Nowy program AdRevProfits już od 5$ za akcje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowy program AdRevProfits już od 5$ za akcje (/Temat-Nowy-program-AdRevProfits-juz-od-5-za-akcje-69806) Strony: 1 2 |
Nowy program AdRevProfits już od 5$ za akcje - routedesign - 22-05-2013 10:44 AdRevProfits to innowacyjny program podziału przychodów z reklamy, w którym zyski ze sprzedaży akcji reklamowych dzielone są na wszystkich członków. Jedyny warunek to wykupoina paczka reklamowa, ktrórej cena to zaledwie 5$.
Program ruszył 20 maja 2013 jest to dopiero początek, więc jest to najlepszy czas, aby dołączyć do programu. Na chwilę obecną dzienny przyrost to ponad 50% (wyliczenia własne) Mi już pierwsze 8 Ad Pack-ów wygasło zarabiając 10$ każdy. Naprawdę wygląda dość ciekawie. Przypominam program ruszył dopiero dwa dni temu. A OTO JAK TO DZIAŁA: Za każdym razem gdy są nabywane nowe akcje reklamowe od AdRevProfits 70% przychodów ze sprzedaży jest dzielone równo między ogólną liczbę aktywnych członków programu (posiadających aktywne AD SHARES). Gdy Nasze akcje reklamowe zarobią 200% (10 dolarów - tj. 5$ czystego zysku), wygasają i przestaje zarabiać. Akcje reklamowe (AD SHARES) kosztują jedyne 5$ każda i wygasają, kiedy zarobią 10$. Do każdej zakupionej akcji reklamowej (AD SHARES) otrzymujemy 5000 wyświetleń własnych banerów reklamowych. Uwaga: 70% przychodów ze sprzedaży każdej akcji reklamowej (AD SHARES) przekazywane jest do e-wallet 30% program przekazuje do ponownego odkupu. Co czyni ten program naprawdę ciekawym i długoterminowym programem dla systematycznego zwiększania naszych zysków. Nie musimy posiadać siatki poleceń. Program daje naprawdę, 100% pasywne możliwość dochodów. Zasada jest prosta!!! Im więcej akcji reklamowych kupujesz, tym więcej pieniędzy otrzymasz. NO LIMIT na ilość zakupionych akcje reklamowych. Program partnerski AdRevProfits 4 poziomy poleconych! SZYBKI KALKULATOR ZAROBKÓW: Jeśli jesteś właścicielem 2 akcji reklamowych (AD SHARES) będziesz mógł zarobić 20$!. Jeśli jesteś właścicielem 20 akcji reklamowych (AD SHARES) będziesz mógł zarobić 200$!. Jeśli jesteś właścicielem 100 akcji reklamowych (AD SHARES) będziesz mógł zarobić 1000$!. Jeśli jesteś właścicielem 200 akcji reklamowych (AD SHARES) będziesz mógł zarobić 2000$!. W AdRevProfits nie ma limitu ile akcji reklamowych jesteś właścicielem. Im posiadasz więcej akcji reklamowych, tym więcej pieniędzy zarobisz. Zainteresowane osoby zapraszam na priv...prześlę link referencyjny RE: Nowy program AdRevProfits już od 5$ za akcje - prymul1 - 22-05-2013 11:33 Masz może dowód wypłaty? Obsługują LR? RE: Nowy program AdRevProfits już od 5$ za akcje - surfer0700 - 22-05-2013 11:48 Ile czasu trwa obrót? RE: Nowy program AdRevProfits już od 5$ za akcje - routedesign - 22-05-2013 11:50 Witam, Płatności są realizowane przez procesory: -Liberty Reserve; -SolidTrustPay; -EgoPay; Ja płaciłem przez EgoPay. Zacząłem od 8 Ad Shares (akcji reklamowych) i na chwilę obecną mam: - 8 akcji zakupionych na starcie już zarobiło łącznie 80$ i wygasło. - za te 80$ kupiłem kolejne 20 akcji i czekam obecnie na ich wygaśnięcie. Tak więc jeszcze nie wypłacałem, chcę dojść do 50 aktywnych akcji i dopiero zacząć regularnie wypłacać. Ale z tego co widzę ludzie wypłacają także jak na razie ok. PROGRAM DZIAŁA DOPIERO DRUGI DZIEŃ. W systemie do wypłaty dostępne są opcje: -Liberty Reserve; -SolidTrustPay; -EgoPay; Pozdrawiam RE: Nowy program AdRevProfits już od 5$ za akcje - routedesign - 22-05-2013 11:54 Witam, Moje pierwsze 8 akcji reklamowych wygasło dzisiaj tj. 22.05.2013 o godz.9:52 zakupiłem je 20.05.2013 około godz.17:00 także trochę ponad dobę. Pozdrawiam RE: Nowy program AdRevProfits już od 5$ za akcje - swawolny_senior - 22-05-2013 13:05 co oferujesz za bycie refem ? jakiś % z kwoty jaką otrzymasz bo jak tylko fakt taki, że będziesz cieszył się $ z ich inwestycji to wystarczy rejestracja z czystego linku który jest w poście i nie ma potrzeby zgłaszania się po reflink do ciebie RE: Nowy program AdRevProfits już od 5$ za akcje - Draggy - 22-05-2013 13:31 (22-05-2013 13:05)swawolny_senior napisał(a): co oferujesz za bycie refem ? jakiś % z kwoty jaką otrzymasz Nigdy nie zrozumiem takich ludzi. Gdyby nie on to może nigdy nie usłyszałbyś o tym programie, od tego są reflinki, forma podziękowania za podzielenie się programem. Sam program wygląda ciekawie, zastanowię się nad wejściem, na zagranicznych forach jest sporo dowodów wypłat. RE: Nowy program AdRevProfits już od 5$ za akcje - routedesign - 22-05-2013 13:41 Witam, Chyba jest tak jak napisał Draggy. Lepiej zarejestrować się z linka bezpośredniego, który tak naprawdę jest linkiem referencyjnym amina, niż spróbować z innymi z forum zbudować jakiś zespół. Ja daję dzisiaj dla Was informacje o tym programie, a jutro skorzystam z programu innego forumowicza. Tak to powinno działać, ale jak ktoś uważa, że lepiej logować się z pustego linka to cóż.... Pozdrawiam wszystkich Zainteresowanych programem proszę i info na priv.... Jeszcze raz dzięki Draggy. RE: Nowy program AdRevProfits już od 5$ za akcje - swawolny_senior - 22-05-2013 13:46 (22-05-2013 13:41)routedesign napisał(a): Witam, osoba działające ferr coś oferuje za bycie jego poleconym same informacje to cała sieć ich jest pełna ta oferta bym był twoim poleconym dla mnie nie jest w żadnej mierze korzystna ani interesująca ani zachęcająca wybacz, ale żerować na pusto na mojej osobie i moich inwestycjach nie będziesz, zapiszę się z innego forum u innej osoby od której otrzymam 60% refbaku jak i w przypadku wielu innych programów gdzie jestem jego poleconym i w takiej opcji 2 strony są zadowolone ja bo mam pomoc i refback osoba której poleconym jestem też ma zysk z moich inwestycji i wilk jest syty i owca cała i tak powinno wyglądać oferowanie zapisu z czyjegoś reflinku RE: Nowy program AdRevProfits już od 5$ za akcje - Karas09 - 22-05-2013 15:50 O chłopie to żeś dowalił. Wiem, że egoizm u ludzi stoi na wysokim poziomie ale chyba przesadzasz. Nikt Cię nie będzie żałował ani się prosił. Jeszcze mówisz jak powinna wyglądać oferta zapisu z reffa. Dobry żart nie jest zły. Co do programu. Jeżeli działa tak jak jest opisany to chyba wejdę |