AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- (/Temat-AddMeFast-Darmowe-Wyswietlenia-Filmu-83126) Strony: 1 2 |
AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - AnnaKa - 05-01-2014 15:05 Witajcie Dziś przedstawię Wam sposób na nabijanie za darmo wyświetleń za pomocą strony Addmefast.com Co Będzie Nam Potrzebne :
1-Konto AddMeFast 2-Film Na YouTube Przechodzimy Do Pracy. Udostępniając Film na YouTube mamy Coś takiego jak 'Opcje Zaawansowane' Ustawiamy tak jak jest to pokazane na zdjęciu. To jest najważniejszy punkt naszego działania. Kolejnym Krokiem jest dodanie filmu na AddMeFast w zakładce http://addmefast.com/add_edit_sites.html Tam wybieramy YouTube Likes I teraz najlepsze ! Wybieramy za darmo Targeting ! Ustawiamy Max pkt. czyli 10 dodajemy wideo i gotowe ! Aby sposób działał na koncie potrzebne jest minimum 11 pkt. Dzięki temu nabijamy za darmo wyświetleń a w tym samym czasie możemy zbierać punkty które później wymienimy sobie na łapki zmieniając w opcjach na YouTube że można komentować i oceniać wideo.! Mam nadzieję że pomogłem i liczę na wasze plusiki OTO DOWÓD ŻE TO DZIAŁA ZBIERANE 1 Dzień Pozdrawiam _____________________ Nadszedł Koniec Zarabianiu Na Ludziach Z Tego Forum ! Nie Kupujcie Views Bo Możecie Zdobyć Je Sami ! Dobrego Promowania Video ! RE: AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - v3XeR - 05-01-2014 15:11 Pomysł prosty lecz nie wpadłem na niego Rep leci RE: AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - gitek311 - 05-01-2014 15:26 Albo ja jestem ślepy albo nie mam takiej opcji RE: AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - AnnaKa - 05-01-2014 15:36 @up Przeczytaj dokładnie przecież to nie na addmefast tylko na YouTube masz ustawić , przepraszam że się czepiam ale czytaj ze zrozumieniem. Kolega przed Tobą nie miał problemów. Wejdź na YouTube w 'moje filmy' następnie opcja 'edytuj' przy którymś filmie i tam 'opcje zaawansowane' A na AddMeFast tak jak pisałem wcześniej. RE: AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - Hiuston - 05-01-2014 17:28 "Dear user, your link was blocked by our automate system, but if you think that you have corrected the link,or it's blocked by mistake you can re-check and unblock it yourself." Już coś nie pyka. RE: AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - Bandaid - 05-01-2014 17:42 I bardzo dobrze. RE: AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - matimus - 05-01-2014 17:49 Znam sposób bo często się z tym cwaniactwem spotkałem ,ale oni się też wycwanili i blokują filmy RE: AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - Lesek - 05-01-2014 17:51 Niestety linki są blokowane, zamysł może i dobry ale w praktyce niestety nie, niewiele zyskamy. RE: AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - AnnaKa - 05-01-2014 19:32 Trzeba zrobić możliwość dodania komentarzy i zrobić weryfikację i znów kilka godzin działa I cwaniactwo trwa dalej . Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło . Ale cóż człowiek chce dobrze i nic nie wychodzi . Ja tam korzystam i dobrze to funkcjonuje. Jak ktoś używa botów to jest fair ? RE: AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - Bandaid - 05-01-2014 19:39 Cytat:Jak ktoś używa botów to jest fair ?Nie do końca, ale przynajmniej otrzymuję tego lajka/subskrypcję a tu tylko ludzie którzy klikają tracą czas. |