Trzepiemy hajsy w internetach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Trzepiemy hajsy w internetach (/Temat-Trzepiemy-hajsy-w-internetach-80359) |
Trzepiemy hajsy w internetach - asiorek - 20-11-2013 22:56 Kilka słów wstępu Na wstępie, VIP dzięki za motywacje Przeczytałem twój post i pisze... Na początku co robię? Jak na razie główny sposób to BTC, tylko na niego zwracam główną uwagę, stoi dość wysoko więc dobry plan przyszłościowy heheh. Oczywiście mam 2 surfy - surf.fenka i zarabiara tam nawet nie zerkam poczekam do końca miesiąca wtedy zerknę jak wygląda stan Ogólnie pełną ( tak średnio pełną ) za hajsy wziąłem się 11 listopada rodziców nie było, więc komputer cały dzień wolny ). Jakoś wtedy ujrzałem temat Sitnickiego o BTC, jak to ja każdy poradnik interpretuje po swojemu, zamiast pobierać portfel pogooglowalem i znalazłem blockchain.info polecam ! Kasy trzeba, nawet do szkoły na 'śniadanko' , kierunek informatyki jest ciężki . No i się tak zaczęło. Wcześniej był maypay dobre 40 zł wyciągnąłem z tego serwisu, teraz nie mam zbytnio czasu na akcje , w sumie na nic fajnie by było jak by się hajsy robiły same , no ale tak się nie da. Cel? Celów jest kilka no ale tyle dobrego że za marzenia nie karzą. ( cele są w takiej kolejności w jakiej będę starał sie je realizować:
Jaki czas na to wszystko ? Powiem tak, nie chce stawiać sobie bariery czasowej, bo nie zawsze jest czas na 'komputer' , po prostu będę klepał btc i inne możliwe ' lajtowe' metody zarobku aby osiągnąć jakiś cel. Główny czas jaki sobie postawię to do czasu uzbierania BTC ( no i tez zależy od stawki bo wiadomo ze za 1k zł nie sprzedam jak bywała stawka 2k zł lepiej poczekać tydzień dwa ) Stan na dziś: Na ten czas mój stan 'konta' wynosi: Główny portfel - > 0.00137076 BTC Serwisy oczekujące minimum albo poprostu terminu wypłaty Freebitco.in ( oczekuje ) - > 0.00025366 BTC btcclicks.com ( brak minimum ) - > 0.00017422 coinbox.com ( brak minimum 5 wypłatka ) - > 0.00004025 BTC coinad.com ( brak minimum 2 wypłatka ) - > 0.000288 BTC earnfreebitcoins.com ( brak minimum ) - > 0.0000110992 BTC dailybitcoins.org ( brak minimum ) - > 0.00004800 BTC coinurl.com ( brak minimum ) - > 0.00008547 BTC Dochodzą do tego też serwisy typu bitvisitor.com gdzie nie mogę sprawdzić stanu konta. No i myślę tez że nie zapomniałem o żadnym autosurfy ( wiem wyżej napisałem że nie sprawdzałem czy coś.. Ale musiałem teraz zerknąć ile wynosi stan mojego 'zarobku' : zarabiara.pl - > 6,88 zł surf.fenka.pl ( tutaj miałem przerwę bo się naczytałem że nie wypłaca.. ale znów 'surfuje' ) - > 5.07 zł inne: media-kings ( jakoś mało tu działam, bo sceptycznie do tego jestem nastawiony, te toolbary i inne syfy ; o ) - > 0.15$ Stan od jutra myślę że będę na bieżąco aktualizował. Słowem zakończenia Pamiętajcie, że nie liczy sie nic poza celem. Jeśli postawmy sobie cel to nawet hmm pies nam nie przeszkodzi . Ja postawiłem sobie cel, który muszę zrealizować, l9 już rady nie daje więc wiecie jak to jest . Cel, czas oraz nasze zaangażowanie. To wszystko by osiągnąć cel. Słuchacie rodziców , ale to przecież nie oni za kilka lat będą mieszkać w waszym mieszkaniu z waszą żona i dziećmi .. Czas nauczyć się nauczyć powiedzieć nie, i zacząć działać 'swoim zdaniem' " per aspera ad astra !" Trzymajcie się, komentujcie i róbcie z tym co chcecie ps. Znacie może jakieś dobrze punktowe najlepiej przeglądarkowe autosurfy ? ( nie musza być poolskie : D) RE: Trzepiemy hajsy w internetach - VIP - 20-11-2013 23:16 Noo, jestem pozytywnie zaskoczony ! Widzę że umiesz się zebrać do kupy i zacząć działać. Mam nadzieje że nie jest to słomiany zapał i że będziesz aktualizował oraz dążył do wyznaczonych celów. Ze swojej strony mogę zagwarantować tyle, że będę tu co jakiś czas zaglądał i się udzielał Także powodzonka my friends ! PS. Powiedz mi ... Te BTC są zapisywane w dziwnej formie 0.00004800 BTC, 0.000288 BTC itp. 2k zł jest warte tylko wtedy, gdy jedynka jest na początku tak ? 1.00004800 BTC, 1.000288 BTC. RE: Trzepiemy hajsy w internetach - asiorek - 20-11-2013 23:20 Hehe, tak dokładnie, dzięki vip'ie za motywację ; ) Głównie 'przez' ciebie stowrzzylem ten dziennik No i tyj i rośnnij stary RE: Trzepiemy hajsy w internetach - VIP - 20-11-2013 23:28 Dobra dobra, ale odpowiedz mi na moje pytanie RE: Trzepiemy hajsy w internetach - asiorek - 20-11-2013 23:30 odpowiedziałem wyżej : ) Tak jak mówisz 1.039482 dopiero nabiera swojej wartosci ;P RE: Trzepiemy hajsy w internetach - VIP - 20-11-2013 23:34 A ja to zdanie " tak dokładnie, dzięki vipie za motywacje " zrozumiałem jako całość do podziękowania mi haha OK, przeoczyłem, moja wina, sorki No dobra, to oby ta jedynka szybko się z przodu pojawiła RE: Trzepiemy hajsy w internetach - asiorek - 20-11-2013 23:41 hehe spoko . ogólnie czas ale tak dla siebie to do konca listopa ( ) ale wiem że nie mam na co liczyć RE: Trzepiemy hajsy w internetach - VIP - 20-11-2013 23:54 A od czego to zależy ? Im więcej przy kompie siedzisz tym szybciej uzbierasz ten 1 BTC czy jak ? RE: Trzepiemy hajsy w internetach - tomula06 - 20-11-2013 23:57 jesli chodzi o autosurf to polecam jeszcze surfowisko ---> http://www.surfowisko.pl/polecam,tomula06.html Będę regularnie zaglądał do twojego dziennika, bo zapowiada się ciekawie Życzę wytrwałości! RE: Trzepiemy hajsy w internetach - asiorek - 21-11-2013 00:03 (20-11-2013 23:54)VIP napisał(a): A od czego to zależy ?Tak, bo tutaj działasz aktywnie ; ) Jedynie coinurl działa jak adf.ly ale tez wymaga ' wysiłku '. Głównie moja metoda zbierania to przepisywanie captha - np bitvisitor wpisujesz kod czekasz 5 minut klikasz next i znowu ; ) jeśli przy komputerze siedzisz to tylko mósisz pilnować czasu co 5 minut żeby kliknąć next ; ) (20-11-2013 23:57)tomula06 napisał(a): jesli chodzi o autosurf to polecam jeszcze surfowisko ---> http://www.surfowisko.pl/polecam,tomula06.html Dzięki takie pytanie, czy surfowisko to nie to samo co zarabiara? |