DawidFB - dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: DawidFB - dziennik pracy (/Temat-DawidFB-dziennik-pracy-71316) |
DawidFB - dziennik pracy - DawidFB - 18-06-2013 19:12 Cześć! Postanowiłem zrobić swój dziennik pracy,ma on mnie motywować do dalszej pracy. RE: DawidFB - dziennik pracy - piotruss96 - 19-06-2013 22:11 to powodzonka RE: DawidFB - dziennik pracy - Squall112 - 20-06-2013 10:11 powodzenia RE: DawidFB - dziennik pracy - DawidFB - 21-06-2013 09:15 --- stare czasy --- RE: DawidFB - dziennik pracy - DawidFB - 21-07-2013 20:15 cześć,wróciłem juz z wakacji,a do końca jeszcze ponad miesiąc.
Więc postanowiłem przez ten miesiąc trochę popracować. Zacznę pisać od zera ten dziennik bo od poprzedniego wpisu (miesiąc temu) nic nie robiłem. A więc zaczynajmy DZIEŃ 1 Co dziś zrobiłem? • Zrobiłem nowego bloga,wrzuciłem na niego 3 dobrze napisane posty. • Zrobiłem 3 filmiki do wyżej wymienionych postów/nisz. • Nabiłem trochę punktów na syv i ev. Today's Earnings: $1.04 Yesterday's Earnings: $0.00 Month's Earnings: $4.64 Total Earnings: $14.05 Co zamierzam zrobić jutro? • Poszukać nowych nisz. • Ponabijać pkt na ev,amf i syv. • Wypromować 3 dzisiejsze filmy. • Spróbować pozycjonować bloga. Co sądze o dzisiejszym dniu? Ogólnie bardzo się cieszę,że dziś tyle zrobiłem. 3 posty oraz filmiki dobrze nagrane i napisane to trochę roboty a ja z moim lenistwem zrobiłem to. Na dodatek wpadło jedno pobranie z USA za 1,04$. Poozdro RE: DawidFB - dziennik pracy - sewirus - 21-07-2013 20:56 Gratuluje pobrania oraz życzę powodzenia i wytrwałości RE: DawidFB - dziennik pracy - DawidFB - 22-07-2013 23:36 DZIEŃ 2 22.07.2013
Co dziś zrobiłem? • Zacząłem promować wczorajsze 3 filmy. • Poczytałem o pozycjonowaniu. • Pingowałem posty,dodałem bloga do 1 katalogu. • Szukałem i znalazłem nisze na Francję. • Zacząłem działać przy nowej niszy. (tej na Francję) 46 klików / 0 pobrań Today's Earnings: $0.00 Yesterday's Earnings: $1.04 Month's Earnings: $4.64 Total Earnings: $14.05 Co zamierzam zrobić jutro? • Nabijać punkty na syv,ev oraz addmefast. • Dalej działać przy niszy "z Francji". * Jutro tak mało ponieważ wyjeżdżam w góry z rana i wracam pod wieczór. Co sądzę o dzisiejszym dniu? Dobry dzień,znalazłem ciekawą niszę,tylko dużo będzie z nia zachodu,jak ją wypromować ? Będzie to trudne i czasochłonne ale spróbuję. Ogólnie dzisiaj dość dużo zrobiłem i jestem zadowolony z dzisiejszego dnia Poozdro RE: DawidFB - dziennik pracy - DawidFB - 23-07-2013 22:13 Dzień 3 23.07.2013
Co dziś zrobiłem? • Nabiłem troszeczkę pkt które od razu zamieniłem na lajki,komenty i viewsy. • Zdecydowałem że z tej "niszy na Francję" nic nie będzie,porzuciłem ten pomysł. Today's Earnings: $0.00 Yesterday's Earnings: $0.00 Month's Earnings: $4.64 Total Earnings: $14.05 45 klików / 0 pobrań Co zamierzam zrobić jutro? • Zrobić drugiego bloga ponieważ mam kilka pomysłów. • Wrzucić filmy z nowych nisz na yt. • Ponabijać pkt na syv,ev i addmefast • Jak starczy czasu,poczytac o pozycjonowaniu. Co sądzę o dzisiejszym dniu? Za dużo powiedzieć nie mogę bo wróciłem o 22,a przez godzinę,wiele nie zdziałałem. Ale jutro planuje jak wyżej napisałem załozyć bloga,co mi zajmie trochę czasu. Chciałbym również przekroczyć 50 klików. Pozdro RE: DawidFB - dziennik pracy - DawidFB - 24-07-2013 23:15 DZIEŃ 4 24.07.2013
Co dziś zrobiłem? • Skończyłem pracę "graficzną" na nowym blogu. • Dodałem 4 posty na bloga • Kombinowałem 5h żeby zainstalować Visual Basic'a. 44 kliki / 1 pobranie Konwersja: 2,27% Today's Earnings: $0.54 Yesterday's Earnings: $0.00 Month's Earnings: $5.18 Total Earnings: $14.59 Co planuję zrobic jutro? • Wrzucić kolejne kilka postów. • Pokombinować w Visual Basic'u. • Zrobić filmiki do niektórych postów. • Jak starczy czasu to ponabijac pkt oraz dodawać bloga do katalogów. Co sądzę o dzisiejszym dniu? Dość dobry dzień,blog graficznie już skończony,teraz tylko trzeba pozycjonować. Kilka godzin męczyłem się z Visual basic bo mam starego kompa z win xp, a wywalało mi błedy ze nie mam czegoś tam i zcegoś tam. Wszystko musiałem aktualizować co zajęło 4-5h. Wpadło pobranie z Kanady.Szkoda że cały zcas kliki 44-46,ale teraz jak wrzuce nisze na bloga,to moze coś zacznie wpadać.5! RE: DawidFB - dziennik pracy - DawidFB - 25-07-2013 23:21 Dziś świetny dzień! 4 rekordy pobite
DZIEŃ 5 25.07.2013 Co dziś zrobiłem? • Przeglądałem zarabiam.com i uploaduj,poradniki,filmy itp. • Wypromowałem niektóre filmy. • Zacząłem pracować nad nowym sposobem promowania. 72 kliki/2 pobrania Singapur - 5,85$ USA - 1,53$ NOWY REKORD! Ilość klików - 72 NOWY REKORD! Ilość pobrań w jednym dniu - 2 NOWY REKORD! Dniówka - 7.38$ NOWY REKORD! Nadroższe pobranie - 5.85$ Today's Earnings: $7.38 Yesterday's Earnings: $0.54 Month's Earnings: $12.56 Total Earnings: $21.97 Co zamierzam zrobić jutro? • Popracować nad nowym sposobem i niszą • Promować i pozycjonować bloga Co sądzę o dzisiejszym dniu? Super dzień,3 rekordy na raz,świetnie.Teraz trzeba pobić te rekordy! Mam nadzieję że pobrania zaczną wpadać,chciałbym aby wpadało tak z 2-5$ dziennie Poozdro |