[Rozwiązane]Gdzie sprawdzic - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Gdzie sprawdzic (/Temat-Rozwiazane-Gdzie-sprawdzic-8348) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]Gdzie sprawdzic - bonio95 - 08-06-2010 16:03 Witam mam pytanie gdzie moge sprawdzić kiedy założyłem konto na lockerz ? bo chce zobaczyc kiedy mi zresetuja punkty pozdro RE: Gdzie sprawdzic - Grabowkers - 08-06-2010 16:07 Możesz sprawdzić kiedy odpowiedziałeś na pierwsze dailies lub zobacz kiedy dostałeś zaproszenie. RE: Gdzie sprawdzic - bonio95 - 08-06-2010 17:19 a jak mi zresetuja punkty to strace tez znajomych i z lista i czy bede mógł obejrzec jeszcze raz te filmiki ktore juz zobaczylem i dostalem punkty ktore stracilem przez reset ? RE: Gdzie sprawdzic - Silek - 08-06-2010 17:26 Z-lista na pewno a znajomych to nie wiem. Chyba nie. Zresztą to i tak nie ma większego znaczenia czy Ci tą liste zostawią czy nie. Na logikę to filmy można oglądać tylko raz i wątpie, że jakimś cudownym sposobem nagle wszystkie filmiki będziesz miał znowu do obejrzenia Tego Ci na pewno nie zresetują. Pozdro RE: Gdzie sprawdzic - ambrell - 08-06-2010 18:15 Meil? wpisujesz w wyszukiwnaie lockerz i masz date rejestracji RE: Gdzie sprawdzic - rajmek126p - 08-06-2010 20:12 Silek co ty wogole gadasz??? np jak załozyłeś konto konto 1 stycznia i zdobyłeś 2 ptż to na nastepny rok usuną ci 2 ptz i tak dalej i tak dalej RE: Gdzie sprawdzic - ThePixel166 - 08-06-2010 20:25 może wytłumaczę dokładniej: jeśli zdobyłeś 2ptz 1 stycznia 2010 to usuną ci za rok(2011) to 2 ptz jesli 2 stycznia 2010 zdobyłeś kolejne 2 ptz i w sumie masz 4 to za rok 1 stycznia(2011) usuną 2 ptz i następnego dnia tj. 2 stycznia(2011) usuną ci 2ptz i będziesz miał zero RE: Gdzie sprawdzic - Yanke$ - 09-06-2010 05:48 Dokładnie. Większość (w tym kiedyś ja) myśli, że jak mija rok to nagle bach i wszystkie punkty sobie poszły, z-list stracony. A tak nie jest, ale o tym później: 1. Gdzie sprawdzić datę dołączenia do lockerz a) logujesz się na pocztę email, wpisujesz Lockerz i szukasz mejla "KtośTam has invited you" <-- masz datę. b) w zakładce dailies masz kalendarzyk, idziesz miesiącami w tył i patrzysz, kiedy pierwszy raz odpowiedziałeś na Dailies c) na hallwayu klikasz ciągle "Show More" i szukasz wpisu coś tam, że dołączyłeś do Lockerz czy jakoś tak.(nudne i męczące, nie polecam) 2. Mija rok, co wtedy ? Wbrew pozorom nie tracimy wszystkich punktów na raz, tylko: Zakładamy, że założyłeś konto 1 maja 2009: 1 maj 2009 - robisz dailies (2) i login (2) = na koncie łącznie 4 2 maj 2009 - robisz dailies (2) i login (2) = na koncie łącznie 8 mija rok... (masz na koncie 1500 Ptz - powiedzmy) 1 maj 2010 - robisz dailies (2 bądź 4) i login (2 bądź cztery) = łącznie 1500 + 4/8= 1504 i tutaj lockerz zabiera ci punkty, które zarobiłeś dokładnie rok temu, czyli 1504-4 = 1500. już rozumiesz? RE: Gdzie sprawdzic - Silek - 09-06-2010 10:40 Silek napisał(a):Z-lista na pewno a znajomych to nie wiem. Chyba nie. Zresztą to i tak nie ma większego znaczenia czy Ci tą liste zostawią czy nie. Na logikę to filmy można oglądać tylko raz i wątpie, że jakimś cudownym sposobem nagle wszystkie filmiki będziesz miał znowu do obejrzenia. Tego Ci na pewno nie zresetują. (08-06-2010 20:12)rajmek126p napisał(a): Silek co ty wogole gadasz??? np jak załozyłeś konto konto 1 stycznia i zdobyłeś 2 ptż to na nastepny rok usuną ci 2 ptz i tak dalej i tak dalej A gdzie ja niby napisałem w swoim poście coś o znikaniu punktów ? Przeczytasz jeszcze raz uważniej i dowiesz się, że mówiłem o Z-Liście. Może faktycznie źle podałem, że jak resetują punkty to i Z-Lista. Z rozmachu krzywo sformułowałem zdanie bo chodziło mi tylko o samą istote utraty Z-Lista a kiedy miałoby to nastąpić to już mnie to za przeproszeniem nie obchodziło. Reszta tamtego postu myśle, że jest dla wszystkich zrozumiała To tyle jeśli chodzi o sprostowanie Pozdro RE: Gdzie sprawdzic - WilkuNSX - 09-06-2010 12:31 Tracisz pkt od zdobycia z list a nie od 1 rejestracji . Pozdro |