Hermes - nowy system PPA (a'la adf.ly) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Hermes - nowy system PPA (a'la adf.ly) (/Temat-Hermes-nowy-system-PPA-a-la-adf-ly-74083) |
Hermes - nowy system PPA (a'la adf.ly) - barnaba123 - 06-08-2013 19:48 Witam, Właśnie uruchomiliśmy nowy serwis typu PPA (polska alternatywa dla adf.ly). Zachęcam do wypróbowania Wypłaty od 1zł w dowolnej chwili na konto YetiPay - system obsługujący mikropłatności (jeśli ktoś ma sugestie i chciałby inny system wypłat jesteśmy otwarci) - planujemy także bezpośrednie przelewy bankowe przy większych kwotach. Adres: http://hearme.pl Niestety, nie jestem w tym momencie wiarygodny (jako właściciel), w związku z tym nie będę pisał "na pewno wszystko wypłacamy" bo co za idiota by pisał że nie wypłaci jakby nie miał zamiaru wypłacać . W związku z tym weryfikację pozostawię użytkownikom. Stawka wypłat to 3zł za 1000 klików. System umożliwia generowanie kuponów z uzbieranych (lub wpłaconych) środków, które możecie sprzedać. Dodatkową możliwością zarobku jest specjalne konto resellera (tutaj ilość kont jest ograniczona - tylko po kontakcie). Z chęcią zapoznamy się ze wszelkimi propozycjami usprawnienia. RE: Nowy system PPA (adf.ly) - bosman - 06-08-2013 19:51 Proponuje PayPal'a ps Skromny wygląd serwisu RE: Nowy system PPA (adf.ly) - daniel42na - 06-08-2013 19:54 Treść tematu pełen profesjonalizm. Nazwa serwisu i jego adres to jakieś 2 inne bajki Alternatywa dla adfly - tia, tylko że adfly płaci pare razy więcej, a Wy nawet nie wiecie czy wypłacicie Co to ma być ? :| RE: Nowy system PPA (adf.ly) - Kaiteu - 06-08-2013 19:55 Jakby ciągle wypłacali to mnie to nie bd przeszkadzać czy mają ładny czy brzydki layout . RE: Nowy system PPA (adf.ly) - barnaba123 - 06-08-2013 19:57 Nie szata zdobi serwis. Inwestowaliśmy w funkcjonalność i testy (niezawodność) Oprócz 3xlogo nie ma tam więcej żadnej grafiki. Zastanawialiśmy się nad PayPalem, ale oni mają strasznie restrykcyjne blokowanie kont i monitorowanie użytkowników. Nie chcielibyśmy aby użytkownicy mieli przez nich problemy. Nawet sam mam zablokowane konto, bo serwis ubzdurał sobie, że chce 4 ostatnie cyfry konta bankowego i ich nie akceptuje... raz dzwoniłem do nich to odblokowali na miesiąc, potem ta sama bajka. RE: Nowy system PPA (adf.ly) - v3XeR - 06-08-2013 19:57 skromy i odstraszający zmieńcie bo na tym fortuny nie wzbijecie Ps. pokażcie jak wygląda strona do kliku RE: Nowy system PPA (adf.ly) - barnaba123 - 06-08-2013 19:58 (06-08-2013 19:54)daniel42na napisał(a): Treść tematu pełen profesjonalizm. Dziękuję Mogę zmienić, propozycje ? RE: Nowy system PPA (adf.ly) - barnaba123 - 06-08-2013 20:00 (06-08-2013 19:57)v3XeR napisał(a): skromy i odstraszający Aż tak wszyscy na wygląd stawiają? O.o A przykładowy link: http://hearme.pl/BIgPM (tak, też skromny ) RE: Nowy system PPA (adf.ly) - rozekrr - 06-08-2013 20:00 "Jesteśmy polską firmą!" - można dane tej firmy? RE: Nowy system PPA (adf.ly) - Michal3242 - 06-08-2013 20:02 oczywiście nie można nabijać na easyhits4u itp? |