Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) (/Temat-Darmowe-i-platne-typy-bukmacherskie-komentarze-mile-widziane-BLOG-68777) |
Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - badii - 03-05-2013 14:54 Witam! Bukmacherką interesuję się już od 3 lat. Początkowo były to wypady do fortuny obstawić jakąś tasiemkę, ale od dobrych kilkunastu miesięcy postanowiłem w to wejść głębiej. Pomyślałem sobie, że wyjdę z inicjatywą zrobienia płatnych typów bukmacherskich. Od czegoś trzeba zacząć, dlatego od razu płatnych nie będzie, jedynie darmowe, dla wszystkich - kto będzie chciał to skorzysta, kto nie to nie. Cena i wszystko inne pojawi się w późniejszym czasie. Blog jest w trakcie tworzenia i będą tam też udostępniane typy jak i tutaj. Typuję przede wszystkim : piłka nożna, tenis i NBA. Staram się poniżej kursu 1,5 nie schodzić. Początkowo wiem, że spotkam się z ostrą krytyką i możecie mnie zmieszać z błotem, no ale taki jest nasz kraj i nic na to nie poradzę =D Pierwszy typ na dziś :
Good Luck, Have fun! ADRES BLOGA : http://typynaszostke.pusku.com/ RE: Darmowe i (płatne) typy bukmacherskie - badii - 03-05-2013 19:16 (03-05-2013 14:54)badii napisał(a): Weszło? Weszło! Pssst, zapomniałem dodać, że każdy typ grany płaską stawką 100j. Tak czy siak, pierwszy typ siedzi i +50j komuś mogło wlecieć! Lecimy dalej! Dziś ciekawe mecze w NBA a ja wybieram jeden z nich!
Odrobili stratę jednego meczu, atut własnej hali + brak Westbrooka. Te argumenty powinny wystarczyć na Oklahomę. Kontrolowali cały poprzedni mecz i zasłużenie wygrali. A w decydującym meczu w Chesapeake Energy Arena Harden rzuca 50punktów i OKC ogląda resztę PO przed TV. cheers. RE: Darmowe i (płatne) typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. - badii - 04-05-2013 10:46 (03-05-2013 19:16)badii napisał(a): Upsik, klopsik! A było tak pięknie, tylko Durant włączył w końcówce "Kevin Mod" i myśli o zwycięstwie Rakiet zostały rozwiane... Ale nie zrażamy się, gramy dalej! Zachęcam do częstego zaglądania tematu!
Good Luck & Have Fun! RE: Darmowe i (płatne) typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. - Oliwa98 - 04-05-2013 10:59 (03-05-2013 14:54)badii napisał(a): Dyscypliny, które typuję to przede wszystkim : piłka nożna, tenis i NBA. NBA to liga koszykówki w USA a nie dyscyplina RE: Darmowe i (płatne) typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. - badii - 04-05-2013 11:21 (04-05-2013 10:59)Oliwa98 napisał(a):(03-05-2013 14:54)badii napisał(a): Dyscypliny, które typuję to przede wszystkim : piłka nożna, tenis i NBA. Zwykła literówka, ale Polak do najmniej przydatnych rzeczy się przypierdzieli Zmienione na Twą ukrytą prośbę. RE: Darmowe i (płatne) typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. - badii - 04-05-2013 20:11 (04-05-2013 10:46)badii napisał(a): 1 siedzi, 2 zwroty. Coś czułem, że tak się to zakończy. A dziś wchodzimy w jeden typ, mianowicie :
CHICAGO musi to wygrać. Mimo, że bez Deng'a i nie wiadomo czy zagra Hinrich uważam, że to oni zasłużyli na wjazd do drugiej rundy PO. Są zdecydowanie lepsi, a w tym meczu to potwierdzą! Dziś będzie "Robinson Show" :> RE: Darmowe i (płatne) typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. - badii - 05-05-2013 09:43 (04-05-2013 20:11)badii napisał(a): Tralalala, skąd ja to wiedziałem W późniejszym czasie pojawią się typy na niedzielę, czekajcie! RE: Darmowe i (płatne) typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. - badii - 05-05-2013 14:21 Co dziś gramy? A no sami zobaczcie...
Freiburg gra za chwilę, więc radzę się pośpieszyć ! Powodzenia! RE: Darmowe i (płatne) typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. - Melex - 05-05-2013 19:40 nie spamuj. RE: Darmowe i (płatne) typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. - badii - 05-05-2013 19:45 (05-05-2013 19:38)TheBuzzer4 napisał(a): http://italiapromotips.blogspot.com/ Nie, dzięki. Wolę polegać na własnym doświadczeniu Swoją drogą ... (05-05-2013 14:21)badii napisał(a): Freiburg według oczekiwań, mogło się skończyć znacznie wyżej, jednak ich nieporadność pod bramką przeciwnika zadecydowała o tak niskim rezultacie. Później podsumuję Memphis + jakieś małe podsumowanko od początku tematu. |