Dziennik pracy PPA - GTraxX - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy PPA - GTraxX (/Temat-Dziennik-pracy-PPA-GTraxX-73023) |
Dziennik pracy PPA - GTraxX - GTraxX - 19-07-2013 13:04 Ja bardzo podobnie jak kolega HuskD, zakładam dziennik, gdyż poprostu jestem leniwy jak sku... hehe i potrzebuje motywacji żeby czymś się pochwalić na forum Jak na razie nic nie zarobiłem, więc to chyba dobrze jak na start hehe
Moim celem jest przynajmniej coś zarobić i udowodnić samemu sobie że na PPA też mogę coś zarobić Hajsu na hosting na razie nie mam więc będe rozkręcał się na bloggerze - Mam dwa blogi - Jeden filmik Mój stan konta to na razie same zera : Today's Earnings: $0.00 Yesterday's Earnings: $0.00 Month's Earnings: $0.00 Total Earnings: $0.00 Available Payout: $0.00 Plan na dziś to : - Wrzucić parę plików na te dwa blogi - Wrzucić ze 2-3 filmiki na YT - Zrobić jakieś wartościowe BL Życzcie mi powodzenia RE: Dziennik pracy PPA - GTraxX - poczmail - 19-07-2013 14:09 Skoro życzysz sobie, by Ci życzyć to w takim razie... Życzę powodzenia! RE: Dziennik pracy PPA - GTraxX - HuskD - 19-07-2013 16:41 Hehehe znam to uczucie kiedy są same zera, ale jak widzisz da się przełamać. Kokosów nie zbijam ale jakaś kasa wpada Powodzenia! RE: Dziennik pracy PPA - GTraxX - v3XeR - 19-07-2013 18:09 Powodzonka Może w końcu ja się zmotywuję czytając dzienniki innych osób, bo póki co mam tylko plany, pomysły na nisze. Ale tak nie mam chęci, żeby zacząć działać, że to masakra... RE: Dziennik pracy PPA - GTraxX - Cevu - 20-07-2013 00:15 @UP Widzę kolego masz podobnie jak ja, jednak czytając czyjeś dzienniki udaje mi się zmotywować. Co do Autora dziennka. Życzę powodzenia i cierpliwości. RE: Dziennik pracy PPA - GTraxX - GTraxX - 20-07-2013 13:37 Dobra trzeba się brać do roboty
Dziś Planuję :
- Wrzucić 2 filmiki na YT i jakiś drugi hosting z filmikami
- GSA - Jeszcze raz GSA - Promocja filmików - Spingowanie postów na moich blogach - Zrobie 2 programiki dla jednej niszy i dorzucę coś do drugiej niszy Zarboki :
Today's Earnings:
$0.00 Yesterday's Earnings: $0.00 Month's Earnings: $0.00 Total Earnings: $0.00 Available Payout: $0.00 Nawet nie ma czym się chwalić :/ Mało wejść na moje blogi bo przez całe istnienie jedno ma 23 wejścia a drugi 56
Ale nie mam na razie co się zniechęcać Podzielcie się swoimi trudami z PPA ku pokrzepieniu serca
RE: Dziennik pracy PPA - GTraxX - vankosiara - 20-07-2013 14:20 Więc tak : 3/4 osób ma tak trudno jak Ty i ja a ta 1/4 ma po prostu farta albo znalazła zaje*istą niszę Pompuj, pompuj. Może z początku nie będzie progresu ale za to będzie! Na razie ja sam mam dniówkę 1-2$ a robię już w tym 3 miesiące z czego 2 miesiące to była praca zła, która nie dawała efektów. Nie poddawaj się. Gdybym to pisał dwa miesiące temu był nie wierzył swoim słowom ale jednak zaparcie i motywacja to są dwa główne czynniki zarobku RE: Dziennik pracy PPA - GTraxX - GTraxX - 21-07-2013 14:01 No dobra, dobra dzisiaj niedziela, słońce pięknie świeci, ale hajs sam się nie zrobi Oglądnąłem parę poradników na u2b z poradnikami no i czas zacząć ...
PLANY NA DZIŚ : - GSA (Standardowo )
- Wrzucę ze 2 pliki na jedną niszę ( Bo wczoraj zrobiłem nadwyżkę sporą bo się nudziłem ) - Design bloga do nowej niszy ( dość wąski temat, ale update raz na tydzień nie zaszkodzi, a możę coś wpadnie ) - Promowanie filmików z YT - Spingowanie nowych + starych postów Ogólnie słabo idzie już godzina 15 wejść na jednego bloga 3 na drugiego bodajże 5 ... Zaczynam w to wątpić powoli
Zarobki (tu akurat nic się nie zmieniło )
Today's Earnings: $0.00 Yesterday's Earnings: $0.00 Month's Earnings: $0.00 Total Earnings: $0.00 Available Payout: $0.00 RE: Dziennik pracy PPA - GTraxX - dawid327 - 21-07-2013 15:42 Pracuj pracuj a wkońcu $ zaczną wpadać RE: Dziennik pracy PPA - GTraxX - piotruss96 - 21-07-2013 16:43 dawaj dawaj nie poddawaj sie tak łatwo kazdy na poczatku ma ciezko ale jak juz wypromujesz strone to bd jazda sam jade tylko SEO jakiś czas i marne efekty ale powoli powoli do przodu powodzonka |