Generator pkt fancop!! (Promocja 10 zl!!!!!!) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Generator pkt fancop!! (Promocja 10 zl!!!!!!) (/Temat-Generator-pkt-fancop-Promocja-10-zl-70252) |
Generator pkt fancop!! (Promocja 10 zl!!!!!!) - bolo9797 - 30-05-2013 18:31 1.Nazwa przedmiotu : Generator pkt dancop!! 2.Opis przedmiotu : Bot generuje pkt fancop wiec mozemy robic tyle kont ile nam sie tylko podoba!! Nie udalo mi sie obejsc tylko 2 zabezpieczen!! ; - limit klikow dziennych, -Oraz czasami bot na chwile sie zatrzymuje poniewaz za szybko kliki ida Zalety; -Dziala w tle, -Nie zabiera praktycznie cpu oraz neta, -Mozna codziennie generowac tylko punkow ile sie tylko chce, -Nie trzeba byc zalogowanym za zadnym facebooku, -Pkt mozna potem sprzedawac normalnie na gieldzie, -Bot nie klika lubie to tylko nabija same pkt lubieto, -I pewnie wiele innych ktore nie pamietam 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : Pw , gg 39066286 5.Cena : 15 zl 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PP Sprzedaje dopiero jesli beda 3 osoby chetne!! Jesli ktos chce to moge oddac dla tutora . Recenzja: Cóż mogę napisać... Generator naprawdę działa. Skonfigurowałem narzędzie, odpaliłem iiii.... punkty rzeczywiście zaczęły się nabijać Ja sobie pracowałem, strona fancop.com była w tym czasie zamknięta, a punkty LubieTo nabijały się same. W ciągu 6ciu minut wpadło 325 punktów, więc jak na nic nie robienie wydaje mi się to bardzo fajny wynik. Póki co nie dostałem bana, więc też jest wszystko w porządku. Na razie z czystym sumieniem polecam zakup, bo narzędzie bardzo przydatne. W razie dostanę bana, nie zapomnę Wam o tym wspomnieć Promocja !! Tylko na dzien dziecka Jedyne 10 zl!! RE: Generator pkt fancop!! - bolo9797 - 31-05-2013 15:11 Oddane do recenzji RE: Generator pkt fancop!! - surfer0700 - 31-05-2013 15:33 Cóż mogę napisać... Generator naprawdę działa. Skonfigurowałem narzędzie, odpaliłem iiii.... punkty rzeczywiście zaczęły się nabijać Ja sobie pracowałem, strona fancop.com była w tym czasie zamknięta, a punkty LubieTo nabijały się same. W ciągu 6ciu minut wpadło 325 punktów, więc jak na nic nie robienie wydaje mi się to bardzo fajny wynik. Póki co nie dostałem bana, więc też jest wszystko w porządku. Na razie z czystym sumieniem polecam zakup, bo narzędzie bardzo przydatne. W razie dostanę bana, nie zapomnę Wam o tym wspomnieć RE: Generator pkt fancop!! - bolo9797 - 31-05-2013 15:34 Bota testuje juz od 7 dni na 10 kontach i bana narazie nie ma RE: Generator pkt fancop!! - surfer0700 - 31-05-2013 15:38 No ja niestety nie miałem tyle czasu, dlatego napisałem jak to wygląda z mojej strony. Aplikacja rzeczywiście działa, i punkty nabijają się, nabijają i nabijają RE: Generator pkt fancop!! - miniek9090 - 31-05-2013 15:45 czy na windows 7 bot będzie chodził ? Jezeli tak , to napisz do mnie na gg 33437885 , zakupie bota RE: Generator pkt fancop!! - bolo9797 - 31-05-2013 15:51 Na kazdym oprogramowaniu dziala RE: Generator pkt fancop!! - Davi - 31-05-2013 15:52 Jestem zainteresowany, ale pytanko w przyszłości dodatkowe funkcje czyli nabijanie + ? RE: Generator pkt fancop!! - bolo9797 - 31-05-2013 15:56 Jasne ze dodam RE: Generator pkt fancop!! - Davi - 31-05-2013 15:57 To ile jeszcze osób potrzeba, żebym mógł kupić forma płatności tylko paypal? |