witam neobux.com problem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: witam neobux.com problem (/Temat-witam-neobux-com-problem-72604) |
witam neobux.com problem - szyszka_kol - 12-07-2013 10:56 mam takie pytanie jak wymienic neopoints i neocoins na kase ? RE: witam neobux.com problem - Mafiozo19990 - 12-07-2013 11:00 NeoCoins podobno można wymienić po 1k pkt, 5k, 10k. RE: witam neobux.com problem - szyszka_kol - 12-07-2013 11:14 w jaki sposób ? RE: witam neobux.com problem - Stworkowaty - 12-07-2013 11:59 Jeżeli uzyskasz odpowiednią ilosć punktów to w NeoCoins będziesz miał taką opcję... RE: witam neobux.com problem - patulsky1337 - 12-07-2013 16:33 Kurcze... wytłumaczcie mu dokładnie a nie nabijacie posty. NeoCoins otrzymujesz jak już wiesz, za zadania wykonane w dziale ofert. Kurs NeoCoins jest następujący: 1NC=0,001$. Jeśli zadanie zostało wykonane poprawnie na twoje konto wpłyną NC. Będziesz mógł je przeglądać tutaj ( musisz być zalogowany na swoje konto) http://www.neobux.com/c/nc/ NeoCoinsy można wymienić 30 dni od ich otrzymania. Dokładną datę zaksięgowania znajdziesz właśnie pod tym linkiem. Jeśli widać pending- oznacza to, że musisz jeszcze poczekać. Pozdrawiam. RE: witam neobux.com problem - marmirow - 13-07-2013 09:20 Co to są NeoPoint? Neopoints mogą być konwertowane do zakupu niektórych z usług w NeoBux. Obecnie, można zarobić neopoints przez: Każda reklama = 1 NeoPoint Wygrać w AdPrize. Neopoints można stosować do: Złote Członkostwo: 30000 neopoints = 1 rok Złote Członkostwo Recykling i / lub rozszerzyć swoich wynajmowanych poleconych. Powiększenie Limitu bezpośrednich poleconych. : 500 neopoints = Zwiększa limit o 1 bezpośredniego poleconego. Co to są NeoCoins? NeoCoins są walutą NeoBux , która jest przekształcana w pieniądze. Obecnie, można zarobić NeoCoins przez: Oferty za NeoCoins. Oferty NeoCoin zostaną przelane po 30 dniach, po udanej realizacji oferty. Czas ten jest potrzebny ze względów bezpieczeństwa.(Tak pisze w FAQ). NeoCoins można od 5000 wymienić na pieniądze. Ponadto, użytkownik dostaje 20% prowizji z ofert zakończonych przez swoich bezpośrednich poleconych. Jeśli bezpośredni polecony,na przykład, zdobył 20,000 NeoCoins, dostaje się 4,000 NeoCoins. Liczba NeoCoins jaka można zarobić przez poleconych jest nieograniczona. Zasady prowizji NeoCoin: Uznanie po 30 dniach. Użytkownik musi być Twoim poleconym po 30 dniach. Jeżeli polecony zostanie unieważniony,punkty przepadają. Jak wymienić NeoCoins ? Po uzbieraniu 5000 NeoCoins, pojawia się opcja wymiany na pieniądze. Jak wymienić 30.000 NeoPoints na konto Golden ? Trzeba napisać do NeoBux, z prośbą o wymianę. Pozdrawiam RE: witam neobux.com problem - szyszka_kol - 13-07-2013 09:23 dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz i jeszcze mam pytanie czy kupujac tych poleconych oni tez zarabiaja mi neocoints ? RE: witam neobux.com problem - marmirow - 13-07-2013 09:39 Nie. Tylko z bezpośrednich poleconych (directów) dostajemy punkty RE: witam neobux.com problem - szyszka_kol - 14-07-2013 09:40 to z tych zakupionych poleconych to jest plus taki ze mam wieksze stawki za klikanie w linki tak ? RE: witam neobux.com problem - buri1995 - 14-07-2013 09:51 (14-07-2013 09:40)szyszka_kol napisał(a): to z tych zakupionych poleconych to jest plus taki ze mam wieksze stawki za klikanie w linki tak ? Oni tak jakby zarabiają dla ciebie :] |