TelexFree - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TelexFree (/Temat-TelexFree-71702) Strony: 1 2 |
TelexFree - sojq - 25-06-2013 21:46 Witam, chciałbym przedstawić MLM umiejscowiony w Brazylii, który od czerwca (06.2013) jest dostępny w Polsce! Program ten bije wszelkie rekordy, ponieważ wykluł w 2012 r ponad 23 milionerów i ta liczba ciągle wzrasta. Mocny wzrost liczby użytkowników jest spowodowany tym, że FIRMA płaci każdemu promotorowi. James Merrill w styczniu 2012 roku przekszatałcił firmę na MLM, która od 1997 już funkcjonuje. W 2012 roku od momentu otwarcia przystąpiło ponad 350 tysięcy aktywnych użytkowników w samej Brazylii! Wstawiam krótki filmik oficjalnego otwarcia w Brazylii: link Firma zajmuje sie technologiami informatycznymi (telefonia, internet, telefonia wojpową [VoIP] ). Jedyną pracę jaką wykonujemy jako promotor, to wklejanie reklam. Dodatkowo firma TelexFree daje nam możliwość sprzedawania pakietów usług telefonii wojpowej. Są dwa sposoby zarabiania: 1. Reklamowanie produktów na internecie, zarabianie na tym bez abonamentu i zapraszania 2. Budowanie zespołu (sieć partnerów i klientów). Wklejam także film, który nagrałem, aby ułatwić zrozumienie wykonywanej pracy. link Ref: http://www.telexfree.com/alternativework Jeżeli są jakieś pytania/prośby o pomoc, proszę smiało pisać! Jestem do usług! Email: [email protected] Zapraszam i pozdrawiam, Oliver RE: TelexFree - darkmatthew - 25-06-2013 21:56 Ktoś to ogarnia czy scam? RE: TelexFree - twardy - 25-06-2013 21:57 mlm to gowno, poszedl stad RE: TelexFree - sojq - 25-06-2013 22:08 Bardzo prostacka wypowiedz "twardy". Siedze dlugo w mlm'ach i chyba kazdy wie , ze w przeszlosci nie bylo to takie proste (amway itp...) . Natomiast powstaja nowe firmy , ktore konkuruja . Ja jako osoba , ktora wczesnie wyczaiła ten projekt , staram sie podzielic tym z innymi osobami , ktore sa zainteresowane . Nic na sile . A wypowiedzi tego typu nie maja wedlug mnie wiekszego sensu. RE: TelexFree - sojq - 25-06-2013 22:09 Darkmathew , podejrzewam , ze malo osob ogarnia gdyz jak wyzej napisalem, jest to "swiezo wypieczona buleczka" . RE: TelexFree - Traw3k - 25-06-2013 23:01 (25-06-2013 21:57)twardy napisał(a): mlm to gowno, poszedl stad Wielu ludzi odnajduje się w MLM-ie, znam ludzi, którzy utrzymują się z niego. MLM nie jest dla Ciebie? To poszedł stąd z tym postem. Chciałem zapytać autora, czy e-mail jest poprawny, bo brzmi: [email protected] - z kolei ja go odebrałem jako "Telexdźwignia", a nie "dziwgnia", cokolwiek to jest. Pytanie nr 2, w czym ten program (produkt) jest lepszy od firmy Wor(l)d GMN? Można zrobić takie porównanie? RE: TelexFree - twardy - 25-06-2013 23:57 niestety mlm to takie samo gowno jak piramidy, z tym ze mniej tepione 'superprodukty dla elity' czyli jakies soczki, kosmetyki, chemia gospodarcza czy inne pierdoly, ani lepsze ani gorsze od innych produktow, tylko ta otoczka 'jak zostac milionerem' -> bez jeleni nic nie zarobisz tak w ogole to nie stawia sie spacji przed znakami interpunkcyjnymi RE: TelexFree - Rzeziu - 26-06-2013 00:32 Czyli jeżeli dobrze rozumiem bez inwestycji w AdCentral - 289$ AdCentralFamily - 1375$ + licencja roczna 50$ Nie ma możliwości zarabiania ? RE: TelexFree - sojq - 26-06-2013 08:56 Traw3k, przepraszam bardzo juz koryguje moj post! Email: [email protected] Nie brałem udziału w World GMN, wiec ciezko mi powiedziec. Wiem tyle, ze tutaj zarabia kazdy i wyplaty dochodza co tydzien na konto prywatne. Warto sprobowac w kazdym razie . Sama licencja roczna wystarczy do zarabiania. Oczywiscie zalezy w jakim stopniu chcemy zarabiac. Dodam, ze TelexFree to OFICJLANA firma (nie to co wiekszosc szajsu) i ma certyfikaty, co mozna samemu na stronie www wyczytac, lub na internecie. RE: TelexFree - maxid9 - 13-08-2013 07:37 Po więcej informacji na temat TelexFREE zapraszam na stronę: http://www.telexfreebiznes.pl |