Rodzyn typuje Bundesligę i nie tylko - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Rodzyn typuje Bundesligę i nie tylko (/Temat-Rodzyn-typuje-Bundeslige-i-nie-tylko-85916) |
Rodzyn typuje Bundesligę i nie tylko - Rodzyn7 - 18-02-2014 16:33 Źli ludzie wyrzucili mnie z innego tematu z typami, to zakładam swój (a co!). Do każdego mojego typu będę prawdopodobnie dodawał krótki opis, bo ja uwielbiam o piłce rozmawiać i pisać. Najpierw wrzucam moje ostatnie typy: Cytat:Pewniak na weekend: Pewniak wszedł, to najważniejsze. Borussia straciła bramkę z rzutu wolnego w ostatnich minutach a Augsburg... no cóż, błędy się zdarzają. Przyjrzałem się trochę Lidze Mistrzów. Jako, że najpilniej śledzę Bundesligę, mam kilka swoich typów: Pewniaki: Bayer - PSG Typ: PSG @2,15 Bayer zagubił gdzieś formę, w dodatku za kartki pauzuje Can, co oznacza, że na lewej obronie zagra Boenisch. Na zdrowie narzekają też Reinartz i Spahić. Z drugiej strony wiadomo: Ibrahimović. Arsenal - Bayern Typ: Bayern @1,7 Na drugi kupon dorzuciłem jeszcze: City - Barcelona Typ: Messi strzeli gola @2 Milan - Atletico Typ: Atletico @2,15 Chciałem dać do pewniaków, ale nieco bardziej zorientowani ode mnie ludzie twierdzą, że jeśli Milan się zabunkruje, to ma szanse na ugranie chociaż remisu. Ewentualnie polecam podpórkę. Petersburg - Dortmund Typ: Dortmund @1,8 Nie poszedł do pewniaków, bo przez tydzień jeszcze sporo (kontuzje) może się zdarzyć. Do tego w Rosji europejskim zespołom gra się ciężko. Schalke - Real Typ: Real @1,55 Tutaj również mam spore wątpliwości. Na razie odradzałbym Wam ten typ, z racji tego, że Schalke jest naprawdę w wybitnej formie i może nie dać się ograć. Aczkolwiek siła Realu powinna wystarczyć. Galatasaray - Chelsea Typ: Chelsea @1,92 RE: Rodzyn typuje Bundesligę i nie tylko - ciemnebiznesy - 18-02-2014 20:38 no, w końcu dorobiłeś się swojego tematu 2 RE: Rodzyn typuje Bundesligę i nie tylko - Rodzyn7 - 18-02-2014 22:01 (18-02-2014 16:33)Rodzyn7 napisał(a): Pewniaki: PSG prowadzi 3:0. W drugim meczu sędzia pomógł, bo faul był chyba przed polem karny. Messi wykorzystał jedenastkę. Nie musicie dziękować. Teraz czekam na zwycięstwo Bayernu i pierwszy kupon wejdzie. RE: Rodzyn typuje Bundesligę i nie tylko - Rodzyn7 - 19-02-2014 22:42 (18-02-2014 16:33)Rodzyn7 napisał(a): Pewniaki: Pewniaki weszły, czyli jeden kupon na plus. W dodatku cały czas jest szansa na wygraną z drugiego kuponu. Mam nadzieję, że ktoś skorzystał z typów RE: Rodzyn typuje Bundesligę i nie tylko - Rodzyn7 - 21-02-2014 12:28 W weekend gra Bundesliga, więc trzeba potypować. Pewniaki: Schalke - Mainz Typ: Schalke @1,75 HSV - BVB Typ: BVB @1,37 Hannover - Bayern Typ: (Handicap 1:0) Bayern @1,55 Jak ktoś poluje na wyższe kursy, to warto zainteresować się: Stuttgart - Hertha Typ: Hertha @2,67 Hertha z Wolfsburgiem zagrała całkiem nieźle, ale nie dała wyszarpać nawet zwycięstwa. Z kolei VfB kompletnie bez formy, w dodatku zagrają bez Leitnera (ważny punkt pomocy) i Ibisevicia (najlepszy napastnik). Wolfsburg - Leverkusen Typ: Wolfsburg @2,35 Leverkusen w przeciągu tygodnia przegrało z Kaiserlautern (po dogrywce), Schalke oraz zostało rozgromione przez PSG. Całkowicie zagubili formę, w dodatku Wolfsburg znajduje się na fali wznoszącej. Mam także na kuponie (ale Wam raczej odradzam) jeszcze dwa mecze: Freiburg - Augsburg Typ: Augsburg @2,3 Myślę, że po wpadce w poprzednim tygodniu Augsburg powinien to sobie teraz odbić, aczkolwiek Freiburg może zaskoczyć. Jeśli koniecznie chcecie stawiać, zalecam podpórkę. Frankfurt - Werder Typ: Frankfurt @1,7 Gdyby Eintracht grał w lidze tak jak w LE... Ech, niestety. W związku z tym Brema jakimś cudem (tak jak z M'Gladbach) może wyszarpać punkt. Życzę udanych typów! RE: Rodzyn typuje Bundesligę i nie tylko - Rodzyn7 - 23-02-2014 18:10 (21-02-2014 12:28)Rodzyn7 napisał(a): Schalke - Mainz Nie wiem jak to jest, że ostatni mi ten najwyższe kursy wchodzą. Mimo kilku nietrafionych typów, weekend uratowały mi Hertha z Wolfsburgiem (po jednym pojedynczym kuponie na każdą z drużyn, plus jeden kupon z tymi dwoma meczami), dzięki czemu wyszedłem na plus: z 33zł włożonych dostałem 60. Superpewniak na jutro: Köln - Fürth Typ: Köln @1,5 W Fürth w czwartek mieli epidemię jakiegoś wirusa, dopiero wczoraj wszyscy piłkarze pojawili się na treningu. Zaraziło się dziewięciu z nich (w tym sześciu podstawowych) oraz kilku trenerów, z pierwszym szkoleniowcem na czele. Do tego Köln jest po prostu lepszym zespołem od "Koniczynek". Ja postawiłem jeszcze z handicapem 0:1, wtedy kurs jest naprawdę przyjemny. Polecam! RE: Rodzyn typuje Bundesligę i nie tylko - poczmail - 23-02-2014 21:16 Ostatnie zacząłem się trochę bawić w typowanie Bundesligi i powiem szczerze, że w tej kolejce bardzo sie na Borussi zawiodłem... Przynajmniej Bayern zagrał jak na pewniaka przystało. RE: Rodzyn typuje Bundesligę i nie tylko - atmalm - 23-02-2014 23:42 Panowie moja rada - nie ma takiego czegoś jak pewniak RE: Rodzyn typuje Bundesligę i nie tylko - Rodzyn7 - 24-02-2014 16:03 Oczywiście, że nie ma (chyba, że zarządzasz singapurską mafią bukmacherską ). Po prostu tak mi jest łatwiej określić mecz, co do którego wyniku jestem mocno przekonany. RE: Rodzyn typuje Bundesligę i nie tylko - Rodzyn7 - 24-02-2014 22:22 (23-02-2014 18:10)Rodzyn7 napisał(a): Köln - Fürth Tak jak kolega wyżej napisał, nie ma czegoś takiego jak pewniak. No i niestety wykrakał. Kolonia mogła wygrać 4:0, ale ostatecznie przy stanie 1:0 nic nie wbiła, a w końcówce straciła bramkę po kilometrowym spalonym. |