Fake or not fake? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Fake or not fake? (/Temat-Fake-or-not-fake-67918) Strony: 1 2 |
Fake or not fake? - adaszet - 15-04-2013 20:16 Witojcie moi drodzy! Otóż mam do was takie proste, zasadnicze pytanie: czy w większości uploadujecie fake'i, czy może prawdziwe pliki? Bo mam rozumieć, że znajdując niszę (tj. plik bardzo pożądany w sieci, którego dotychczas nie było) sami go nie robicie? Druga kwestia, to jak to wygląda ze ściganiem karnym? Gdyby uparciuch z Malezji, którego duma i honor zostały narażone chciał wobec mnie wytoczyć proces to jest to możliwe? Niby w tym wypadku oszukuję... Nie wiem, może mnie sumienie ruszyło, ale bardzo prosiłbym o odpowiedzenie na te pytania Pozdrawiam serdecznie! RE: Fake or not fake? - Roku00 - 15-04-2013 20:20 Nikt nie zglosi się na policję o jakieś 2$ a nawet jeśli to co, powie, że chciał ściągnąć hacka do gry?( jesli o hacki chodzi) "sami go nie robicie?" Robimy, ale jak wcześniej wspomniałeś - fake..;d RE: Fake or not fake? - rozekrr - 15-04-2013 20:21 Odpowiedzi na te pytania znajdziesz w temacie ogólnym w dziale także ogólnym, wystarczyło poszukać. RE: Fake or not fake? - daniel42na - 15-04-2013 20:21 Sprawe o co? o to ze masz link do pliku który się nie otwiera Nie wiem w jaki sposób jest w stanie udowodnić że sam uploadowałeś ten plik to raz. Drugi raz że sam świadomie i dobrowolnie wypełnia OFERTE a nie płaci za plik więc to nie jest jako taka sprzedaż. Trzecią rzeczą jest fakt, że pewnie plik którym się interesował jest sam w sobie "nielegalny" więc wątpie aby ktokolwiek zgłaszał nie działanie hacka czy innego pierdoła. Mimo wszystko polecam uploadowanie uruchamiających się aplikacji, niekoniecznie funkcjonujących Dlaczego? aby zachować jakiekolwiek pozory. RE: Fake or not fake? - sqmany - 15-04-2013 20:22 90% earnerów wstawia faki i nikt nie miał jeszcze za to problemy z prawem RE: Fake or not fake? - adaszet - 15-04-2013 20:33 Okejj, dzięki panowie, uspokoiliście mnie i moje sumienie Także idę dalej EARNINGOWAĆ! RE: Fake or not fake? - Max998 - 15-04-2013 20:43 Chyba sam zacznę po tym co przeczytałem wstawiać po parę fejków do tej pory też się bałem o kłopoty i widzicie moje niesamowite zarobki nieco niżej. RE: Fake or not fake? - Madroxx - 15-04-2013 21:11 Więcej obstawiam, że 99% wstawia fak'e jeżeli chodzi o gry. RE: Fake or not fake? - adaszet - 07-05-2013 17:23 Odgrzeję temat, bo męczy mnie legalność tego procederu Znaleźliby się chętni, na zrzucenie się po poradę prawną? RE: Fake or not fake? - bolo9797 - 07-05-2013 17:43 Omg...... Jest cos takiego jak google i nic nie kosztuje... |