MyPay - jak ogarnąć? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: MyPay - jak ogarnąć? (/Temat-MyPay-jak-ogarnac-73470) Strony: 1 2 |
MyPay - jak ogarnąć? - pietruch78 - 26-07-2013 14:38 Witam! Niedawno zarejestrowałem się na serwisie Mypay, po czasie również na tym forum. Mój mózg nie ogarnia tego wszystkiego, więc postaram się wam przybliżyć moje problemy. Od pewnego filmiku na YouTube dowiedziałem się, że nie należy podawać własnego numeru mieszkania jak i numeru telefonu. Mam już coś jak "fake name generator", konto gmail. Więc tak: Wybieram daną akcję, podaje dane osobowe wygenerowanego człowieczka, numer telefonu i ok. dowiedziałem się, że trzeba stworzyć jak najdłuższy gmail w moim przypadku jest to: "[email protected]" po każdej literze trzeba dawać kropkę efekt: [email protected] [email protected] [email protected] itd.... Na, niektórych akacjach potrzebny jest SMS potwierdzający, więc zmieniłem zwyczaj i daje swój numer telefonu prawdziwy. Jednakże, gdy tak wykonuję akcję, na gmail nie dostaję linku potwierdzającego jak i też czyszczę cookies. No i kasa nie wpływa na moje konto... słyszałem coś o opóżnieniach tej strony Moje pytania Po co się robi tyle kont gmail z kropkami po każdej literce? Jak je wykorzystać? Jakie są tego efekty? Akcje mi się kończą, kasy nie ma, zaczynam wątpić, że zarobie chociaż posiadam już 30 groszy. Niedawno z mojego linku zarejestrowałem konto siostry, a kasy nadal nie ma. Ludzie pomóżcie ogarnąć ja zielony... RE: MyPay - jak ogarnąć? - Evid3nce - 26-07-2013 15:41 MyPay to już nie to samo co wcześniej ;c Mnóstwo os. ma problemy z zaliczaniem akcji. Jeśli chodzi o tego typu serwis, polecam kubigo. Na jednej akcji uzbierasz więcej niż te 30 gr., a co najważniejsze- wypłacają w terminie! Masz tu link: http://www.kubigo.pl/profile/register/id/529/code/37f0e884fbad966/ Wysłane z mojego ST21i za pomocą Tapatalk 4 RE: MyPay - jak ogarnąć? - pietruch78 - 26-07-2013 16:21 Znam tą stronę, mam na niej konto nie mogę drugiego założyć sorry. RE: MyPay - jak ogarnąć? - poczmail - 26-07-2013 16:33 Skontaktuj się ze "specjalistą" w tej sprawie. Póki co znalazłem dwa poradniki w tym dziale: http://zarabiam.com/Temat-MyPay-w-pigulce-by-kruszq-Aktualizacja-55713 http://zarabiam.com/Temat-Poradnik-MyPay-by-Olszi-69783 Sam niestety w tym nie działam, więc Ci nie pomogę. RE: MyPay - jak ogarnąć? - Evid3nce - 26-07-2013 16:33 Spoko, najważniejsze żebyś zarabiał! RE: MyPay - jak ogarnąć? - losiaczek17 - 26-07-2013 16:36 są poradniki dot. mypay na tej sronie, poszukaj trochę Wybieram daną akcję, podaje dane osobowe wygenerowanego człowieczka, numer telefonu i ok. dowiedziałem się, że trzeba stworzyć jak najdłuższy gmail w moim przypadku jest to: "[email protected]" po każdej literze trzeba dawać kropkę efekt: [email protected] [email protected] [email protected] NIE POLECAM gmaila do mypay. lepiej użyj poczty na o2. masz od razu 4 adresy, np. [email protected], [email protected] itd. za długi adres email. rób lepiej z imieniem i nazw skróconym. ja często robię tak,żeby łatwiej zapamiętać, np. [email protected], [email protected]... głupie, ale szybko wpisujesz, dobrze pamiętasz. nigdy nie podawaj swoich danych, do akcji z sms/telefonem podawaj numery inne niż swój, bo będą ci dzwonić z reklamami. spróbuj kupić startery i na nich te akcje wykonywać, ale uprzedzam, że kupno startru za 5 zł tylko dla mypay jest nieopłacalne No i kasa nie wpływa na moje konto...444 słyszałem coś o opóżnieniach tej strony jasne, że nie... od miesiąca mam tam 7,40zł... i nie zalicza akcji. podobno ma zaliczyć hurtowo na koniec miesiąca. okaże się... Moje pytania Po co się robi tyle kont gmail z kropkami po każdej literce? Jak je wykorzystać? Jakie są tego efekty? -> odpowiedź z pocztą o o2. Akcje mi się kończą, kasy nie ma, zaczynam wątpić, że zarobie chociaż posiadam już 30 groszy. wyczyść ciastka, zmień IP, rób jeszcze raz. niektóre masz przypisane do konta, ale sporo można robić kilkadziesiąt razy dziennie, jak ci się chce Niedawno z mojego linku zarejestrowałem konto siostry, a kasy nadal nie ma.pokerface kasę dostaniesz dopiero, gdy ona coś zarobi POMOGŁEM? Kliknij mi reputa (zielona łapka pod moim awatarem) RE: MyPay - jak ogarnąć? - worlej1 - 26-07-2013 18:31 Kubigo rzeczywiście lepsze . Na mypay za wyraz.to to płaca 0.10gr a na kubigo 0.15 tak samo z e-darling na kubigo 0.80 a na mypay 0.60gr. Widzę że lepiej opłaca się to kubigo. RE: MyPay - jak ogarnąć? - losiaczek17 - 26-07-2013 18:33 (26-07-2013 18:31)worlej1 napisał(a): Kubigo rzeczywiście lepsze . Na mypay za wyraz.to to płaca 0.10gr a na kubigo 0.15 tak samo z e-darling na kubigo 0.80 a na mypay 0.60gr. Widzę że lepiej opłaca się to kubigo. nie do końca tak jest. porównywałem kiedyś stawki dokładniej niż wy i wychodzi na to, że płacą mniej więcej tyle samo, dlatego, że na mypay masz dobre i wysokie bonusy, które są zrobione bardzo niekonsekwentnie - tzn. ustalone są ot tak sobie, a nie za określoną ilość akcji, stąd można na tym dużo skorzystać RE: MyPay - jak ogarnąć? - pietruch78 - 27-07-2013 12:16 dzięki za odpowiedzi! RE: MyPay - jak ogarnąć? - kruszq - 28-07-2013 19:22 Jeżeli nadal szukasz pomocy to pisz na maila : [email protected] a wszystko Ci wytłumaczę. Za wiele nie da się teraz zrobić na MyPay bez zmiennego IP ale i bez tego idzie zrobić kilka akcji. A z mailami na gmailu nawet nie ma sensu. Co do O2 - Dawno temu wspominane było że używanie maili z O2 (używanie 4 do różnych akcji gdy tak naprawdę jest to jeden i ten sam mail) jest karane albo banem albo po prostu nie zaliczaniem akcji. Co do starterów, zamawiasz zwykłe z heyah za darmo i jedziesz |