Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Darmowe klucze steam - prośba o radę - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Darmowe klucze steam - prośba o radę (/Temat-Darmowe-klucze-steam-prosba-o-rade-68163)

Strony: 1 2 3 4

Darmowe klucze steam - prośba o radę - atp - 21-04-2013 12:59

Witajcie

Ostatnimi czasy zastanawiałem się, jak można zaistnieć ;P Nie mam ani pieniędzy, aby umiejętności, aby stworzyć coś na podobieństwo Qdaya, czy Lockerz, ale mam Facebooka :-) hehe. Myślałem i myślałem... i myślałem jak to wykorzystać i wpadłem na pewien pomysł. Otóż jakiś czas temu zakupiłem dwa klucze steam dla siebie i brata do Doty2, jednak do tej pory nie chciało się nam ich wykorzystać; rozumiecie obowiązki... ;/ Dlatego też postanowiłem, że stworzę fanpage, na którym mógłbym raz w tygodniu wrzucać jakiś klucz i nie koniecznie do Doty, na Allegro pełno tego za śmieszne pieniądze (na 2 tyg mam spokój z zakupami takowych ;D).

Jak sądzicie, ma to szansę powodzenia? Stworzyłam FP i nawet jedna osoba polubiła (wow ;-) ).

Oczywiście link do fp, abyście mogli ocenić i doradzić, czy coś poprawić, zmienić itd: https://www.facebook.com/pages/Darmowe-Klucze-STEAM/562258313806364?ref=hl

Proszę Was o zdanie, jednak wolę ludzi się zapytać, a szczególnie takich, którzy znają się na konkursach.

Pozdrawiam

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - BabyBuns - 21-04-2013 13:44

Jak będą jakieś fajne gry to sam polubię ;d
Ale lepiej weź się za PPA

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - atp - 21-04-2013 13:48

Jak mam rozumieć PPA? Co masz na myśli?

Pozdrawiam

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - xJAmaTOx - 21-04-2013 13:52

Polubiłem Wink Warto spróbwać

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - BabyBuns - 21-04-2013 13:56

Działaj
Kod:
http://zarabiam.com/Forum-FireCash-278

Przynajmniej zarobisz kaskę Tongue

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - atp - 21-04-2013 14:12

BabyBuns kasiore na gry mam z sejfika (starczy mi puki co z niego na 1 dodatkową grę, czyli w sumie mam na 3 tygodnie zabezpieczenie).

Ref do sejfika jakby ktoś chciał

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - Szaman1644 - 21-04-2013 14:23

EE no to nieźle.

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - BabyBuns - 21-04-2013 14:28

(21-04-2013 14:12)atp napisał(a):  BabyBuns kasiore na gry mam z sejfika (starczy mi puki co z niego na 1 dodatkową grę, czyli w sumie mam na 3 tygodnie zabezpieczenie).

Ref do sejfika jakby ktoś chciał

Na PPA jak się dobrze weźmiesz, to będziesz mieć codziennie jedną grę Tongue

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - atp - 21-04-2013 14:55

no dobra, spróbuję :-) jak możesz to doradź na priv co i jak :-)

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - BabyBuns - 21-04-2013 15:39

(21-04-2013 14:55)atp napisał(a):  no dobra, spróbuję :-) jak możesz to doradź na priv co i jak :-)

Pisz do jakiegoś mentora. Oni się bardziej do tego nadają niż ja.