![]() |
Problem z filmem Youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: Problem z filmem Youtube (/Temat-Problem-z-filmem-Youtube-74202) Strony: 1 2 |
Problem z filmem Youtube - Zloty - 08-08-2013 22:24 Witam Opublikowałem dzisiaj film na youtube. Od opublikowania mineły około 3 godzuny. Fime jest oczywiście publiczny. Podaje link swoim znajomym aby potwierdzili iż mogą go obejrzeć. Niesttey ani jedna osoba wchodząc w link nie jest w stanie obejrzeć filmiku. Pokazują się komunikaty "film niedostępny" lub "Niedostepne w twoim kraju..." Czy ktoś wie dlaczego tak się dzieje ?? RE: Problem z filmem Youtube - miniek9090 - 08-08-2013 22:25 może dałeś muzykę objętą prawami autorskimi ? RE: Problem z filmem Youtube - Zloty - 08-08-2013 22:28 Jeśli by tak było tak jak piszesz to wydaje mi się że tylko muzyki nie było by słychać a sam film by działał ![]() Tak mi się wydaje . Wydaje mi się tak dlatego ponieważ kiedyś sam kilka razy oglądałem film bez podkładu muzycznego ![]() RE: Problem z filmem Youtube - MrMystery - 09-08-2013 09:55 Ja kiedyś dodałem film z muzyką objętą prawami autorskimi i film był zablokowany całkowicie w wybranych krajach RE: Problem z filmem Youtube - WANTED - 23-08-2013 22:15 Spróbuj wrzucić raz jeszcze, albo z innego konta YT być może dostałeś wcześniej jakiegoś warna czy coś w ten deseń ![]() RE: Problem z filmem Youtube - MixKosa - 23-08-2013 22:58 (08-08-2013 22:25)miniek9090 napisał(a): może dałeś muzykę objętą prawami autorskimi ?Jak by dodał to chyba by widział a może nie wie o tym, jak dodałeś film to na czerwono po dodaniu jest informacja ![]() RE: Problem z filmem Youtube - TastemanPL - 24-08-2013 11:54 Ja w swoim pierwszym słabym filmiku dałem muzykę takiego wykonawcy. Hmm. Igielas nie wiem. Odrazu zablokowało mi w USA i rozpoznało utwór. Film był RE: Problem z filmem Youtube - Bandaid - 24-08-2013 12:00 ^^^ Chyba Iglesias.... Kiedyś ty się urodził? Usuń muzykę z filmiku i dodaj jakąś na licencji Creative Commons i będzie OK> RE: Problem z filmem Youtube - MixKosa - 24-08-2013 14:12 Najlepiej dawać muzykę tą co YT proponuje ![]() RE: Problem z filmem Youtube - Zloty - 24-08-2013 14:17 Dzięki za wpisy Dałem muzykę której nie powinienem zamieszczać ponieważ nie miałem do tego prawa i została ona usunięta z filmu. Następnego dnia niestety zostało usunięte moje konto youtube. Miałem na nim swój autorski film, opis i tagi. Konto miało w sumie zaledwie kilka dni ale kanał był wypełniony treścią i obrazkami. Pierwsze konto na youtube i pierwszy autorski film i totalna porażka Muszę jeszcze sporo się nauczyć ![]() A wiecie może jak przeszukać youtube w celu znalezenia swojego filmu ?? Być może ktoś po prostu bardziej doświadczony ode mnie ukradł mi film i zamieścił na swoim koncie youtube ![]() |