Wprowadzenie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wprowadzenie (/Temat-Wprowadzenie-71335) Strony: 1 2 |
Wprowadzenie - krisrob - 18-06-2013 22:17 Jeśli ktoś mnie wprowadzi od podstaw(od zera) ze szczegółami(szczegółami)to wchodzę z reflinkiem. Wprowadzenie po "łepkach" odpada. RE: Wprowadzenie - Deotho - 18-06-2013 22:22 Masz masę mentorów na forum.. ciamciaj, Diqtion czy wielu, wielu innych. Szukaj! RE: Wprowadzenie - krisrob - 18-06-2013 22:33 (18-06-2013 22:22)Deotho napisał(a): Masz masę mentorów na forum..Myślę, że powyżsi się ze mną skontaktują RE: Wprowadzenie - daniel42na - 18-06-2013 22:36 Gwarantuje Ci, że nikt sam się z Tobą pierwszy nie skontaktuje bo mu może zaoferujesz refa. Albo się sam postarasz albo niestety.. RE: Wprowadzenie - Stworkowaty - 18-06-2013 22:55 http://zarabiamyprzez.net/ Strona Mentora FireCash, powodzenia. RE: Wprowadzenie - makingmoney - 18-06-2013 23:16 Myślisz, że zrobisz komuś łaskę, że zostaniesz jego refem? To Ty masz prosić ich a nie oni Ciebie. Użycie mózgu + opcji szukaj = gwarancja sukcesu. RE: Wprowadzenie - szybkikwit - 18-06-2013 23:58 Hahah jak jesteś noobem i nic nie ogarniasz w temacie PPA to na pewno sami do ciebie napiszą , zadzwonią i na pewno dostaniesz też List Polecony z Specjalnym Zaproszeniem i kilkoma złotymi mikro niszami na start ! Pozdrawiam i wysokich zarobków RE: Wprowadzenie - kazik0o - 19-06-2013 07:18 Nie musicie go odrazu hejtowac a co do ciebie kolego, wątpię czy do ciebie napisze jakis mentor pierwszy ponieważ to tobie bardziej zależy na zarabianiu kasy(przynajmniej powinno) i to ty powinieneś wykazać jakieś chęci co do tego także wejdz w dział z FireCash-a i poszukaj mentora, jest wiele tematów gdzie inni oferuja ci pomoc wystarczy się zgłosić RE: Wprowadzenie - TastemanPL - 19-06-2013 07:37 Polecam Diqtiona wprowadził mnie w temat i zarobiłem pierwsze 2.77$ RE: Wprowadzenie - dite-pl - 19-06-2013 08:15 Przyznam, że kontaktowałem się z jednym z tutejszych (bardziej znanych) mentorów w temacie wprowadzenia w tajniki PPA. Wymieniliśmy kilka zdań, ale w momencie, gdy się okazało, że nie mam zielonego pojęcia o PPA i potrzebowałbym takiego wprowadzenia od zera, to mentor ten już się nie odezwał. No cóż, wiadomo, że wygodniej znaleźć sobie ucznia, który już prawie wszystko wie i tylko troszkę go podszkolić, niż tłumaczyć wszystko od podstaw komuś, kto nigdy nie miał z tym styczności (pozostaje jeszcze kwestia, że taki świeżak niekiedy może wybić się szybciej niż niejedna z osób, której się wydaje, że trochę więcej wie o temacie PPA), zwłaszcza jeśli się jest mentorem dla kilkudziesięciu, czy też może kilkuset osób. Na ten moment osobiście zrezygnowałem z pierwszego podejścia do PPA (może kiedyś wrócę do tematu), znalazłem sobie swój sposób na zarabianie (na razie skuteczny). Potwierdzam z nieskrywaną satysfakcją, lepiej samemu poszukać, pogrzebać, poczytać i znaleźć jakiś sposób na zarabianie (choć to jest przeważnie długotrwała i ciężka praca), niż liczyć na czyjąś łaskę, bo nikt nikomu nic na tacy nie poda (chociaż jak znam swoją osobę, to pewnie dzieliłbym się wiedzą z osobami, które rokowałyby w przyszłości zarobek dla mnie). |