Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! (/Temat-Ad4mmo-zarabiaj-reklamujac-gry-mmo-83813) |
Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - edikiu - 15-01-2014 20:01 !UWAGA! Serwis to scam jest niewypłacalny!
Wiecej informacji na http://zarabiam.com/Temat-Linktogame-SCAM-niewyplacalny-serwis-125934 Ad4mmo jest serwisem który płaci za promowanie gier MMO, ich ceny za rejestrację wynoszą od 0,30 groszy do 6 złotych (World of Tanks, World of Warplanes). Zalety - Wysokie stawki (na portmmo WoT jest po 4.20 za rejestracje a na ad4mmo po 6zł) - Dobre programy (kliknij tu gdy ktoś założy z takiego linku konto dostajesz 6 złotych) - 5% zysków poleconego - Dobry kontakt - Nie trzeba posiadać własnej strony internetowej - Wypłaty na paypala Wady - Trzeba czekać aż aktywują konto Rejestrując się z reflinku nie musisz czekać na wysłanie przez nich adresu do strony na której można się zarejestrować. Reflink: SERWIS TO SCAM link: SERWIS TO SCAM informacja dla moderatorów : jeszcze nigdzie nie był opisany ten serwis, a wątki z nim związane jedyne wyjaśniają ewentualne problemy użytkowników, umieszczenie go w dziale zbiór serwisów zarobkowych zamiast, zarabianie na własnej stronę www jest spowodowane brakiem konieczności posiadania strony internetowej do korzystania z tego programu partnerskiego RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - mlekoju - 15-01-2014 20:20 Masz jakieś dowody wypłat? Co ile wypłacają? RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - xsebax - 15-01-2014 20:25 Od maja 2011 zrealizowałem już 8 wypłat i z żadną nie było problemów. Wystawiasz rachunek, wysyłasz drogą email i czeka się jakieś 15/20 dni na zrealizowanie. Tak to wyglądało u mnie. RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - mlekoju - 15-01-2014 20:27 Może jakiś SS tych wypłat? Bo każdy może sobie napisać, że wypłacają. RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - xsebax - 15-01-2014 20:35 Więcej wiary w to co ktoś tu pisze. RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - sterngre - 15-01-2014 20:39 Bardzo fajnie to wygląda, dzięki za link rejestrecja z refa RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - xsebax - 15-01-2014 20:49 Wszystkim tym, którzy chcą spróbować polecam następujące formaty: Stworzenie swojego Gamebox'a. Bardzo dobrze zarabia także SliderAd. A najlepiej chyba akurat u mnie sprawdza się CornerAd. RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - mlekoju - 15-01-2014 20:58 (15-01-2014 20:35)xsebax napisał(a): Więcej wiary w to co ktoś tu pisze. Wiesz, gdybym wierzył każdemu na słowo tutaj to bym zimą w sandałach chodził. Dzięki za screena RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - WojaKk - 15-01-2014 21:43 Strona przedstawia się obiecująco. Jakie jest minimum wypłaty i czy trzeba wysyłać im skan dowodu osobistego? RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - michak - 16-01-2014 07:52 Refem zostałem |