HUMOROWO (Kawały ,dowcipy) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: HUMOROWO (Kawały ,dowcipy) (/Temat-HUMOROWO-Kawaly-dowcipy-74) Strony: 1 2 |
HUMOROWO (Kawały ,dowcipy) - Magnus - 15-11-2009 19:20 wpisujcie tutaj smieszne dowcipy i kawały - Nauczycielka prosi Jasia: - Jasiu wytrzyj tablicę. - Nie. - Jasiu wytrzyj! - No dobra. Ale gdzie jest szmatka? - Poszukaj gdzieś w szafce. - Przez ten czas nauczycielka pyta dzieci: - Kochane dzieci co napisalibyscie na moim grobie gdybym umarła? A Jasiu znalazł szmatę i mówi: - Tu leży ta szmata! HAHAHA RE: HUMOROWO (Kawały ,dowcipy) - kucharz - 28-12-2009 17:46 Poszedł mały Jasio do cyrku i tak sie złożyło, że musiał usiąść w pierwszym rzędzie. Rozpoczął się występ i na arenę wychodzi Klaun Szyderca. Podchodzi do Jasia i pyta: - Jak masz na imię? - Jasiu. - A więc Jasiu, czy ty jesteś głową krowy? - Nie. - A czy ty jesteś tułowiem krowy? - Nie. - A więc Jasiu, ty jesteś dupa wołowa!! HAHAHA!!! (zaśmial się szyderczo Klaun Szyderca). Smutny Jasio wrócił do domu, opowiedział wszystko tacie, na co ten mu mówi: - Jasiu, jutro też pójdziesz do cyrku. - Ale jak to? Do cyrku? A Klaun Szyderca? Znowu będzie się śmiał. - Nie martw sie Jasiu, tym razem pojdzie z tobą Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty. No i tak sie stało. Następnego dnia poszli Jas i Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty do cyrku, usiedli w pierwszym rzędzie i czekają na występ Klauna Szydercy. Wychodzi więc Klaun Szyderca na arenę i zaczyna swój znany występ. Podchodzi do Jasia pyta: - Jasiu, czy ty jesteś głową krowy? Na co Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty: - Spierdalaj! xD RE: HUMOROWO (Kawały ,dowcipy) - Magnus - 28-12-2009 17:55 twoj to jakis nie śmieszny moglbys sie bardziej postarac RE: HUMOROWO (Kawały ,dowcipy) - Alcor - 28-12-2009 17:56 Mi się podoba ten dowcip kucharza. RE: HUMOROWO (Kawały ,dowcipy) - Magnus - 28-12-2009 17:59 hah dziwne bo tam nic smiesznego nie ma moj lepszy ;D RE: HUMOROWO (Kawały ,dowcipy) - kucharz - 28-12-2009 19:22 Magnus to zależy od poczucia humoru . Mi się akurat spodobał :-) ale nie każdego musi bawić. RE: HUMOROWO (Kawały ,dowcipy) - Agradia - 03-03-2010 20:42 Przed ślubem: On: Hura! Nareszcie! Już się nie mogłem doczekać! Ona: Możesz ode mnie odejść? On: Nawet o tym nie myśl! Ona: Ty mnie kochasz? On: Oczywiście! Ona: Będziesz mnie zdradzać? On: Nie, skąd ci to przyszło do głowy? Ona: Będziesz mnie szanować? On: Będę! Ona: Będziesz mnie bić? On: W żadnym wypadku! Ona: Mogę ci ufać? P.S. Po przeczytaniu proszę przeczytać od dołu do góry RE: HUMOROWO (Kawały ,dowcipy) - Omnixxx - 03-03-2010 22:23 Haha, dobre Agradia RE: HUMOROWO (Kawały ,dowcipy) - Troublemaker83 - 05-03-2010 10:12 Trzech informatyków w barze rozmawia oczywiście o komputerach. W końcu jeden wyłamuje się i mówi: - Cholera, zawsze gadamy o tych kompach - może tym razem porozmawiamy o czymś innym? Np. hmm.. o dupach! Pozostali dwaj spojrzeli na siebie i zapanowała niezręczna cisza... Po chwili jeden wypalił: - Moja karta graficzna jest do dupy! RE: HUMOROWO (Kawały ,dowcipy) - fanmetalu - 17-07-2010 13:46 Są trzy sklepy. <br>Jeden jest Polaka, drugi Ruska i trzeci Niemca. <br>Do sklepu Ruska przychodzi diabeł i mówi: <br>- Chcę kupić 3 kilo nihuja, a jak nie masz to cię zabiję. <br>Rusek szuka ale nie znalazł, więc go zabił. <br>Następnie idzie do Niemca i mówi: <br>- Chcę kupić 3 kilo nihuja, a jak nie masz to cię zabiję. <br>Niemiec szuka, ale też nie znalazł, więc go zabił. <br>Idzie do Polaka i mówi: <br>- Chcę kupić 3 kilo nihuja, a jak nie masz to cię zabiję. <br>Polak myśli i w końcu mówi do diabła: <br>- To choć ze mną na chwile. <br>Zaprowadził go do piwnicy, zgasił światło i mówi: <br>- Widzisz coś? <br>- Nihuja <br>- To bierz 3 kilo i spierdalaj!</a> Pociągiem jadą: Polak Rusek i Niemiec. <br>Założyli się, kto będzie najlepszym złodziejem. <br>Pierwszy idzie Rusek. <br>Zgasili światło i po chwili zapalają. <br>Niemiec patrzy, że nie ma sznurówek i mówi: <br>- EEE tam słaby jesteś patrz teraz. <br>Zgasili światło i znów po chwili zapalają. <br>Polak patrzy, że nie ma zegarka i mówi: <br>- EEE tam słabi jesteście teraz patrzcie. <br>Zgasili światło. <br>Potem zapalają a tu stoi maszynista i mówi: <br>- Ewakuacja pociąg nam zajebali.</a> |