Zarobek ze strony www, jak to jest. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Zarobek ze strony www, jak to jest. (/Temat-Zarobek-ze-strony-www-jak-to-jest-84066) Strony: 1 2 |
Zarobek ze strony www, jak to jest. - zbyszeq - 19-01-2014 23:35 Witam, ja z zapytaniem. Ile realnie można zarobić z adsense, mając umieszczone reklamy podobnie jak na kwejku z 6tys unik/dziennie + 30tys odwiedzin/dziennie. Pytam z ciekawości, czy przy takich wynikach można zarobic już jakieś porządne pieniążki, rzędu 1200zł msc chociaż RE: Zarobek ze strony www, jak to jest. - Admin - 19-01-2014 23:52 Różnie, albo bana dostaniesz na wejściu, albo Ci strony nie zaakceptują z uwagę na brak treści. Wszystko zależy od reklam które dostaniesz i konwersji a tego nie ocenisz, przeciętna strona przy takim ruchu wygeneruje ponad tysiaka przy dobrym ustawieniu reklam, w przypadku klona demotywatorów wątpie. RE: Zarobek ze strony www, jak to jest. - zbyszeq - 20-01-2014 00:32 Nie to nie klon, ani nic z obrazkami . Dziękuje za odpowiedź, jest bardzo satysfakcjonująca. RE: Zarobek ze strony www, jak to jest. - zbyszeq - 20-01-2014 11:15 Czekam jeszcze na wypowiedzi . Gdyż włożyłem moje wszelkie fundusze w ten projekt, chciałbym się dowiedzieć czy mogę w 1 miesiącu z takimi wynikami liczyć na zwrot kosztów serwera+ inne rzeczy (500zł). RE: Zarobek ze strony www, jak to jest. - DarkKiller - 20-01-2014 19:11 Wystarczy tylko troszkę poszperać w internecie... http://www-4u.pl/google-adsense-kalkulator.php tu masz kalkulator zarobków na adsense, wiadomo, że wyniki mogą się różnić ale zawsze to jeden krok do przodu. Co do zwrotu to jak najbardziej ale nie w 1 miesiącu RE: Zarobek ze strony www, jak to jest. - zbyszeq - 20-01-2014 20:24 Kalkulator widziałem dawno, wiele osób mówi, że praktycznie to się w ogóle nie pokrywa z prawdą. Szperałem, ale mało tematów nt szczegółowych informacji, nie chodzi mi tu o dokładne sumy, bo wiadomo są różne portale i tak by wymieniać. Chodzi mi o widełki cenowe portali typu kwejk, z takim samym rozmieszczeniem reklam. najlepiej gdyby wypowiedzieli sie ludzie co mają z tym doświadczenie, ale DarkKiller dziękuje za zaangażowanie w temacie RE: Zarobek ze strony www, jak to jest. - DarkKiller - 21-01-2014 17:29 Wiesz kalkulator kalkulatorem... Co do takich stron to nw... Ale jeśli chcesz to mogę dać Ci mniej więcej moje statystyki z YT: Wiem że szału nie ma Staty z YT powinny być podobne... Ale mogę się mylić bo nie jestem pewny... RE: Zarobek ze strony www, jak to jest. - Natann - 28-01-2014 22:21 Witam, mam taką stronę i chętnie udzielę informacji. Odezwij się na PW RE: Zarobek ze strony www, jak to jest. - Natann - 29-01-2014 17:27 zbyszeq włącz wiadomości PW bo nie mogę Ci odpisać RE: Zarobek ze strony www, jak to jest. - DeI - 29-01-2014 21:17 Połowę wyświetleń odejmujesz z całości bo pożera to adblock 500K viewsów generuje ~1000zł średnio. Tak jak Admin mówił +/- tysiąc wyjdzie. |