[Już nie płaci] Excellentbux.net - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Już nie płaci] Excellentbux.net (/Temat-Juz-nie-placi-Excellentbux-net-76385) |
[Już nie płaci] Excellentbux.net - Workis - 14-09-2013 17:33 :Witam, chcialbym wam przedstawic Excellentbux.net. Bux jest nowy, dziala od sierpnia tego roku. Krotka specyfikacja :
Polecam : reflink : http://www.excellentbux.net/?ref=Wkkkis czysty : http://www.excellentbux.net pozdrawiam RE: [PŁACI] Excellentbux - excellentbux.net - KoEj - 19-09-2013 17:45 Strasznie dużo ucinają przy wypłacie. 0,38$ ?? Według mnie za dużo. Znam buxy gdzie ucinają 0,03$ bądź wcale. Ja nie zdecyduje się tutaj założyć konta. RE: [PŁACI] Excellentbux - excellentbux.net - Workis - 19-09-2013 20:32 Ucinaja 17% i marudzisz? Ale masz 0,20$ dziennie z 10 klikow, a nie jak np. w Clixsensie 0,04$ dziennie z 31 klików. pozdrawiam RE: [PŁACI] Excellentbux - excellentbux.net - bartlomiejfisz2 - 03-10-2013 11:08 dalej płaci ? RE: [PŁACI] Excellentbux - excellentbux.net - Workis - 03-10-2013 14:24 Wyplaty na forum są, ale ja na swoja nadal czekam. Stawki są zbyt wysokie, żeby płacił długo, ale mam nadzieje, że jeszcze sie na swoja wyplate doczekam. Tak czy siak - super miejsce zeby sie zareklamowac, dziennie 0,2$ a za troche ponad 2$ reklama 1k PTC. pozdrawiam RE: [PŁACI] Excellentbux - excellentbux.net - bartlomiejfisz2 - 06-10-2013 19:33 Płaci zainwestowane 28$ konto ultimate i 22,5$ 45 rr, 20$ na reklamę. Z buxa można wypłacić max 30$ co 3 dni to daje 300$/miesiąc Swoją drogą zarabiam dziennie ok 70$, z dr których mam 29 i 45 rr. Nadpłatę 180$ przeznaczyłem (przez 3 dni) na reklamę clixzora skutek ? ratio 1/80 na reklamach 5 sekundowych, normalnie bajka ! Co prawda na stronie zdarzają się małe błędy ale nie mam z mini większych problemów, admin przelewa z account ballance na purchase ballance po kontakcie z supportem. Support świetny dzisiaj (niedziela) dostałem odpowiedź w ciągu 1 godziny. Z takich dziwnych rzeczy: admin wymaga wstawiania dowodów wypłat na forum albo nie wypłaci 2 wypłaty Nie można jak wspomniałem przelewać swobodnie z ab do pb (tylko support) Dziwna atmosfera na forum Nie ma Refferali do wynajęcia, schodzą jak świeże bułki Proponuję się tutaj zarejestrować, pozyskać za 20$ 30 refferali i mieć 300$ co miesiąc+kupić konto od razu, żeby refki zarabiały. Co mnie zadziwiło przy koncie ultimate zarabiasz 100% za klik poleconego, czyli wychodzi 0,9$ dziennie z refa. Jeśliby znieśli limity wypłat to bym chyba został milionerem Piszcie co sądzicie o tym buxie Na pw udzielam wszelkiego info RE: [PŁACI] Excellentbux - excellentbux.net - nokira - 06-10-2013 20:12 Poszło z refa, ile się dostaje z poleconych? RE: [PŁACI] Excellentbux - excellentbux.net - Workis - 06-10-2013 21:54 @Bartlomiejfisz zastanawialem sie wlasnie czyja to wyplata. Dzieki za info jak przelac % z AB do PB. Generalnie stalo sie co myslalem, ze stac sie nie ma prawa przy takich stawkach (0,02$ za klik O_O), ale tak, dostalem wyplate :O pozdrawiam i zachecam do szybkiej rejestracji, bo zbyt dlugo ten serwis nie pociagnie przy takich stawkach RE: [PŁACI] Excellentbux - excellentbux.net - bartlomiejfisz2 - 07-10-2013 21:42 mam pozytywne wrażenia co do tego bux-a Co prawda dużo się zarabia ale reklama jest droga a mimo to dużo ludzi się reklamuje, stronka ma zajebiste konwersje. Za 500 klików za 0,1$ zapisało się 143osoby na clixzorze Sam nie wierzę !!! RE: [PŁACI] Excellentbux - excellentbux.net - nokira - 09-10-2013 18:57 Mi też strona sie podoba i polecam wszystkim. Tylko wynajęcie poleconych strasznie drogie jest |