depozycjonowanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: depozycjonowanie (/Temat-depozycjonowanie-69191) |
depozycjonowanie - Gamekiller - 11-05-2013 09:07 witajcie:-) mjalem dobra swieża nisze:-) bylem 2 w google po wpisaniu i jakis typek skopiowal ode mnie z bloga caly post razem z tematem co do joty i jest wyzej ode mnie.jest 2 a ja 3 a przez 1 dzien ladne zarobki mialem. mozna by go jakos zdepozycjonowac? lub sb podniesc wyzej? RE: depozycjonowanie - Bandaid - 11-05-2013 09:16 Wypinguj go RE: depozycjonowanie - Gamekiller - 11-05-2013 09:20 pingbomb.com i ile czasu? czy sa lepsze strony?:-) RE: depozycjonowanie - Fudal94 - 11-05-2013 09:26 od kiedy pingowanie wpływa źle na strone? ostatnio była gdzieś o tym mowa... jakby to tak działało to każda duża firma mogłaby pingować konkurencje ... wp oneta itp wiec zły pomysł RE: depozycjonowanie - Bandaid - 11-05-2013 09:30 To był taki żart Wielu "mentorów" twierdzi że za pingowanie można dostać filtra od Google A tak na serio to musiałyś sprawić żeby dostał filtra czyli nie tylko tą niszę którę od ciebie skopiował ale każdą inną w zasadzie by stracił. Myślę że program GSA Search Engine Ranker i konkretne obspamienie nim internetu załatwiłoby sprawę RE: depozycjonowanie - Gamekiller - 11-05-2013 09:30 ale to sa dobre strony:-) a ta trzyma sie przez pare tygodni max miesiac. to co zrobic aby byc wyzej? nie chce podawac strony bo na tej niszy ladnie mozna zarobic i mi dlatego zalezy.. pomoze ktos?:-) RE: depozycjonowanie - Macieqx - 11-05-2013 09:30 Dokup backlinki RE: depozycjonowanie - Gamekiller - 11-05-2013 09:31 juz mi 5 dni minelo:-( mentorek poleci. mi starsza wersje sciagnac:-) a z tym depozycjonowaniem to jak? RE: depozycjonowanie - Bandaid - 11-05-2013 09:33 Po co kupować? Ściągasz program GSA Search Engine Ranker ustawisz Page Rank na 0 i piszesz jakiś artykuł i wstawisz w nim linki do strony twojego "kolegi" Wtedy Google pokapuję się że twój "kumpel" nie gra fer ( 2 ) i dostanie filtra Proste. Edit: Jest wiele programów w tym stylu np. Xrumer lub Senuke RE: depozycjonowanie - Gamekiller - 11-05-2013 09:52 wieci jak zglosic bloga z wordpress.com jesli mam bloga na blogspot.com i ten kolo skopiowal ode mnie. |