Jak Reklamowac Żeby Nie Miec Problemów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: EasySub (/Forum-EasySub-355) +---- Wątek: Jak Reklamowac Żeby Nie Miec Problemów (/Temat-Jak-Reklamowac-Zeby-Nie-Miec-Problemow-78903) Strony: 1 2 |
Jak Reklamowac Żeby Nie Miec Problemów - wojtek1436 - 27-10-2013 20:53 tak jak w temacie , np mam doładowanie czy lokalizator czy pliki i jak mam napisac i zachęcić RE: Jak Reklamowac Żeby Nie Miec Problemów - szamus200 - 27-10-2013 20:58 najlepiej takim czymś: Znalazłem fajną stronkę podobno doładowywują kasę, coś takiego RE: Jak Reklamowac Żeby Nie Miec Problemów - m4t0sh - 27-10-2013 21:01 boże... pomyśl co musiałbyś przeczytać żeby uwierzyć w takie doładowania i wymyślisz coś RE: Jak Reklamowac Żeby Nie Miec Problemów - wojtek1436 - 27-10-2013 21:02 ale jak napisze , Nie czekaj pozostały ostatnie doładowania wejdź (link) To co ? RE: Jak Reklamowac Żeby Nie Miec Problemów - szamus200 - 27-10-2013 21:03 To już wprowadzasz w błąd RE: Jak Reklamowac Żeby Nie Miec Problemów - Androidowiec - 27-10-2013 21:05 W opisie niektórych programów masz napisany przykładowy opis: lokalizator - Chcesz wiedzieć, gdzie jest Twoje dziecko, dziewczyna, mąż...? Nic prostszego - wystarczy użyć Lokalizatora! Lokalizator jest serwisem rozrywkowym, dzięki któremu można śledzić lokalizację wybranego telefonu komórkowego. Video - Serwis posiada bardzo bogatą bazę filmów i seriali dostępnych na życzenie użytkownika. Szpieg facebook - Czy marzyłeś kiedyś by zostać szpiegiem jak agent 007? Szpieg Facebook jest serwisem rozrywkowym, dzięki któremu możemy poczuć się jak światowej klasy szpieg. Po wpisaniu imienia i nazwiska ma możliwość odczytania wiadomości znajomych! Te opisy są tak skonstruowane że nie będziesz miał ewentualnych nieprzyjemności RE: Jak Reklamowac Żeby Nie Miec Problemów - wojtek1436 - 27-10-2013 21:18 ok thx , nie zauważyłem tego Ps . Opłaca sie robić bloka do easysub ? np blok z lokalizatorem , jakieś fotki itd jakieś oposisy jak podaliście i link ? I pozycjonowac bloga do top 10 ? RE: Jak Reklamowac Żeby Nie Miec Problemów - Admin - 27-10-2013 21:20 bloga nie bloka... blok to możesz kupić techniczny w papierniczym po zadawanych przez Ciebie pytaniach wydaje mi się że będziesz miał sporę problemy z jego założeniem, nie wspominając o pozycjonowaniu. RE: Jak Reklamowac Żeby Nie Miec Problemów - wojtek1436 - 27-10-2013 21:22 jestem w pewnym stopniu dysgrafem a po 2 nie mam ochoty poprwiac blędów RE: Jak Reklamowac Żeby Nie Miec Problemów - Pole - 27-10-2013 21:37 Jak nie masz ochoty poprawiać błędów które i tak są podkreślone to jesteś totalnym leniem .... |