Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Chcę wytworzyć pasywny dochód - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Chcę wytworzyć pasywny dochód (/Temat-Chce-wytworzyc-pasywny-dochod-83924)

Strony: 1 2

Chcę wytworzyć pasywny dochód - Darnok31 - 17-01-2014 21:13

Witam, jestem kompletnym amatorem, jeśli chodzi o zarabianie w internetach, chciałbym otrzymać porady/wskazówki dotyczące tego, w jaki sposób mogę wyrobić sobie pasywny dochód w wysokości 1$ dziennie, nie chciałbym inwestować zbyt dużych kwot, ale kilka $$ mógłbym przeznaczyć na ten cel Huh

PS: Dzięki za rejestrowanie się z refa.

RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - Styler - 17-01-2014 21:23

1$ dziennie czy inwestycji kilka $? Coś tu chyba z deczka nie pasuje...

RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - toonwie - 17-01-2014 21:26

Jeśli możesz coś zainwestować to przeszukaj HYIP Smile tam powinieneś znaleźć coś dla siebie Smile

RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - Darnok31 - 17-01-2014 21:26

Napisałem, że mogę przeznaczyć kilka $ na inwestycje, która przyniesie~1$ zysku dziennie. Myślałem, że napisałem zrozumiały post Tongue
Nie chcę rzucać setkami, bo jak napisałem, dopiero zaczynam przygodę.

RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - Niewier - 17-01-2014 22:06

Ja bym Ci radził pobawić się z PPA.

RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - KerPwn - 17-01-2014 23:04

Możesz sprawdzić serwis z mojej sygnatury. PTC według mnie najlepszy na rynku, dziennie nawet do 150 reklam można wyklikać i jak wiadomo wszystko się opiera na RR. Jeśli jesteś zainteresowany to napisz na pw podam więcej szczegółów Smile Nie trzeba inwestować, jednak gdy zrobi się to z głową to można ładnie zarobić Smile

RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - Workis - 17-01-2014 23:29

W zasadzie czegos takiego jak dochód pasywny nie ma, zawsze trzeba coś dogladnac, cos zrobic.
Jesli chodzi o buxy - to tutaj dochod pasywny (nie trzeba klikac codziennie, a raz na 3-4 tygodnie np.) oferuje clixsense i sejfik. Tylko, ze tutaj wazniejsze od inwestycji pieniedzy jest inwestycja czasu.

Jesli szukac w necie czegos najbardziej zblizonego do dochodu pasywnego to tylko webmastering/PPA. Tworzysz strone, dajesz reklamy czy to w postaci np. adtaily, czy to w postaci linków do programów partnerskich i po wypozycjonowaniu strony, wrzucenia contentu mozesz ja dogladac coraz to rzadziej, ale w praktyce strona zawsze wymaga dodania jakichs ciekawostek itd.

Jesli chodzi o inwestycje typu HYIPy to z dochodem pasywnym nie ma to nic wspolnego, jest to inwestowanie bardzo krotko terminowe i trzeba caly czas dogladac i czytac opinie np. danego hyip'a. Chociaz kierujac sie opinia osoby, ktore pare lat na hyipach siedziala - bez poleconych / ukladow z adminem nie zarobisz - moze Ci sie udac jedna, dwie czy tysiac inwestycji, ale predzej czy pozniej krzywa ROI poleci w dół.

pozdrawiam

RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - Darnok31 - 18-01-2014 15:29

No, czekam na więcej propozycji.

RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - aero2 - 18-01-2014 16:00

Subskrypcje SMS łatwy i szybki zarobek patrz na moją sygnaturę.Smile

RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - Wojtek Miller - 19-01-2014 00:58

Hej,

zerknij na stronę http://www.enter77.pl - zarabianie na codziennych zakupach.
Branża spożywczo-przemysłowa, czyli produkty, które wszyscy na codzień kupują.

- polska firma
- bezpłatna rejestracja
- brak opłat m-cznych
- wypłaty do 9 poziomu

Program Partnerski nazywa się Skarby Sklepu
http://www.skarbysklepu.pl

W razie zainteresowania zapraszam,
Wojtek