Multiclicker - zarabiaj automatycznie na buxach (PTC Sites) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Multiclicker - zarabiaj automatycznie na buxach (PTC Sites) (/Temat-Multiclicker-zarabiaj-automatycznie-na-buxach-PTC-Sites-84867) Strony: 1 2 |
Multiclicker - zarabiaj automatycznie na buxach (PTC Sites) - demoxik - 02-02-2014 01:26 Zarabiaj pieniądze na Multiclickerze: nawet kilka $ dziennie a nawet i więcej! Nie musisz już mozolnie klikać w reklamy, ten program wyklika je za Ciebie! Uruchamiasz nawet kilkanaście stronek na raz Jak używać Multiclicker2? Jeżeli chcesz zarabiać na MC napisz na tej stronce: FB FanPage Jeśli się zarejestrujesz napisz PW lub na Facebooka, aby otrzymać klucz i plugin. W razie problemów pisz na PW. Stronka: FB FanPage Polub stronę na facebooku i na Google+ (informacja na stronce) Dzisiejsza płatność z jednej stronki: na facebooku piszcie tam często jestem - przesyłam wszystko co niezbędne : Facebook FanPage możliwa pomoc przez Teamviever dla osób które nie wiedzą jak korzystać z programu lub mają jakiś problem. 02.12.2014 - Wyszła nowa wersja MC2 2.4.6 RE: Multiclicker - zarabiaj automatycznie na buxach (PTC Sites) - Jaro070 - 02-02-2014 14:51 Znasz jakieś wypłacalne buxy? RE: Multiclicker - zarabiaj automatycznie na buxach (PTC Sites) - Adriano42 - 02-02-2014 14:55 @up A mało tego na forum masz? RE: Multiclicker - zarabiaj automatycznie na buxach (PTC Sites) - hoxies - 02-02-2014 17:03 edit@ juz nic.. RE: Multiclicker - zarabiaj automatycznie na buxach (PTC Sites) - zarabiaczz - 02-02-2014 17:11 ciekawe coś RE: Multiclicker - zarabiaj automatycznie na buxach (PTC Sites) - zarabiaczz - 02-02-2014 18:23 Do każdej strony potrzeba prosić o osobny plugin i key cz daje odrazu wszystkie ?/ RE: Multiclicker - zarabiaj automatycznie na buxach (PTC Sites) - Xzibin - 02-02-2014 21:45 Używałem tego rok temu i większość buxów była nie wypłacalna . Miałby ktoś linki do dobrych wypłacalnych buxów i pluginy do nich to się zarejestruje RE: Multiclicker - zarabiaj automatycznie na buxach (PTC Sites) - demoxik - 02-02-2014 23:39 dodane info RE: Multiclicker - zarabiaj automatycznie na buxach (PTC Sites) - modest - 03-02-2014 00:47 dzięki za pomoc! Jesteś wielki!!! a co do posta hoxiesa to się nie zgadzam, tutaj to przynajmniej pomoże, wytłumaczy byłem tam na jednej stronce i wszystkich pluginów nie pobierzesz a 1 klucz co 3 godziny można wygenerować i tylko do free pluginów, a na tej stronce masz wszystkie działające pluginy, dużo straciłem czasu na generowanie a najgorzej jak jeszcze plugin nie działał! RE: Multiclicker - zarabiaj automatycznie na buxach (PTC Sites) - Aralip - 03-02-2014 02:18 Czy za ten program nie dostaje się banów na buxach? |