Poradnik facebook - pasja, fani, zysk - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poradnik facebook - pasja, fani, zysk (/Temat-Poradnik-facebook-pasja-fani-zysk-81682) |
Poradnik facebook - pasja, fani, zysk - sawincjusz - 12-12-2013 03:43 Niestety nie doczekałem się recenzji mojego poradnika, ale możliwe że stała się dobra rzecz, ponieważ doszedłem do wniosku, że mój pierwszy poradnik oddam za darmo. Jak to mawiają - jak coś robisz, to albo za sporą kasę, albo za darmo W poradniku poruszam tematy, takie jak: właściwy wybór tematyki fanpage'a, porady techniczne, w jaki sposób wypromować fanpage, jak na nim zarobić oraz o czym należy pamiętać przy kupnie lub sprzedaży fanpage'a. Jestem do dyspozycji, jeśli chodzi o pytania - tutaj na forum albo [email protected] Link do pobrania tutaj: http://sendfile.pl/111895/Facebook_-_pasja,_fani,_zysk.pdf RE: Poradnik facebook - pasja, fani, zysk - AronRain - 12-12-2013 14:49 Dziękuję - zabieram się za lekturę! RE: Poradnik facebook - pasja, fani, zysk - crew161 - 12-12-2013 15:07 No ciekawy poradnik 33 strony RE: Poradnik facebook - pasja, fani, zysk - nokira - 12-12-2013 15:13 Dzięki wielkie w weekend sobie poczytam RE: Poradnik facebook - pasja, fani, zysk - poczmail - 12-12-2013 16:43 Za pracę plus z pewnością się należy. Poza tym poradnik bogaty nie tylko od strony ilościowej, ale także merytorycznej, nic tylko przeczytać, zastosować i zarabiać. RE: Poradnik facebook - pasja, fani, zysk - szufliko - 12-12-2013 17:06 no super poradnik.... RE: Poradnik facebook - pasja, fani, zysk - sawincjusz - 12-12-2013 18:00 Dzięki za miłe słowa, oczywiście poradnik można rozpowszechniać dowolnie, bo moim jedynym zyskiem jest popularyzacja bloga pozdrawiam RE: Poradnik facebook - pasja, fani, zysk - prololex - 12-12-2013 18:56 Fajnie , że udostępniłeś za free . Biore się do czytania RE: Poradnik facebook - pasja, fani, zysk - muniek11 - 12-12-2013 18:59 Bardzo fajnie w weekend sobie poczytam reput za poradnik Takie osoby jak Ty i Twój poradnik to wielka pomoc dla nowych użytkowników RE: Poradnik facebook - pasja, fani, zysk - Fanana - 12-12-2013 19:45 No no, niezły, napisany typowo swojackim stylem poradnik. Pokazuje, jak można w łatwy sposób ogarnąć hajs Dzięki Sawiusz za wstawkę, reput dla Ciebie! |