Dziennik pracy birtus - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy birtus (/Temat-Dziennik-pracy-birtus-71426) |
Dziennik pracy birtus - birtus - 20-06-2013 20:09 Witam, Swoją przygodę z PPA zacząłem dokładnie 1 maja tego roku, przez pierwszy miesiąc zdobyłem 42$ ... Wykupiłem hosting, zrobiłem stronę, dodałem kilka nisz. Na dzień dzisiejszy zarobiłem w czerwcu 120$ i mój cel to koło 350/400$. Mam nadzieję, że będziecie śledzić postępy i dawać swoje sugestie co do promowania/pozycjonowania. Chciałbym również bardzo podziękować HAUCE za cierpliwość, jasne tłumaczenie i za całą pomoc, którą mnie obdarował. Dziś: - Dodanie jednego postu na stronie - Pingowanie - Dodanie backlinków przez strone - 20 wpisów w GSA - Dodanie filmiku na youtube Zarobek: $3.02 Mała zmiana: Zarobionych dzisiaj: $13.22 Na dziś koniec dziennika RE: Dziennik pracy birtus - birtus - 21-06-2013 14:48 Dzień 2: - Dodanie 1 niszy na stronę - pingowanie - Dodanie backlinków przez strone - 20 wpisów GSA - filmik na yt - dodanie 60 łapek, kilku komenatrzy i 600 wyświetleń Zastanawiam się ile dawać komentarzy, likeów i wyświetleń, aby to dobrze funkcjonowało Zarobionych dzisiaj: $1.52 Dodam jeszcze raport z zarobków na koniec dnia RE: Dziennik pracy birtus - Bandaid - 21-06-2013 15:32 Powodzenia życzę RE: Dziennik pracy birtus - Cevu - 21-06-2013 16:49 Czemu używasz GSA ? :> Żeby tylko google Cię nie wyłapał RE: Dziennik pracy birtus - diabloo07 - 21-06-2013 16:50 GSA jest bezpieczne, jeśli wiesz, jak go używać RE: Dziennik pracy birtus - Cevu - 21-06-2013 16:55 Może i tak jeśli się nie przesadzi z Verifed RE: Dziennik pracy birtus - birtus - 21-06-2013 21:23 Dodaję do jednego wpisu 20 verifed. Jako, że wrzucam wpis codziennie, to raz dziennie używam GSA. Mam nadzieję, że mnie nie wyłapie Zarobionych dzisiaj: $3.77 To chyba na tyle dzisiaj, jeżeli coś się zmieni, to w jutrzejszym raporcie dam znać Mam nadzieję, że będziecie dalej śledzić moje poczynania i dawać mi jakieś sugestie itp. Życzę wszystkim miłej nocy RE: Dziennik pracy birtus - Cevu - 21-06-2013 22:41 Oby nie wyłapało Gratuluję : ) RE: Dziennik pracy birtus - birtus - 22-06-2013 10:26 Wczorajszy łączny zarobek: $4.60 Dzień 3: - Dodanie 1 niszy na stronę - pingowanie - Dodanie backlinków przez strone - 27 wpisów GSA (zagapiłem się trochę <zawstydzony> - filmik na yt - 250 views + sub + like w u2b Zobaczymy jak dalej pójdzie Odnotowuje coraz większy ruch na mojej stronie, także chyba idę w dobrym kierunku Zastanawiam się nad kupnem trochę linków z wysokim PR na allegro Czas pokaże czy kupię czy nie Ale to dopiero po wypłacie Wieczorem oczywiście podsumowanie dnia Do zobaczenia DZIŚ: $6.93 Może jeszcze coś wpadnie , to chyba wszystko na dziś Do jutra RE: Dziennik pracy birtus - poczmail - 22-06-2013 10:45 Powodzenia życzę, zarobki jak na tak mały staż i tak wyglądają bardzo dobrze, a myślę, że Twój progres będzie cały czas wzrastał. |