzedać 2-3 osobom" To wyslij tutorowi skoro masz tego bota. RE: Prośba o wycene bota - AnnaKa - 02-03-2014 23:15 Dokładnie - często jak uważasz sposób ''97-1997'' jest datą np utworzenia klubu piłkarskiego lub inna przypadkowa cyfra dlatego twój bot jest wart max 10 zł o ile działa. co do blokad linku i tak nie wyślesz kolego |