Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kinomaniak wrócił - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Kinomaniak wrócił (/Temat-Kinomaniak-wrocil-83588)

Strony: 1 2 3

Kinomaniak wrócił - edikiu - 11-01-2014 22:37

Hej wrócił kinomaniak pod nową nazwą : http://kinoman.tv/

RE: Kinomaniak wrócił - dawid020899 - 12-01-2014 14:53

To nie jest kinomaniak tylko jakaś podróbka . facepalm

RE: Kinomaniak wrócił - Nortix - 12-01-2014 17:04

Tak tylko szkoda że kinoman istnieje bodajże od roku kiedy pierwszym razem wyłączyli Kinomaniaka. poza tym widać że stron żeruje na naiwnych użytkownikach [Obrazek: llrw.jpg]

RE: Kinomaniak wrócił - lodzik496 - 12-01-2014 17:41

Powodzenia życzę. We wszystko wierzysz co pisze w necie?

RE: Kinomaniak wrócił - edikiu - 12-01-2014 22:20

Nie w wszystko, stronę wrzuciłem bo wydawała się być ciekawa a w internecie pisało że to kinomaniak wrócił, więc nie wiem o co wam chodzi, chwilę po tym jak go wrzuciłem przestał działać. A co kont premium przypominam że na kinomaniaku też były!

RE: Kinomaniak wrócił - pawelek3D - 17-01-2014 13:09

Kinoman to ci sami co mieli kinomaniaka czy ktoś zrobił stronę na ich layoucie, bo już nie wiem ?

RE: Kinomaniak wrócił - Bania - 18-01-2014 00:49

Ta strona (kinoman) powstala w 2011. Jest to bardzo slaba strona korzystajaca z embedow polskich hostingow z limitami. Zrobili layout taki sam jak kinomaniak bo chca jechac na ich sukcesie. A idioci (bez obrazy edikiu) mysla, ze kinomaniak zmienil adres. Przeciez jak odpalisz pierwszy lepszy film to od razu widac, ze to podroba. Kinomaniak trzymal wsio na swoich serwerach(putlocker.com, videoslasher.com) i bylo bez limitu. Kinomaniak wroci napewno, moze pod inna nazwa. Ta strona zarabiala prawie 2 000 000zl rocznie. Wroci i napewno sie o tym dowiemy.

RE: Kinomaniak wrócił - mirek z mikro - 19-01-2014 20:08

Dobre i to

RE: Kinomaniak wrócił - Mara88 - 19-01-2014 23:45

Jest jakis inny serwis na poziomie kinomaniaka do oglądania seriali? Ktos cos poleca?

RE: Kinomaniak wrócił - Hiuston - 20-01-2014 14:48

(19-01-2014 23:45)Mara88 napisał(a):  Jest jakis inny serwis na poziomie kinomaniaka do oglądania seriali? Ktos cos poleca?

Serialnet.pl mają takie same player'y jak kinomaniak. A co do kinomana nie polecam! Firma zakłada takie same strony żeby jak najwięcej wyciągnąć forsy. Druga strona tej firmy to alekino.tv i jeszcze pare innych.